mars 12, 2022

hvordan legger jeg musikk og filmer på 360 's-harddisken?

hvis du snakker Om Mp3, kan du ikke.

men det du kan gjøre er å få EN CD-RW, brenne en musikkplate og bruk 360 til å rippe platen. Skriv deretter OVER CD-RW med et nytt sporvalg og gjenta. Det er ganske mye den eneste måten å importere mp3-samlingen til en 360 HDD.

Alternativt kan du sette musikken din på EN USB-minnepinne-noe som sannsynligvis er mer praktisk, men jeg kan ikke si om alle spill støtter avspilling av musikk på eksterne stasjoner.

REDIGER:

Filmer er et annet dyr. Først av alt har du sikkert lagt merke til at 360 ikke kan spille .MKV filer opprinnelig. Du må konvertere dem .mkv-filer til en.mp4-beholder (google XenonMKV). Du vil miste 5.1 / 7.1 surroundlyd som 360 støtter bare 2-kanals stereo på. mp4. den eneste flerkanals-surround støttes er .WMV MED VC1 video og WMA lyd som kan ta aldre å re-kode og finne VC1 filer på de fleste torrent-områder er ekstremt sjelden. I tillegg overstiger MANGE BR-rips 4GB-størrelse, og du må dele filmer i 2 eller flere deler fordi 360 ikke støtter NTFS på eksterne stasjoner (ikke bry deg om at du ikke kan kopiere til 360S HDD).

kort sagt, 360 er en forferdelig, forferdelig enhet å bruke som mediespiller (PS3 er bedre i den forbindelse, men fortsatt ingen støtte for > 4gb-filer på eksterne stasjoner, men kan importeres til intern stasjon via PS3 MediaServer). Du vil være bedre å flytte DIN PC / laptop nærmere TVEN din og bruke EN HDMI-kabel for å koble til – om mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.