desember 5, 2021

Hvordan Fungerer Push Notifications? Alt Du Trenger Å Vite

E-postmarkedsføring har alltid blitt hyllet for SIN ROI på 4400%, men visste du at klikkfrekvensen for push-kampanjer er 7x høyere enn e-post?

Push-varslinger har i stor grad vært medvirkende til å bygge bro over gapet mellom bedrifter og deres kunder. De har gitt bedrifter mulighet til å kommunisere med sine kunder på daglig basis ved å sende dem personlige meldinger, direkte på enhetene sine.

hvis vi tenker på det, har push-kampanjene alle de nødvendige ingrediensene en markedsfører kan be om i en kommunikasjonskanal-bred rekkevidde, høy leverbarhet og bedre CTRs.

så la oss forstå nyansene av push-teknologi og hvordan det kom til å bli.

Hva Er Push-Varslinger?

Push-varslinger, slik vi kjenner dem i dag, er svært målrettede meldinger som har evnen til å oppnå en rekke markedsføringsmål på egen hånd – kundelojalitet, brukerengasjement, øke konverteringsfrekvenser, skape merkekjennskap og forbedre brukeropplevelsen. Og dette er bare for å nevne noen.

akkurat som mennesker går gjennom en reise for å bli de beste versjonene av seg selv, har hver stor teknologi en historie å fortelle om seg selv.

på samme måte har push-teknologien år med vekst og iterasjoner i sin historie. Så markedsførere, la oss spole tilbake og gå tilbake til året som det hele startet.

Push Notifications Lansert i 2009

året hvor grunnleggende kundetilfredshet og oppbevaring var store bekymringer for post-resesjon markedsføringsteam, lanserer Apple APNER (Apple Push Notification System) med sin iOS 3.0-oppdatering.

AP News Push Notification

(Kilde)

dette var grunnleggende tekstmeldinger, som la grunnlaget for den svært målrettede, øyeblikkelige kommunikasjonen vi opplever i dag.

I År 2010 Fanger Google Opp

Google lanserer Sky-Til-Enhet-Meldinger (C2DM) for android-brukere, og utvider det målbare publikum for push-kommunikasjon.

Epoken Med Smarttelefoner Begynte (2011-2012)

ettersom smarttelefoner sprer folks liv, innser markedsførere at de trenger å nå sine kunder akkurat der de er – på sine telefoner. Push-varslinger blir vanlige og brukes til:

 • engasjere kunder på nytt under handlevognavbrudd og apputganger.
 • Tilbyr rabattordninger for å overtale kunder til å kjøpe.
 • Sende generell informativ tekst om produkter og nye ankomster, etc.

I År 2013 Ble Verdifulle Funksjoner Lagt Til

Android tar push-varsler et par skritt videre ved å introdusere rike meldinger. Kampanjer kan nå bli kreative med innføringen av uttrykksikoner, bilder og handlingsknapper.

(Kilde)

Merker kan inkludere rike medier i sine push-kampanjer og be brukere om å besøke apper, slippe vurderinger, foreta kjøp, etc.

I År 2015 Ble Web Push-Varslinger Introdusert

Google introduserer web push-varslinger For Chrome 28, og nå kan merkevarer sende popup-meldinger til publikum på skrivebordet via nettsteder. Brukeren må bare melde seg på for å motta regelmessig informasjon fra nettstedet.

(Kilde)

Omfattende nettvarslinger Baner vei for kampanjer på tvers av enheter og kanaler, og kan nå brukere selv når de ikke er aktive på et nettsted.

Siste Funksjoner Lagt til i 2016

Den nyeste utviklingen, ‘Push Stories’, støtter et karusellformat, slik at kampanjer kan vise flere bilder i varslene sine. Apple legger også til video, GIFs og lyd i OS-varslingsfunksjonene.

dermed tilbyr push-kampanjer nå samme båndbredde for tilpassing, påvirkning og kreativitet som sosiale mediekampanjer gjør.

Velkommen til 2021

med målrettede meldinger og inkludering av slående medier, omfatter omfanget av push-kampanjer nå:

 • Gjenoppretting Av forlatt handlekurv
 • Geotargeting
 • Relevante anbefalingskampanjer
 • Dynamisk engasjement og nytt engasjement
 • kampanjer på tvers av kanaler

Push-varslinger har hatt en betydelig innvirkning på det mobile markedsføringslandskapet. Den gjennomsnittlige klikkfrekvensen for push-varslinger er 10,3%, og web push-varslinger kan øke din daglige trafikk med opptil 25%.

hvordan Fungerer Push-Varslinger?

nå som du har kjennskap til hvordan push-varsler har utviklet seg gjennom årene, la oss forstå mekanismen bak dem.

Push Vs. Pull Protocol

for deg er det bare en to-trinns prosess å besøke et nettsted. Du skriver inn i nettleserens søkefelt og klikker på nettstedet du vil besøke. Hvis du ser på det fra et backend-perspektiv, så snart du klikker PÅ en NETTADRESSE, sender nettleseren DIN EN HTTP-forespørsel til nettstedets server, og ber den om å vise deg nettsiden.

i dette scenariet du, klienten, ber om informasjon fra et nettsted. Når du er ferdig med å bla gjennom innholdet, kutter du forbindelsen. Denne mekanismen er kjent som pull-protokollen.

Omvendt, i en push-protokoll, spør brukerne ikke om den spesifikke informasjonen som blir gitt til dem. I stedet, de velger å motta regelmessige meldinger fra et bestemt nettsted eller app. Nettstedet trenger ikke å vente på at kunden skal gjøre en forespørsel; den sender direkte meldinger på brukerens enhet selv når de ikke ber om det.

Involverte Parter

Klientapp: brukerens app, som mottar push-varsler.

apputgivers server: appeierens server. Den koordinerer MED OS push-tjenesten og letter sending og mottak av push-varslinger.

Push service: Hvert operativsystem og nettleser har sin egen push-tjeneste der den sender varsler til kundene dine. For Eksempel Har Google FCM (Firebase Cloud Messaging), Og Apple HAR APNER.

En Trinnvis Gjennomgang

a. før en app lanseres, registrerer utgiveren Seg Med Operativsystemets push-varslingstjeneste og får tilgang til API-EN.

b. Apputgiveren legger TIL SDK (kodebibliotek FOR os-pushvarsler) levert AV OPERATIVSYSTEMET til appen og lanserer appen.

c. brukeren installerer appen og mottar et forespørselsvarsel, og ber ham / henne om å melde seg på for å motta push-varsler.

d. når du sier ja, utsteder push-tjenesten en unik identifikasjons-ID eller en enhetstoken til klientappen og enheten, og registrerer dermed brukeren med push-tjenesten.

e. denne enhetstoken lagres deretter i app server-databasen.

f. Når du sender varsler til klienten, gjør du en webtjenesteforespørsel TIL GCM eller APNS. Denne tjenesteforespørselen kalles en web push protocol-forespørsel, som vanligvis inkluderer:

 • innholdet/meldingen til varselet ditt.
 • detaljer om klienten du vil sende meldinger til.
 • Spesielle instruksjoner om hvordan og på hvilket tidspunkt meldingen skal nå dine kunder.

g. når du mottar forespørselen din, godkjenner push-tjenesten den og videresender meldingen til klienten.

hvordan oppretter Du En Push-Varslingskampanje?

som markedsfører er det tre ting du må gjøre før du sender ut push-varslinger TIL GCM eller APNER:

 • Lag personlig innhold, meldinger, bilder, etc.
 • Segmentere målgruppen for å sende målrettede meldinger.
 • Angi klokkeslettet og automatiser varslingene dine.

For dette trenger du et grensesnitt som hjelper deg med å opprette markedsføringskopien din, administrere brukeridentifikasjonsdata og måle ytelsen til varslene dine.

Markedsførere bruker vanligvis tredjeparts plattformer Som MoEngage for å utføre og effektivisere sine push-kampanjer.

for å belyse videre hvordan tredjeparts plattformer fungerer, bruker Vi MoEngage som et eksempel. Når du oppretter og starter en kampanje På MoEngage, deler plattformen brukere på grunnlag av segmenteringskriterier satt av deg. Brukerne bør ha minst en enhet som er online og koblet til en aktiv push-token.

MoEngage angir deretter frekvenstak for kvalifiserte brukere og definerer de aktive enhetene som skal motta meldingen. DERETTER LEVERER OS push-tjenester som FCM eller APNER meldingen til sluttbrukeren. Når brukeren mottar varselet ditt, registrerer MoEngage det som et inntrykk på serveren din for å aktivere ytelsessporing.

3 Viktige Mantraer For Å Få Push-Kampanjen Til Å Fungere

Få Meldingene Dine Riktig

bruk av rike medier kan øke gjennomsnittlig CTR for kampanjen din med 3%, og å legge Til Ctaer kan øke kundesvaret med 40%. Effekten av push-varslinger ligger i kortfattet, to-the-point meldinger, så jo færre tegn du bruker i din kopi, jo høyere CTR kan være.

slik får du push-varsler riktig
(Kilde)

dette varselet Fra Pizzahub bruker 57 tegn, slående emojis og en enkel CTA.

Bruker Opt-ins Og Frekvens

Forskning viser at det er 80 + apps installert på en gjennomsnittlig smarttelefon.

ingen liker det når smarttelefonen begynner å ringe av kroken så snart De slår På Wi-Fi. Mange kunder finner push-varslinger for å være irriterende og spammy, ber dem om å velge bort fra å motta dem.

du må sørge for at du ikke sender for mange varsler på en dag. Samtidig kan bare å sende 2-4 meldinger i uken også be brukerne om å abonnere. Videre må du tid varslene riktig for å få maksimal respons fra kundene. Studier tyder på at klikkfrekvensen er høyest på ettermiddagen før 6 pm.

 Push-varsler-Bruker-Opt-ins-Og-Frekvens

(Kilde)

Personalisering

Push-meldinger som er nyttige og relevante for kunden, basert på deres interesser og bruk av søknaden din, vil alltid ha en bedre sjanse til å slå en forbindelse med kundene dine.

I Disse dager spiker Netflix sin push-kampanje ved å bruke hyper-personalisering. Det sender tilpassede anbefalinger og påminnelser for å lokke kunder til appen.

 Tilpassing av push-varslinger

Ikke bare Det, Netflix bruker også kreative bildetekster som trekker kundenes oppmerksomhet.

 Push-varslinger Tilpassing eksempel

(Kilde)

Faktisk, gjennom effektiv personalisering og segmentering, Hjalp MoEngage en klient med å øke sine månedlige aktive brukere med 1,8 x.

Ikke Sliter Med Push-Kampanjen

Utvilsomt er listen over fordeler som tilbys av push-varslinger lang-høyere trafikk, høyere AVKASTNING, høy leveringsrate, bedre CTR og abonnementer, lavere investering, etc. De har nå blitt en stift markedsføringskanal for alle bedrifter som ikke vil bli glemt av sine kunder.

opprettelsen av push-kampanjer kan Imidlertid være ganske omfattende, da det er mange ting du må gjøre rett før du begynner å sende meldingene dine ut. Fra riktig segmentering til effektiv informasjon, må du sørge for at varslene dine gir verdi til kundene dine, skiller seg ut og er ikke-påtrengende samtidig.

hvis du sliter med disse nyansene, spesielt hvis du bare starter, gi oss en shoutout og få hjelp fra eksperter på feltet.

Her Er Hva Du Kan Lese Neste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.