mars 8, 2022

Hvordan Holde Duer Ut Av Hagen Din

Duer kan være gode kjæledyr, men de kan også være en trussel mot hagen din når ubudne. Når de velger hagen din som en hekkeplass, vil de spise plantene du prøver å vokse. Disse fuglene kan være ufarlige, men de kan forårsake betydelig skade på eiendommen din, og muligens introdusere sykdomsfremkallende organismer i lokalene dine. Her er noen tips om hvordan du holder duer ut av hagen din.

Hvordan Holde Duer Ut Av Hagen Din

Hva Tiltrekker Duer?

som de fleste skadedyr trenger duer et trygt område med stabil tilførsel av mat for å overleve. Når de finner en stabil matkilde, vil de sannsynligvis skape flere reir fordi de liker å leve i flokker. De er ikke spesielt kresne dieters, noe som gjør det vanskelig å bli kvitt dem. De vil gjerne spise på utsatt søppel så mye som frø fra grønnsakshagen din.

Hvordan Holde Duer Ut Av Hagen Din

Holde Duer Vekk Fra Hagen Din

Holde duer i sjakk kan kreve at du utfører en multi-kanter strategi. Du må starte med å kartlegge huset ditt og gjøre hekkerområder ugjestmilde.

  • Gjør roosting områder unappealing.
  • Installer anti-roosting spike strips på strategiske steder for å avskrekke dem fra landing.
  • Monter skrånende deksler på hyller og vinduskarmer.
  • Knyt en snor over roosting områder for å gjøre landing ubehagelig for duene.
  • ikke mat dem.
  • Bli kvitt andre matkilder.

Her Er Noen Fugl Avskrekkende For Å Holde Dem Av Hagen din.

Spray dem med en slange. Denne metoden fungerer bare hvis du fanger duene før de bygger sine reir. Skrem dem bort ved å sprøyte dem med slangen så snart du ser dem i hagen din. En automatisk vannstråle eller sprinkler vil også avskrekke duer.

Installer et fugleskremsel. Den gode gamle fugleskremsel triks kan gå en lang vei i å bidra til å avskrekke disse pesky fugler. Tenk på et fugleskremsel med silhuetten av en hauk som kan gjøre støy og flytte. Det er også viktig å endre lokkens posisjon hver så ofte at fuglene ikke finner ut at det ikke er noen reell fare.

bruk reflekterende overflater. Pryder hagen Din Med Cder eller andre blanke overflater kan midlertidig påvirke duer syn, effektivt avskrekke dem fra hekkende i hagen din.

Beskytt skur. Installere fugl netting er også en god måte å beskytte hagen din fra uønskede besøkende og fugler.

Vokte fuglebrett. Hvis du har fuglebrett, kan duer lett hjemsøke hagen din. De er kjent for å skremme av mindre fugler og stjele så mye mat som de kan få. Som sådan er det beste alternativet å holde dem helt unna.

noen ganger må du bli kvitt duer uten å avvise gunstige fugler. I slike tilfeller kan du investere i ultralydsenheter eller gelavstøtende midler som er utformet for å forvirre eller avskrekke duer fra hagen din.

Bunnlinjemed disse tipsene om hvordan du holder duer ut av hagen din, bør du kunne holde hagen din fri for destruktive fugler. Hvis du har prøvd alle metoder til ingen nytte, bør du vurdere å ringe fagfolk for å hjelpe deg. Pigeons Solutions har trent enkeltpersoner til å hjelpe deg med din due pest problem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.