januar 14, 2022

Hvordan Passere En Hårsekken Drug Test

hårsekken drug test eller en hår drug test sjekker for illegale rusmidler I systemet, samt misbruk av reseptbelagte legemidler. I denne testmetoden blir et lite stykke hår tatt fra hodet og sjekket for tegn på narkotikabruk. Disse analyseres for narkotikabruk i 90 dager før testen.

Noen selskaper kan be nyansatte til å gjennomgå narkotika tester som en blodprøve eller en hår narkotika test for å sjekke for illegale rusmidler. Noen krever sine ansatte til å gjennomgå tilfeldige hår narkotika tester. Noen studier anbefaler å bruke hårmedisintesting for å overvåke bruken av visse stoffer hos personer som er klassifisert som høyrisiko.

Myter om bestått hårsekken testing

hvordan passere en hair follicle drug test

Hår testing er kjent som den mest effektive, idiotsikker måte å bestemme narkotikabruk uker eller måneder på forhånd. Siden dette sjelden gjøres, har folk hatt myter om å bestå denne testen, her er de vanligste.

Barber håret skallet å passere hårsekken testing.

Noen mennesker tror at hvis du barberer håret natten av testen, vil du være i stand til å passere. Dette er den vanligste myten om dette stoffet eksamen og er helt usanne. Hvis sensor eller tekniker finner at du har barbert hodet skallet i løpet av dagen av eksamen, vil han ta en hårprøve fra kroppen eller kroppshår i stedet.

testen krever minst 1,5 tommer hårprøve, men hvis hår fra hodebunnen er for kort, kan teknikeren bruke kroppshårfollikler. Det er laboratoriestudier at en kroppshårprøve kan være mer nøyaktig og mer effektiv enn en hodehårprøve og kan oppdage narkotikabruk så langt som et år.

Farge håret kvelden før for å passere en hår dopingtest.

Noen mennesker tror at hårfarger kan jukse deg ut av et hår dopingtest. Dette er helt usanne som hodet hårsekkene er undersøkt grundig i et laboratorium eller sykehus oppsett. Derfor, selv om du farger, dekker, farge eller stilhår, vil eksamen fortsatt oppdage narkotikabruk.

Bruk en spesiell detox sjampo for å vaske bort narkotika fra håret ditt.

det er noen produkter som kalles detox shampoos som er ment å vaske bort stoffer fra håret ditt. Disse vil imidlertid aldri fungere og vil bare vaske bort smuss, oljer og smuss. Noen merker hevder å fjerne narkotika og hjelpe deg å passere en hårsekken test selv når du bruker den kvelden før. Igjen, dette vil ikke fungere og vil bare rense håret og hodebunnen.

Passiv røyking av ulovlige stoffer som marihuana vil resultere i en positiv hår dopingtest.

Brukt røyk som røyk som kommer fra marihuana ledd (THC) vil ikke føre til en positiv dopingtest. Men det er alltid best at du unngår passiv røyking fra noen stoffer for å unngå helseproblemer.

hvordan rense håret for en dopingtest?

hvordan passere en hair follicle drug test

Hårfollikkel narkotikatesting er standard laboratorietester for å bestemme historien om narkotikabruk. Det er nyttig i påvisning av amfetamin, metamfetamin, marihuana, ecstasy, kokain, PCP, og opioider som kodein, morfin, eller 6-acetyl morfin.

hvis du er planlagt for en hårsekken narkotika skjermen, bør du begynne å forberede måneder eller uker før. For å rense håret før denne lab eksamen, bør du vurdere følgende teknikker.

Avstå fra å bruke noen form for narkotika.

den beste og mest effektive måten å passere hårsekken narkotika tester eller urinprøver er å helt avstå fra å bruke noen form for narkotika minst tre måneder før planlagt eksamen dato. Husk at denne typen eksamen bestemmer hvor langt tilbake du tar ulovlige rusmidler eller misbruker reseptbelagte legemidler, og dermed må du forberede deg så tidlig som mulig. Du vil fjerne alle narkotika metabolitter fra blodet og passere en hårsekken narkotika test hvis det er gjort tilfeldig.

Bruk detox merker uker før testen.

som vi nevnte tidligere, er det ingen hårprodukter som vil hjelpe til med å passere en hårfollikkelmedisintest. Du kan imidlertid bruke disse sjampoene sammen med andre detox-produkter minst tre måneder før planlagt undersøkelsesdato.

hårfollikel narkotika test sjampo varierer i innhold eller aktive ingredienser. Noen Er Laget Av Aloe vera, mens noen er laget av kjemiske ingredienser som er kjent for å strippe av metabolitter fra håret. Følg trinnene for hvordan du bruker detox merker og så mye som mulig, bruk disse regelmessig i 90 dager eller mer for å sikre suksess.

Bruk Macujo-Metoden

Macujo-Metoden er en populær rutinemessig hårfollikelmedisintest som passerer teknikk som gir gode resultater. Du må imidlertid følge trinnene nøye. Forbered følgende: varmt vann, eple cider eddik, Rent og Klart eller Neutrogena vask, Gammel Stil Aloe Rid Sjampo( Aloe Toxin Rid), noe vaskemiddel såpe Som Ultra Clean.

Instruksjoner:

1. Slutte å konsumere ulovlige stoffer eller misbruke reseptbelagte legemidler så snart som mulig. Dette vil sørge for at alle legemidler er fjernet fra blodet før hårsekken narkotikatesting.

2. Umiddelbart etter at du slutter å bruke medisiner, fukt håret med varmt vann. Ikke suge den

i vann.

3. Bruk eple cider eddik; påfør en god mengde på håret ved hjelp av milde, men grundige massasjebevegelser. Gjør dette i 10 minutter. Pass på at håret ditt er gjennomvåt med eddik. Dette er vanlige hjemmemedisiner for å fjerne stoffer fra hårstrenger på hår og kropp.

4. Legg til ca seks skyver Av Ren og Klar eller Neutrogena vask til eddik-gjennomvåt hår. Bruk fingertuppene til å sørge for at sjampo / rengjøringsmiddel er helt blandet med eddik.

5. La eddik og rengjøringsblandingen forbli på håret i minst en halv time. Bruk en dusjhette.

6. Etter en halv time, vask blandingen fra håret ditt. Rengjør håret Med Gammel Stil Aloe Rid Shampoo Eller Aloe Toxin Rid Shampoo; følg instruksjonene om hvordan du bruker denne detox shampoo. Du kan kjøpe Aloe Toksin Kvitt sjampo online. Skyll Aloe Toxin Rid shampoo grundig fra håret ditt.

7. Bruk en hvilken som helst type vaskemiddel til å vaske håret ditt andre gang. La vaskesåpen forbli i håret i en halv time før du skyller den helt.

la aldri vaskemiddel komme i kontakt med øynene dine. Utfør denne rutinen daglig til eksamensdagen. Macujo-Metoden har blitt prøvd og testet av mange og har gitt gode resultater.

FAQ

Her er de vanligste spørsmålene om bestått en hårsekken eksamen.

ja, du kan detox for en hårdoptest, men det må gjøres regelmessig i minst tre måneder før planlagt eksamensdato. Du kan ikke detox kvelden før eksamen som det er ingen detox merker som kan fjerne narkotika giftstoffer fra hodebunnen og håret raskt. Du må forberede seg på denne testen måneder før derfor er det umulig å passere en tilfeldig hårsekken dopingtest.

· hvordan bestå en hårsekketest for CPS?

i noen stater, er en hårsekken narkotikatest standard prosedyre for å passere CPS eller Child Protective Services tester. For å bestå denne testen, avstå fra å bruke noen medisiner eller reseptbelagte medisiner så tidlig som 90 dager er den beste metoden. Stole bare på quick-pass metoder som detox sjampo vil ikke fungere. Du kan også snakke med legen din for å hjelpe deg med å avgifte systemet ditt.

Bortsett fra Barnevernstjenester, er hårsekketesting også nødvendig I Retten Bestilt Narkotikatesting, Barnefordeling Kreves Narkotikatesting og Barnevern Kreves Narkotikatesting. Dopingtestresultater er også nødvendig i andre rettssaker.

det er ingen sikker brannteknikk for å bestå en hårtest på bare to dager. Informer teknikeren om muligens sviktende eksamen eller planlegge testen.

hårsekken tester kan skjermen for metamfetamin og andre stoffer. For å bestå en test for meth, holde seg borte fra dette stoffet i minst 90 dager som det kan oppdage narkotikabruk så langt som 90 dager. Du kan bruke spesielle detox merker for å hjelpe kroppen å fjerne metamfetamin giftstoffer, men du må bruke disse minst måneder før eksamen.

Retten Beordret Alkohol Testing er en annen populær eksamen for alkohol. EtG Eller Etylglukuronid er en metabolitt av alkohol eller etanol. Etg alkohol test deteksjon ved hjelp av urin har en tilbakeblikk periode på 80 timer mens etg alkohol testing ved hjelp av hårprøver har opptil 90 dager. Du kan bare passere en hårtest for alkohol når du avstår fra å ta alkohol i 90 dager før testen. Det er sjampo, men disse er ikke like pålitelige.

· hvordan bestå en hårdoptest for ugress?

hår narkotika tester kan oppdage tilstedeværelsen av marihuana eller THC opp til 90 dager før testen. Igjen, avholdenhet er den beste måten å bestå denne testen og bør gjøres 90 dager før den planlagte hårmedisintesten.

Urin, blod eller en hårsekken narkotika eksamen kan bare gjøres gjennom avholdenhet. Sjampo og oral detox og andre metoder vil bare fungere vellykket når det gjøres sammen med avholdenhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.