mars 14, 2022

Hvordan Lage En Flerspråklig Nettside Opplæring i PHP i 2020 – PHPolyglot pakke blogg

i denne artikkelen kan du lese om:

Hvorfor Er DET Viktig Å Lage EN PHP Flerspråklig Nettside?

Hvordan Kan Phpolyglot-Pakken Bidra Til Å Lage ET FLERSPRÅKLIG Php-Nettsted?

Hvordan Lage En Flerspråklig Nettside Opplæring I PHP

Hvorfor Er Det Viktig Å Lage EN PHP Flerspråklig Nettside?

Nettsteder er nyttige for å kommunisere til brukerne noe av deres interesse. Siden brukere av forskjellige land kan bruke forskjellige språk, ville det være bedre hvis nettstedene som tilbys støtte, vises med tekster, bilder og til og med lydmeldinger på brukerens valgspråk, eller i det minste på et språk som han kanskje foretrekker i tillegg til standardspråket som nettstedet bruker.

hvis Du tilbyr Et Nettsted på flere språk, kan du også tiltrekke flere personer som søker På Google for innholdet eller tjenestene du tilbyr, da De vil søke Ved Hjelp Av Google ved å skrive inn søkeord på sitt eget favorittspråk.

Hva Kan Du Gjøre For Å Implementere ET FLERSPRÅKLIG PHP-Nettsted?

PHP kommer med innebygd støtte for å gi flere oversettelser av tekster som brukes I PHP Nettsteder ved HJELP AV PHP gettext forlengelse.

men hvis du ikke har denne utvidelsen aktivert I PHP-Nettsidens server, må du kanskje ty til en løsning basert på ren PHP-kode som enhver god PHP-lokalklasse som finnes på PHP-Klassesiden, eller Til Og Med PHPolyglot som jeg presenterer på denne artikkelen.

Hvordan Kan Phpolyglot-Pakken Bidra Til Å Skape ET FLERSPRÅKLIG Php-Nettsted?

Kombinere Apier for ulike formål som språk oversettelse, ordbok oppslag, stavekontroll og talesyntese (TTS) i en enkel å bruke Og utvide måte, Tilbyr PHPolyglot deg en mulighet til å slå dine tekster til flerspråklig enkelt og on-the-fly.

pakken bruker flere interne grensesnitt som kan bryte eksterne Apier og gir dem på en generisk måte, uansett hvilken TREDJEPARTS API du bruker: Yandex, Google, Bing, IBM Watson eller hva som helst. Denne tilnærmingen gjør det også mulig for bidragsytere å hoppe inn enkelt og delta i API-integrasjon.

pakken lar deg oversette enkle tekststrenger eller oversette rekke strenger i bulk-modus. Det gir deg en måte å få ord varianter, alternative oversettelser eller annen innsikt levert av ordbok metoder. Det kan også sjekke grammatikk for deg og selv konvertere tekster til lyd.

Selvfølgelig Har Apier som den bruker sine styrker og svakheter. Api-er kan ha begrensninger, for eksempel antall støttede språk eller antall støttede stemme for å snakke konverteringer. Derfor jo flere Apier er integrert, jo kraftigere PHPolyglot vil bli.

I den første utgaven PHPolyglot Har Yandex Apier for oversettelse, ordbok oppslag og grammatikk korreksjon OG IBM Watson API for talesyntese.

Her er et enkelt eksempel på Bruk Av phpolyglot-pakken. Det viser ikke bare hvordan man får oversettelser for applikasjonstekster på forskjellige språk, men får også betydninger for visse uttrykk.

use GinoPane\PHPolyglot\PHPolyglot;
try {
$phpolyglot = new PHPolyglot();
$textToLookup = 'Hello!';
$languageFrom = 'en';
$languageTo = 'ru';
$response = $phpolyglot->lookup($textToLookup, $languageFrom, $languageTo)->getEntries();
if (empty($response)) {
throw new Exception('Nothing returned! Maybe API has changed?');
}
echo "Word to translate: $textToLookup \n";
echo "Translations: \n";
foreach ($response as $entry) {
echo $entry->getTextTo();
if ($meanings = $entry->getMeanings()) {
echo " (" . implode(", ", $meanings) . ")";
}
echo "\n";
}
} catch (Exception $exception) {
$errorMessage = $exception->getMessage();
echo sprintf("Error happened: %s", $errorMessage);
}

Hvordan Kan Du Prøve Phpolyglot-Pakken Nå?

Som du kanskje har lest, Gjør PHPolyglot det enklere å lage flerspråklige Nettsteder, men det går lenger ved å gi annen nyttig funksjonalitet for denne typen nettsteder som å få betydningen av bestemte uttrykk eller til og med få lyden for en tekst automatisk oversatt til et støttet språk.

Hvis du vil prøve denne pakken, kan Du bare få tilgang Til phpolyglot-pakkesiden og se pakkekoden der, få instruksjoner for å installere Den Ved Hjelp Av Komponist eller bare laste ned pakkekoden til datamaskinen din slik at du kan studere den ved hjelp av favorittkodeditoren din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.