desember 18, 2021

Hvordan Legge Tøymykner Til Whirlpool Vaskemaskin Uten En Agitator – Oppgradert Hjem

Whirlpool skiver er en spillveksler når det gjelder hvitevarer. Legge tøymykner når vaskemaskinen ikke vil agitere, derimot, kan være irriterende. Følg med når vi undersøker hvordan du enkelt kan legge til tøymykner under skyllesyklusen.

Hvordan Legge Tøymykner Til Whirlpool Vaskemaskin Uten Agitator

det er virkelig utrolig å tenke på hvor langt noe så enkelt som klesvask har kommet. Takket være vaskemaskiner kan vi nå håndtere en ukes verdi av skitne klær på bare noen få timer. Videre har moderne vaskemaskiner gjort det enklere enn noensinne å bare starte en last og gå tilbake til vår tid.

en av de viktigste komponentene i en vaskemaskin er agitator. For Whirlpool vaskemaskiner, og mange andre, agitator-som er i midten av fatet – er der du laster i tøymykneren. Den enkleste forklaringen er å bare legge til tøymykneren under skyllesyklusen slik at den ikke blir vasket bort.

Normal Søknad: Bruke Agitator

de aller fleste vaskemaskiner der ute er av topp-lasting variasjon. Det betyr at det er en luke som åpner opp på toppen av maskinen, slik at du kan sette tøyet ned i løpet av vaskemaskinen.

Mesteparten av tiden vil det være en agitator – en lang sylindrisk komponent-midt i fatet. Du kan legge til tøymykner her for å sikre at den distribueres til rett tid. Prosessen er faktisk ganske grei, også.

kontroller at du måler riktig mengde tøymykner, og hell den deretter ned i dispenseren. Poenget med å laste det her er at tøymykneren blir utgitt senere i syklusen for optimal stoffbehandling.

Front-Loading Skiver

når det er sagt, ikke alle vaskemaskin – selv De som Tilbys Av Whirlpool-er en topp-loading vaskemaskin. Det er noen som har en dør på forsiden av apparatet i stedet. Prosessen for å legge til såpe og tøymykner er litt annerledes her.

for frontlastemaskiner vil det være en bestemt skuff for tøymykner. Finn skuffen, måle ut nødvendig tøymykner, og sørg for at skuffen er lukket forsvarlig. Som de topplastende maskinene, er denne skuffen designet for å frigjøre tøymykneren på et bestemt punkt i syklusen.

Sjekk ut denne unike bruken for tøymykner: Kan Eddik Og Tøymykner Fjerne Tapet?

Hva Å Gjøre Hvis Det ikke Er Agitator / Dispenser

Avhengig av hvilken type vaskemaskin du har, er det en sjanse for at det ikke er noen agitator/dispenser i midten. Noen Whirlpool-modeller har ganske enkelt ikke dem. Eller, hvis du har en brukt eller eldre vaskemaskin, kan modellen se agitatoren / dispenseren fjernet.

ikke bekymre deg, fordi det fortsatt er noen alternativer. For stoffmykning under vaskesyklusen, må du enten legge i tøymykneren manuelt eller bruke En Dunkel ball.

Tilsetning Under Skyllesyklusen

det er et triks å bruke tøymykner i en maskin som ikke har en dispenser. Du kan ikke legge til tøymykneren i begynnelsen av syklusen fordi den bare kan vaske bort. I stedet må du legge til det under skyllesyklusen.

Vent til vaskesyklusen er avsluttet. Åpne toppen på vaskemaskinen og legg i mykner. På De fleste Whirlpool-modeller vil åpning av lokket når som helst stoppe syklusen. Dette vil gi deg god tid som du trenger å legge i tøymykneren.

Det er også viktig at du følger instruksjonene og bare legger til anbefalt måling av tøymykner. For mye tøymykner kan flekke klærne dine, så vær forsiktig. Siden det kan flekke klærne dine, unngå å dumpe mykner rett på klærne.

prøv I Stedet å helle tøymykneren i lommer av vannet fra vaskesyklusen. Dette gjør at tøymykneren kan spre seg jevnt slik at den ikke flekker klærne dine. Når du er ferdig, lukk lokket og la syklusen bevege seg gjennom skyllfasen som det normalt ville.

Downy Ball

Produsent Av Vaskemiddel og tøymykner Downy har også tenkt på dette problemet. De skapte Den Dunne ballen som en måte å påføre tøymykner uten å måtte legge den inn manuelt etter vaskesyklusen.

Den Dunete ballen kommer til nytte når du har en vaskemaskin som ikke er utstyrt med en omrører/dispenser. Hell bare den målte mengden stoffmykner i toppen av den dunne ballen. Deretter trekker du ringen på toppen av ballen, trekker lokket tett.

med ballen sikker, kan du legge den inn i vaskemaskinens badekar før du starter vaskesyklusen. Ballen er utformet for å sakte åpne under vaskesyklusen, slik at tøymykneren frigjør under skyllesyklusen som beregnet.

Alternativer Til Tøymykner

tøymyknere definitivt bidra til å få klærne mykere og luktende renere. Men når det ikke er noen agitator / dispenser, kan det være et reelt problem å legge til tøymykner i vasken. Hva om det finnes alternativer?

Heldigvis finnes Det En rekke måter du kan gå som et alternativ. Enten du bruker tørketrommel ark, en tørketrommel ball eller hvit eddik å gjøre jobben. Disse er billigere enn å bruke Dunete ballen og også mindre av en problemfri enn å vente på skylling syklus.

Tørketrommel Ark

Noen mennesker liker å bruke begge, men hvis du ikke kan bruke tøymykner eller ikke ønsker å håndtere stresset, tørketrommel ark er et helt fint alternativ. Tørketrommel ark er for det meste ment å kvitte seg med statisk at klærne kan plukke opp i tørketrommel fase.

Tørketrommel ark har et belegg av stearinsyre på dem. Når du setter en i tørketrommelen med klærne dine, smelter stearinsyre deretter bort, belegger klærne når syklusen utvikler seg. Det fungerer ikke bare for a fjerne den nevnte statiske, men det er ganske bra a myke klærne dine ogsa.

Tørketrommel ark er også ganske enkel å bruke. Bare plassere en tørketrommel ark på toppen av tøyet etter lasting i klærne. Pass på at du bare bruker en eller to tørketrommel ark per last, men. For mange kan potensielt flekke klærne dine på grunn av all stearinsyre. Det ville beseire formålet med å vaske klærne dine til å begynne med.

Tørketrommel Baller

Tørketrommel baller er svært lik tørketrommel ark i at de er primært ment for å fjerne statisk fra tøyet. De er ikke fullt så effektiv på mykgjørende klær som tøymyknere, men vil fungere til en viss grad som et alternativ.

Tørketrommel baller arbeide ved å absorbere varmen fra tørketrommelen, forbedre den totale effektiviteten av tørketrommelen selv. Når ballene er oppvarmet, skiller de de fuktige klærne som normalt kan holde seg sammen, og får dem til å tørke raskere.

den mest effektive bruken er hvor som helst mellom 3 og 6 tørketrommel baller. Du kan bare kaste dem i før syklusen, men du må sørge for å fjerne dem når du er ferdig. Avhengig av hvilken type du kjøper, kan du kanskje bruke dem senere.

Hvit Eddik

det er så mange husholdningsbruk for hvit eddik at du virkelig burde ha den tilgjengelig uansett. I tillegg til å være et utmerket rengjøringsmiddel, er det også flott for å myke klær når du enten er ute av tøymykner eller ikke kan distribuere det av de nevnte grunnene.

du ville bruke hvit eddik på samme måte som du ville et tøymykner. Bare legg den i klærne slik du ville en tøymykner. La vaskemaskinens kar fylle med vann, legg deretter i eddik.

ved å tilsette eddik før skyllesyklusen, reduserer du risikoen for bleking. Videre reduserer det sjansene for at klærne dine kommer ut lukter som eddik. Alt mens du arbeider for å myke stoffet også.

Hvilke Klær Er Ikke Ideelle for Tøymyknere?

mens vi vet at mykning av stoffet vårt gjør dem mer komfortable å bære, kan de ikke brukes universelt. Det er faktisk noen klær som ikke spiller bra med tøymyknere. Myknere kan potensielt skade disse klærne, iført dem ned i en akselerert hastighet.

det er fire typer generelt at du bør være klar over: håndklær, mikrofiberkluter, barnas nattøy, og atletisk sportsklær.

Håndklær

Håndklær er naturlig laget for å være ganske absorberende. Ved hjelp av en tøymykner når du vasker håndklær faktisk reduserer deres evne til å ta i vann. Skille håndklær slik at du kan unngå å bruke tøymyknere på dem.

Mikrofiberkluter

Bruk av tøymyknere på mikrofiberklær reduserer faktisk deres evne til å fange støv og absorbere utslipp. Gitt at dette er deres primære funksjon, kan tøymykner fjerne deres brukbarhet med hver passerende vask.

Barnas Nattøy

det du kanskje ikke har innsett er at de fleste barnas nattøy er designet for å være flammebestandig. Stoffmyknere reduserer imidlertid flammemotstanden i klær som barnas nattøy. Som håndklær og mikrofiberklær, hold barnas nattøy separat.

Atletisk Sportsklær

det viktigste salgsargumentet i atletisk sportsklær er at det er mer pustende enn andre former for klær. Det er det som skaper kjøleeffekten mens du svetter. Stoffmyknere reduserer effektiviteten med hver vask.

Relaterte Guider

  • Whirlpool Vaskemaskin Agitates, Men Vil Ikke Spinne?
  • Whirlpool Washers «Dør Låst» Lys Blinker?
  • Whirlpool Vaskemaskin Gjør Høye Lyder Under Vaskesyklusen?

Ryan Womeldorf har mer enn et tiår med erfaring med å skrive. Han elsker å blogge om bygging, avløp, og andre hjem emner. Ryan elsker også hockey og en livslang Buffalo sportsfan.

Nylig Publisert

link Til Hvor Mye Koster Det Å Konvertere Til Et Saltvannsbasseng?

et svømmebasseng kan vise seg å være et fantastisk tillegg til din eiendom. På kort sikt kan du bruke ditt nye svømmebasseng for å ha det gøy eller til og med trene. Langsiktig, potensielle kjøpere kan…

link Til Hvor Mye Koster Et Lite Basseng?

mange huseiere drømmer om en dag å bygge et svømmebasseng, men det er ikke alltid et alternativ. Enten det skyldes kostnad eller mangel på plass, kan det ikke være mulig å bygge et nytt basseng for dem….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.