januar 25, 2022

Hvordan Senke Verizon Bill

Verizon er en av DE dyreste mobiltelefon nettverk I USA. Med dekning av nesten 70% AV HELE USA, er det en ubestridt leder. Likevel ser kundene etter noen måter å senke månedlig verizon-regning, de mest effektive og enkle måtene som krever mindre innsats. Vel, det er mange måter å senke Verizon regningen, la oss diskutere dem alle her:-

Gå med En Verizon Forhåndsbetalt Plan

Mange av Oss er ikke engang klar over at Det er En verizon forhåndsbetalt plan på tilbud. Selv jeg var ikke før nylig, og jeg er her for å informere deg om at det kan spare deg for noen alvorlige penger. Også, du trenger ikke noen kontrakt eller aktiveringsgebyr til å begynne med.
verizon prepaid plan kommer enten med telefonen, eller du må kjøpe ET 4G LTE SIM-sett for nesten $ 49.99. Her er hvordan du kan spare med sine 3 forhåndsbetalte planer: –
$30 / måned-Dette er den billigste planen du finner med verizon prepaid connection. Ubegrenset AMERIKANSK tale og tekst. Tilgang til data over Wi-Fi bare.
$45 / måned – dette er Den mest populære pakken som Tilbys Av verizon prepaid connection. Den leveres med ubegrenset USA. snakk og tekst, mobil hotspot, 2 GB 4G data. Det er billigere enn motparten ubegrenset plan med $ 5.
$60 / måned – det er uten tvil den dyreste verizon forhåndsbetalt pakke. Det kommer imidlertid med mange buntede tjenester. Som ubegrenset snakk og tekst TIL USA, Mexico Og Canada, mobil hotspot og 5 GB 4G-data.
Merk: – Alle tre planene er pålitelige alternativer for å senke Verizon bill. Hvis du får tilgang til internett Via Wi-Fi, er $30 månedlig plan det beste for deg.

Foretrekker Å Konsultere En Autorisert Verizon-Forhandler

jeg har nylig lest noe Om Verizon, og det overrasket meg. Tilsynelatende får bedriftens butikkansatte og kundeservicerepresentanter en provisjon når de snakker deg om å øke din nåværende dataplan.
For dette bør du bare håndtere autoriserte verizon-forhandlere. De er kjent Som Verizon premium-forhandlere, og de gjør ikke en cent oppgradering Av GBs. I stedet, de gjør det basert på din situasjon, og hvis det faktisk er fornuftig.
Klikk her for å finne alle de lokale verizon-autoriserte forhandlerne i ditt område.
hovedpunktet er å besøke en autorisert forhandler og be Dem om å senke Verizon-regningen. De er mer sannsynlig å fortelle deg om måter å senke Verizon regningen hver måned som de ikke får betalt for å heve regningen.
Verizon ruller ofte nye kampanjer og spesialpakker for sine nye og eksisterende kunder. Det er vanskelig å forstå dem, bedre få dem til å forklare alternativene dine.
Les Også: – Den Ultimate Veiledningen For Å Redusere Mobiltelefonregningen

Se etter En Billigere Leverandør Som Bruker Verizon Towers

jeg vedder på at du ikke visste om dette alternativet. Noen celleleverandører kjøper plass på Verizons nettverk av celletårn til en smuss billig pris. Disse ikke-kontrakt leverandører tilbyr et fantastisk alternativ Til Verizon. Du kan spare en haug med penger hver måned ved hjelp av sine tjenester.
det beste er – de bruker nøyaktig samme celletårn Som verizon kunder bruker.
Sa hvis du planlegger a bytte til en ny leverandor, er det noen leverandorer du kan telle ved a fa tilgang Til Verizon cell towers.
Tracfone: – Sjekk Ut Tracfone $35 månedlig plan som inkluderer 750 snakke minutter, 100 tekster og 1 GB data.
Totalttrådløs:- Leter du etter en ubegrenset pakke uten å skade besparelsene dine, kan dette være det riktige valget. Tilgjengelig Gjennom Walmart og deres nettside, TotalWireless tilbyr ubegrenset snakk og tekst med 5 GB data med sin $ 35-pakke.
Page Plus Cellular: – Dette er uten tvil den mest «verdi for pengene» tjenesteleverandøren. Med en $ 39.95 månedlig plan får du ubegrenset snakk og tekst med 3 GB 4G LTE(2g etter det).
ROK Mobile: – ROK tilbyr bare en pakke, og det er ganske utrolig. For $49.99 per måned tilbyr de ubegrenset snakk og tekst og en hel del 5 GB DATA 4G LTE-hastighet.
Straight Talk Wireless: – Deres mest populære plan på $45 / måned gir deg ubegrenset snakk, tekst og 5gb månedlig data VED 4G-hastighet(2g post 5 GB bruk).
disse utleiefirmaene mangler imidlertid kundeservice. Men hvis du legger det til side, og du vet litt om teknologi, så kan du spare stort i prosessen. Har du hatt noen suksess med noen av de ovennevnte rabatt tilbydere? Del dine tanker i kommentarfeltet.

Sjekk For Arbeidsgiverrabatter

Mange arbeidere over Hele Usa er kvalifisert for en månedlig rabatt Fra Verizon. Den kvalifiserte profilen inkluderer lærere, bedriftsarbeidere,militære / veterinærer og statsarbeidere. Etter vellykket valgbarhet, har du rett til en 15% flat rabatt på Verizon regninger hver måned.
Kontroller at du bekrefter din ansettelse Hos Verizon. Den enkleste måten å gjøre er å ta bevis på din ansettelse, jobb kontrakt, eller noe lignende, til en autorisert Verizon butikk sted.
Du kan også bekrefte online, men systemet er ganske patetisk, og du vil ende opp med å forlate midtveis. For din referanse, her er det elektroniske skjemaet hvis du vil prøve.
Les Også:- Den Ultimate Guiden TIL AT&T Cell Phone Network Og Hvordan Å Senke Regninger!

Nedgradere Din Eksisterende Plan

Rett meg hvis jeg tar feil, det dyreste elementet På Verizon mobiltelefonregningen er din datapakke. Analyser internett-bruken av de siste 3 månedene og finn ut hvor mye data du bruker hver måned. Se om du kan kutte ned databruken litt og fortsatt overleve.
Verizon har en anstendig avtale som tilbyr 2 GB data med ubegrenset snakk og tekst til en utrolig pris på $35 / måned. Post 2 GB, du kan fortsatt få tilgang til internett ved å betale inkrementell avgift for mer data.

Konsulter Bill Forhandlere

er du lei av å betale mer enn din mobiltelefon pakke? Kan ikke bytte leverandør coz av høy avbestillingsgebyr? Kan ikke løse regningen med servicerepresentanter? Vet ikke hvordan du skal forhandle for å senke Verizon mobiltelefonregningen?
Alle de 5 trinnene for å senke regningene nevnt ovenfor krever litt ekstra innsats og ofre med bruk eller komfort. Det er imidlertid noen bill forhandling tjenesteleverandører som kan senke Verizon regningen uten at du legger noen ekstra innsats. BillTrim er en av de beste tjenesteleverandørene.

Det Åpenbare Spørsmålet er-Hva Er Unikt I BillTrim?

som navnet antyder, trimmer vi mobiltelefonen din, kabel, internett, elektrisitet, bilforsikringsregninger til melodi på $1000 + hvert år.
vårt team ringer og sparer deg for den endeløse frustrasjonen med å håndtere leverandørene dine. BillTrim gjør alt arbeidet for deg mens du lever livet ditt.
BillTrim har et team av eksperter som forhandler på dine vegne. De finner kampanjepriser, kundelojalitet rabatter, spesielle pakker, og ekstra kreditter for å få deg den laveste regningen mulig.
Videre bruker Vi state-of-the-art kunstig intelligens teknologi for å analysere regninger. Vi lar ikke noe være ugjort mens du senker regningene dine.
Mens alle bill forhandling tjenesteleverandører ta 50% som et gebyr på overskuddet de gjør for deg, Tar BillTrim bare 25% av overskuddet, og resten går tilbake til kontoen din. Vil du prøve Oss, besøk BillTrim nå.
 Lei profesjonell bill forhandler ved å klikke på knappen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.