desember 30, 2021

HVORDAN Finne EN Ip-Adresse Til En Facebook-Bruker?

Hvordan kan Vi finne EN Facebook-brukers IP-adresse? Noen Ganger vil du finne En Facebook-brukers IP og bruke den på en eller annen MÅTE, men hva er løsningen? Her er noen måter å gjøre dette enklere.

i dagens verden har sosiale nettverk fylt en stor del av våre liv og arbeid, slik at vi bruker minst ett sosialt nettverk daglig. Selv for virksomheten har sosiale medier en spesiell plass i våre liv.

selvfølgelig, i store sosiale nettverk Som Facebook, er det noen ganger profitører og sabotører som trakasserer andre. Så for å kunne spore dem og håndtere dem, må vi kunne få DERES IP på Facebook. I denne artikkelen vil vi undersøke måtene å finne brukerens IP-adresse På Facebook.

det er mange grunner til å prøve Å finne EN Ip-Adresse Til En Facebook-bruker. Noen ganger vil en bruker plage Deg på Facebook. Disse menneskene kan være lurt å hacke telefonen eller skade nettleseren ved å ødelegge store deler av systemet.

slik forebygger du problemer ved å finne EN brukers IP-adresse På Facebook

du kan finne en brukers adresse via chat-appen I facebook-nettleseren. Måten det fungerer på, er selvfølgelig at du må åpne netstats-verktøyet I Windows-operativsystemet Via Ledetekst og I Mac-operativsystemet gjennom verktøyet, slik at du kan spore en persons IP på Facebook.

  • først åpner du en chat-side med personen HVIS IP du vil finne På Facebook.
  • kjør Deretter Ledetekst På Windows eller Verktøyverktøy På Mac og skriv inn netstat-an og trykk Enter.
  • Husk at bare en chat-side er åpen med personen HVIS IP du vil finne, og lukk alle andre sider, inkludert nettleseren, for å returnere riktig IP-adresse.

Finn EN persons IP-adresse på Facebook med iStaunch

iStaunch Facebook IP finder app er et Av de beste verktøyene du kan bruke uten koding kunnskap. Dette programmet hjelper deg å finne fullstendig informasjon om En Person På Facebook med bare noen få klikk. For å gjøre dette, bare skriv Inn Facebook-brukernavnet I IP finder – delen av dette programmet og se fullstendig informasjon.

Er det en annen måte å gjøre dette på?

generelt kan du også finne EN persons IP på Facebook Via Skype. Ta personens Skype-ID fra Ham og finn personens direkte IP-adresse I Skype ved hjelp av skype IP Resolver-programmet. Denne metoden brukes når de tidligere metodene bare sender DEG IP Fra Facebook-serveren i stedet for den opprinnelige IP-adressen.

Konklusjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.