mars 14, 2022

Hvordan Manny Pacquiao Trener på 40 År Som Han Er 20

Det er 6:20 am på en mandag morgen, Og jeg parkert foran en To-etasjers, Middelhavsstil herskapshus I Los Angeles, noen korte skritt unna den berømte Paramount Pictures mye. I midten av gaten, noen har spray-malt En skildring Av Pac-Man Og Ms. Pac-Man gumlet på makt pellets. Bilen parkert foran meg har en forfengelighet plate som leser TEAM MP. En annen bil har en nummerplate som sier PACMANP.

for boksing fans, disse ledetråder gjøre det klinkende klart hvor jeg er: super Manny Pacquiao posh multi-million dollar eiendom.

Før lenge, en sverm av mennesker i treningsklær begynner å forlate huset og haug i en campingvogn av biler. Omgitt av en gruppe av hans venner og treningspartnere, Sitter Filpino fighter og senator i En Cadillac Escalade som den kjører av til Nærliggende Griffith Park. Pacquiao har kjørt over tusen miles i de naturskjønne fjellene som overser Tinseltown, noe som gjør det til hans kurs når han er trent til en kamp i La siden han først kom Til Amerika i 2001.

40 år gammel har boksingens eneste verdensmester i åtte divisjoner (han har også en 61-7-2-rekord, med 39 knockouts) fortsatt lidenskapen og motivasjonen for trening som idrettsutøvere halvparten av hans alder ofte mangler. For å få en bedre forståelse av tankegangen og fokuset som kreves for å være et generasjons talent, følger Jeg Pacquiao gjennom hele hans to – dagers treningsregime som han forbereder seg på sin 70. profesjonelle kamp mot ubeseiret Keith Thurman, En kamp Pacquiao er penciled å miste 20. juli.

Akkurat som Jeg skal følge Escaladen, Åpner Emmanuel Ferrer, et medlem Av Team Pacquiao som jeg aldri har møtt i mitt liv, tilfeldig passasjerdøren min og setter seg ved siden av meg. «Er du klar til å løpe?»spør han retorisk. «La oss gå!»

Ferrer bryr seg ikke om at Jeg ikke vil ha Tid Til En Starbucks-løp, eller gi meg synd. Han er amped og klar til å bli med i gruppen av 20, inkludert profesjonelle Filippinske boksere Som Jhack Tepora, Genisis Libranza, John Riel Casimero Og Jayar Inson, sammen MED USA. Army veteraner Og Pacquiao yngre bror, Bobby, for morgen cardio økten.

Under bilturen til Griffith Park forteller Ferrer meg at han bare var en fan da Han først møtte Pacquiao morgenen etter at bokseren slo Juan Manuel Marquez i 2008. Ferrer, ogsa En Filippinsk som har en uhyggelig likhet Med Pacquiao, vandret inn I Wynn Las Vegas buffet til frokost, og ble invitert av bokseren til a spise med sitt mannskap. De har vært venner siden, Og Ferrer har vært på over 100 av disse løpene.

Ferrer leder meg til startpunktet for løpet, og jeg parkerer. Han råder meg til å gi nøklene til Sin Venn Rhea, så hun kan følge oss til Griffith Observatory, hvor en mengde tilhengere vil vente på kulminasjonen av øvelsen.

«Du kommer ikke til å løpe ned igjen etter at han er ferdig,» Sier Ferrer. «Stol på meg.»

jeg overleverer nøklene mine, og vi går da Sean Gibbons, Pacquiaos høyre mann og matchmaker for bokserens MP-Kampanjer, gir meg en oppmuntrende » La oss gå champ!»sendoff.

Jeg har dekket Pacquiao karriere i lengden, men aldri som dette. Vi låser øynene, og han gir meg en titt, som om å spørre «er du seriøst gjør dette?»

jeg raskt ned min pre-workout drink, kø Min Spotify spilleliste, og traff veien.

Sosial gruppe, Team, Rekreasjon, Kjører, Maraton, Øvelse, Publikum, Hendelse, Fysisk form, Sport,
Pacquiao og hans mannskap treffer veien, med forfatteren å ta et bilde på baksiden.
Mike Quidilla / MP Produksjoner

Selv om Han er en quadragenarian som er bokset over 470 runder i sin pro karriere, Trener Pacquiao fortsatt som han er i tjueårene. For denne leiren har han vært på det seks dager i uken. Tre av disse dagene er doble økter, delt inn i morgen og midt på ettermiddagen treningsøkter. I mellom, han sparrer to ganger i uken, også, bor teknisk skarp til å ta på seg utfordringen Thurman, en elite, ubeseiret Amerikansk mester ti år yngre, forventes å posere.

Pacquiao er også trening med en chip på skulderen fordi folk tror han har mistet killer instinkt som slynget ham inn i en all-time stor og fighter av tiåret for 2000-tallet. selv om han eier en 63 prosent karriere Ko ratio, han er bare ferdig med en motstander over hans siste 15 kamper, som spenner over en ni års periode. Hans rekord siden 2012 er 7-4 (to av disse tapene var kontroversielle beslutninger), og han har tilsynelatende mistet en pep i hans kraftslag.

Kan Father Time endelig få tak i Den Filippinske fighteren når Han står overfor Thurman (29-0, 22 knockouts), utvilsomt hans sterkeste fiende Siden Mayweather? Mange pundits anser det som en 50-50 kamp Som Pacquiao vil kjempe mot en mann som var 10 år gammel da han først ble en mester.

«Det er harde dager,» Forteller Pacquiao meg senere da Han sitter i skapet På Wild Card Gym I Hollywood, og venter på å pakke hendene for en sparring økt. «Jeg er avhengig av trening og trening, selv når jeg ikke har en kamp planlagt. Jeg jobber hardt, så jeg kan kjempe lett.»

Boksing, Boksehanske, Kontakt sport, Profesjonell boksing, Kickboksing, Shoot boksing, Slående kampsport, Punch, Kampsport, Sport,
Pacquiao tar den til den tunge posen i treningsdelen av treningen.
HENRY BEDOY / MP PRODUKSJONER

Trenere Og trenere Freddie Roach, Buboy Fernandez, Justin Fortune, Og Marvin Somodio har vært bedende For Pacquiao å ringe ned sin prep og arbeid i flere fridager, men fighter er fortsatt ringer skudd. Når han er sliten, kommuniserer han. Hvis han trenger en fridag eller ønsker å avbryte en annen trening, vil han si det, men disse tilfellene er få og langt mellom. Hvis han ønsker å trene på sin planlagte fridag, som skjer ofte, er det hans privilegium å gjøre det. Hvis han vil bore for noen flere runder, må de først rive hanskene av knyttneve slik at det ikke skjer.

Pacquiao krediterer sin imponerende løp i sporten til holdbarhet og besluttsomhet. Tjuefire år etter at han først ble proff som en 106 pund 16 år gammel, sier alle rundt seg at han fortsatt er redd for å kaste bort en treningsøkt. «Dette Er guds nåde, som gir meg god helse, beskytter meg og gir meg styrke,» sier Pacquiao, en gjenfødt Kristen pastor. «Jeg er takknemlig Til Gud fordi min kraft og fart er der fortsatt.»

Han fortalte meg en gang, ‘jeg ønsker å stoppe, men jeg kan ikke fordi kroppen min ønsker det. Han er treningsavhengig.

I Dag vil han ytterligere teste sin styrke og spare totalt 10 runder med to separate motstandere for å forbedre timing og målretting. Han vil umiddelbart følge det opp med 15 runder på heavy bag, double-ended bag, speed bag, jump rope og shadowboxing. Treningen vil være over etter tusen sit-ups.

» hans arbeidsmoral er stor, og han trener hardere i dag enn han noen gang gjorde,» sier Roach. «Det er derfor han er på dette nivået. Han vet hvordan han skal komme i form. Uten boksing er alt dette borte.»

Rom, Muskel, Kontakt sport, Barechested, Boksing,
Pacquiao arbeider speed bag under øyet av trener Freddie Roach.
Manouk Akopyan

Ifølge Roach stammer Pacquiaos daglige diett på flere tusen sit-ups fra et hardt tap i 1999, hans andre, fra et kroppsskudd. Han lovet seg selv at hans midsection aldri ville gi etter for et slag igjen.

» ved 40 skal du være treg og lat. For ham er det en stor forskjell. Han er fortsatt rask og sterk som alltid på grunn av sin motivasjon, » sier Fernandez, en livslang venn Av Pacquiao som overtok lederopplæringsoppgaver Fra Roach i 2018. «Han fortalte meg en gang:» jeg vil stoppe, men jeg kan ikke fordi kroppen min vil ha det. Han er treningsavhengig.»

Selv når Han ikke forbereder seg på en kamp, Spiller Pacquiao fire timer basketball om dagen i løpet av offseasonen.

Nesten tre uker før fight night, Går Pacquiao rundt på 144 pounds, tre pounds mindre enn vekten han har kontrakt for å kjempe mot thurman. Han spiser rundt 3500 kalorier om dagen, og fighteren som har vunnet verdens titler i 112, 122, 126, 130, 135, 140, 147 og 154 pund divisjoner sa at han ikke har noen problemer med å bygge sin kropp. Tilnærmingen er helt annerledes enn andre pugilists som må tømme kroppen for å gjøre vekt.

«Han trener smartere, ikke hardere, og lytter til kroppen sin,» sier Fortune, en styrke og kondisjonstrener som tidligere trente Mike Tyson. «Han innser nå fordelene ved ikke å brenne seg ut. En ekstra trening som blir dårlig kan sette deg tilbake to eller tre uker. Når Manny ringer meg og sier ‘jeg trenger å hvile’, vil jeg takke ham fordi mange krigere vil prøve å presse gjennom det, og det er en feil.»

Skulder, Arm, Sport, Rom, Individuelle idretter, sportssted, Boksing, Kontakt sport, Sport trening, Fysisk form,
Pacquiao tester et motstandsband med trener Justin Fortune.
Manouk Akopyan

Tilbake til løpet. Lungene mine brenner sterkt da jeg desperat gisper etter pusten. Mine hamstrings føles som om de er i ferd med å knipse, som en gammel strikk strukket for langt etter å ha blitt utelatt i sommersolen. Som det viser seg, kjører opp et fjell med en all-time stor idrettsutøver er litt vanskeligere enn de naturskjønne turer jeg har med kjæresten min og senere dokument På Instagram.

Til Slutt slo jeg grensen min. Jeg kausjon på rømmen for å unngå hjertestans, og ta en tur i baksetet på bilen min Som Rhea kjører Emmanuel og jeg til toppen Av Griffith Observatory. Jeg varte omtrent 15 minutter på veien.

etter å ha fanget en ny vind i den bevegelige bilen, som en maratonløper som fant en snarvei på vei til målstreken, går Jeg Tilbake Til Pacquiao og hans mannskap når han går fremover på banen. Ferrer anbefaler at Jeg holder meg tilbake når vi når toppen, og i stedet venter På At Pacquiao kommer tilbake. Det er da han climaxes og sparker kardio i andre gir på smussstiene ved raskere hastigheter.

jeg venter på toppen av parkeringsplassen, der nå har over hundre Av Pacquiaos venner og fans, for det meste Filippinere, samlet seg for å få et glimt av fighteren. Tross alt, hvem vet hvor mange flere av disse slags offentlige treningsøkter han har i ham.

Brian Campagna, 40, en tidligere marine og nå En Sersjant Første Klasse I United States Army, ble også tilbake. Han startet løp med Pacquiao også, men stoppet for en mer troverdig grunn. Han har en herniated plate i ryggen og skal ikke løpe i utgangspunktet. Men Han Er Filippinsk, og han kunne ikke passere en gang i livet mulighet til å trene med et idol.

«jeg føler meg beæret, og det er fantastisk å være en del av dette,» Sier Campagna. «Han er en så inspirerende person.»

Løping, Rekreasjon, Maraton, Langdistanse løping, Bil, Kjøretøy, Trening, Individuelle idretter, Friidrett, Jogging,
Pacquiao og crew mid-stride.
Mike Quidilla / MP Produksjoner

Etter Pacquiao fullfører ni mil løp på mindre enn en time, gjør Han en rekke plyometriske øvelser designet for å forbedre fart og fotarbeid under De vaktsomme øynene Til Fortune, Hernandez, og en masse tilskuere Som Neil Diamonds «Sweet Caroline» og Journeys «Don’ t Stop Believing» blare gjennom en bærbar høyttaler.

«jeg elsker Å kjøre Hollywood hills,» Sier Pacquiao etterpå. «Det er bra for meg. Fansen gir meg motivasjon og støtte.»

«Vil du heller ha En 40 år Gammel Tom Brady, eller En 30 år Gammel Kirk Cousins?»

Pacquiao slår av økten med 1500 sit-ups, en bønn, bilder og autografer for tilskuere, og ved 8 er han fullført sin 90-minutters trening. Han vil gå hjem, spise frokost, hvile og slappe av, og ved 1: 30 pm., han er tilbake På Wild Card med om 30 flere av hans venner og medlemmer Av Team Pacquiao å ta på en annen trening i ringen.

» Han ville være ensom hvis ingen var her. Han liker ikke å gjøre noe i ensomhet, » sier Gibbons, før dispensing noen pre-fight smack snakk. «Han gjør fortsatt dette på høyeste nivå . Vil du heller ha En 40 år Gammel Tom Brady, eller En 30 år Gammel Kirk Cousins? En 40 år Gammel Manny Pacquiao vil slå den beste versjonen Av Den 30 år gamle Keith Thurman.»

Pacquiao sier At Han aldri trodde han fortsatt ville kjempe i denne alderen, og han har allerede oppnådd mer enn han noen gang forestilte seg i sin karriere. Han mener at hans suksess tjener en større hensikt, og Hvis Det Er Guds vilje og plan, vil han en dag bli President På Filippinene.

Han kan bare ikke helt avslutte sporten han elsker i mellomtiden. Pacquiao sier at han er så fokusert og betinget som han noen gang har vært, som det fremgår av hans januar demontering Av Adrien Broner, Og Lucas Matthysse før det i fjor sommer. Så han presser på.

«jeg vet ikke hvor mange flere kamper jeg har,» sier Pacquiao. «Alt jeg vet er at jeg presser meg selv med hardt arbeid. Motivasjon er et ønske fra mitt hjerte. Jeg elsker å gjøre det jeg gjør.»

Manouk AkopyanManouk Akopyan er journalist og har forfatter som har blitt publisert og omtalt I USA Today, Los Angeles Times, The Guardian, Philadelphia Inquirer og Al Jazeera, blant andre medier.
dette innholdet opprettes og vedlikeholdes av en tredjepart, og importeres til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.