februar 11, 2022

Hvordan Laste Ned Musikk Til PSP Uten Å Svette

Sony Playstation Portable (PSP) er Den nyeste revolusjonerende multimedia spiller utgitt Av Sony. Dette er en enhet som kan brukes til alle dine underholdningsbehov, da du kan spille filmer, musikk, spill og surfe på internett ved å bruke den. Det er ikke nødvendig å kjøpe noen plater eller filer for musikkbehov PÅ PSP. DET ER mulig Å PSP laste ned musikk fra internett for å lytte nytelse.
for å laste ned musikk TIL PSP, må du først sjekke om musikken du har tenkt å laste ned PÅ PSP er en mp3 eller mp4-fil. Dette er fordi hvis musikken du velger ikke er i riktig format, må du konvertere musikk-og videofiler til riktig format før du faktisk kan spille DEM PÅ PSP.
Det er et nyttig program, Kalt ImTOO PSP Music Suite Som Har ImTOO CD Ripper Og ImTOO PSP Video Converter som brukes for nedlasting og avspilling av musikk og videofiler PÅ PSP. Med denne programvaren, er det mulig å konvertere filer til enten mp3 eller mp4-filer.
FOR PSP laste ned musikk av mp3-filer, må du først koble datamaskinen TIL PSP med EN USB-kabel. Kontroller at datamaskinen oppdager DEN NYE USB-enhetstilkoblingen. Deretter må du sjekke Ikonet Min Datamaskin der det skal være en annen stasjon oppført som svarer TIL PSP. Denne stasjonen Er Vanligvis E Eller F. denne stasjonen må åpnes og en ny mappe opprettet for Å bli omdøpt TIL PSP.
DENNE PSP-mappen må åpnes for å opprette en ny mappe som er omdøpt MUSIKK. Med dette gjort, kan du overføre mp3-filer på datamaskinen ved å åpne MUSIKKMAPPEN I PSP-stasjonen og deretter kopiere lime inn de ønskede mp3-filer i mappen. Når dette er gjort, må DU bare fjerne USB-tilkoblingen.
hvis du vil laste NED CD-sanger TIL PSP, MÅ CD-Ripper installeres på datamaskinen. Etter dette må musikk-CDEN lastes inn PÅ CD-stasjonen. Du vil finne En ‘Utdrag og Kode’ knappen PÅ CD ripper program som må klikkes på. Med dette er det mulig å konvertere og overføre sangene fra CDEN TIL PSP. Men før du gjør dette, må du kontrollere at riktig PSP-format er valgt.
når du overfører musikkfiler fra iTunes TIL PSP, må musikken konverteres til en mp3-fil som iTunes-musikk er i mp4-format. Lansering AV PSP Video Converter-programmet, mp4-filene du vil konvertere, må lastes inn ved å klikke På ‘Legg til’ – knappen på fil-menyen. Når du velger filene du vil ha, vises de i Konverteringsprogrammet.
Utheving disse filene og velge PSP lydformat som utdataformat er neste trinn. Deretter velger du mappen du vil lagre de konverterte filene i. med dette; du får mp3-filer som må overføres TIL PSP som nevnt ovenfor. Med dette gjort, finner DU AT PSP laste ned musikk er ikke så komplisert som først tenkt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.