januar 6, 2022

Hvordan Fange Azelf I Pokéon Strålende Diamant Og Skinnende Perle

Azelf er den tøffeste Innsjøen Verge, og her vil vi fortelle deg hvordan du kan fange Den I Pokemon Strålende Diamant og Skinnende Perle.

Catching The Lake Guardians trio er en fantastisk sidequest I Pokemon BDSP.

Azelf Er En Psykisk Type Pokemon, og du finner den på LVL 50. Dette betyr at det kan være et flott tillegg til festen din før du møter Eliten Fire.

i motsetning Til Uxie er Dette Pokemons trekksett sentrert på en offensiv strategi.

Så, Hvis festen din trenger En Psykisk tung hitter, Kan Azelf være det rette alternativet!

 Catch Azelf Pokemon Strålende Diamant Skinnende Perle

Hvor Du Finner Azelf I Poké Strålende Diamant Og Skinnende Perle

Du kan finne Azelf i Lake Valor rett etter hendelsene I Spyd Søyle skje. Hvis du trenger hjelp til å komme hit, kan du følge vår guide til hvordan du kommer Til Spear Pillar.

Azelf er en veldig støtende Pokemon! Det kan raskt bli kvitt festen din under de rette omstendighetene. På grunn av dette skyldes noen forberedelser før du fortsetter.

Før Du Går til Lake Valor

  • Azelfs moveset inkluderer hovedsakelig Psykiske angrep, så det ville være en god ide å ta Mørk, Stål eller Bug Pokemon med deg.
  • Gå Til Celestic Town, og gå til huset på det nordvestlige hjørnet av byen. Der, kjøp så mange Skumringskuler som mulig. Det anbefales at du tar 20 til 30 Dusks Baller med deg.
  • Pass på at du tar med Nok Potions og Limonades for å gjenopprette Pokemon HP om nødvendig.

Les Mer: Hvordan Fange Heatran I Pokéon Brilliant Diamond And Shining Pearl

Pokedex Azelf Pokemon Brilliant Diamond Shining Pearl

Beste Strategien For Å Fange Azelf I Poké Brilliant Diamond and Shining Pearl

Kampen Mot Azelf kan bli hektisk . Den bruker Ekkel Tomten til opp Sin Sp. Atk., noe som gjør det svært vanskelig å håndtere sin påfølgende Opprør flytte.

Dette er den beste strategien for å fange Azelf På Pokemon Strålende Diamant Og Skinnende Perle:

  • Prøv å senke Azelfs HP til lavest mulig. Den raskeste du gjør dette, jo bedre. False Swipe er perfekt for dette, men ikke nødvendig. Azelf vil prøve å trekke flere Ekle Tomter på rad, noe som gjør Sin Opprør flytte et stort problem.
  • når HP er lav, prøv Å påføre En statussykdom På Azelf, dette vil gjøre det litt lettere å fange det. Ikke forgift ham! Bruk I stedet Lammelse. Du kan prøve Å Sove På Azelf, men merk at det ikke kan sovne under Opprør.
  • nå vil flaks og tålmodighet følge. Etter dette må Du bare utholde Azelfs angrep og fortsette å bruke Skumringskuler på den.
  • Vær tålmodig Det kan ta deg lang tid å fange Azelf hvis du er uheldig. Ikke bekymre deg hvis du allerede har gått thorugh en betydelig mengde Skumring Baller. Fange Denne Pokemon kan lett ta deg over 20 Skumring Baller totalt.

Azelf kan bli en tung hitter og KO festen din med letthet. Pass på at du helbreder Din Pokemon etter behov!

På Grunn Av Azelfs aggressive natur, anbefaler vi deg å først se på å fange Uxie hvis du ikke allerede har det.

hvis du er interessert i Denne Pokemon, forteller vi deg alt du trenger for å fange Uxie I Pokemon Brilliant Diamond og Shining Pearl.

Til Slutt, Hvis Du vil fullføre Lake Guardian trio, her er hvordan du kan fange Mesprit I Pokemon BDSP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.