desember 31, 2021

Hvordan Rengjøre Og Forsegle Svart Granitt

En av de beste tingene om granitt isthat den kommer i så mange forskjellige farger. Dette betyr at du kan velgeen granitt benkeplate som passer ditt hjem, uansett stil. Svarter en populær farge for granitt kjøkken ogbaderom benkeplater som gir et slående utseende. Mensvart granitt benkeplater varierer også litt når det gjelderrengjøring og vedlikehold av dem. La oss se på noen retningslinjer forrengjøring og tetting av dine svarte granitt benkeplater.

gjør svart granitt benkeplater needsealing?

Forsegling av benkeplater er en fin måteå forsvare seg mot flekker og riper, legge til et ekstra lag av beskyttelse og redusere porøsiteten til granitten. Derimot, blackgranite er vanligvis tettere enn andre stiler av granitt, betyr itis naturlig mindre porøs. Som et resultat absorberer det ikke væsker asreadily og er derfor mindre sannsynlig å flekke.

I Tillegg, Siden det er mindre porøst, tar blackgranite heller ikke opp tetningsmasse så lett som annen granitt,noe som gjør tetting av benkeplater vanskeligere, spesielt hvis de har en polert finish.

så, svart granitt er lesslikely å trenge tetting enn andre, men hver skive er forskjellig. Den beste måten å avgjøre hvorvidt kjøkken benkeplater needsealing er å helle noen dråper vann på den og se hvor raskt detis absorbert. Du kan også utføre denne testen med sitronsaft ellermatlaging olje for å se om en flekk er igjen, men det er bedre åtest dette på en prøve av granitt før du installerer dinbenkeplater.

slik rengjør svart granitecountertops

fordi svart granitt benkeplater areless porøse, dette også vanligvis gjør dem enklere å rengjøre andmaintain. Eventuelle utslipp er mer sannsynlig å holde seg på overflaten utenforlater en flekk bak, men du bør fortsatt suge væsken somraskt som mulig med et papirhåndkle eller en tørr klut. Tørk deretter av overflaten med en myk, fuktig klut for å fjerne rester.

Selv når det ikke søl, bør du tørke ned granitt overflater minst et par ganger i uken for å holde dem i topp stand. Som med allgranitt, bør du unngåbruker hardt sure eller kjemiske rengjøringsløsninger. Dish soapblandet med varmt vann er vanligvis alt du trenger for å holde blackgranite benkeplater rene. Eller du kan kjøpe en spesialisert granitrengjøringsløsning.

hvis du trenger hjelp til å opprettholde dine granite benkeplater, så ta kontakt med Oss for støtte rundt Winston Salem, Greensboro, High Point og Kernersville.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.