januar 15, 2022

Hvordan Få Verktøylinjen Tilbake På Google Chrome

Google Chrome Er en allsidig nettleser plattform som inkorporerer flere aspekter av moderne nettlesere sammen med direkte integrasjon med det Meste Av Hva Google tilbyr. Disse inkluderer søkemotorfunksjoner, direkte kobling Med Google-kontoen din, synkronisering Av Chrome-kontoen din på flere enheter og så videre.

hvis du ønsker å få tilbake verktøylinjen På Google Chrome og nyte menyfunksjonene, er det noen trinn som du kan gjøre det samme.

 1. Aktiver Tilgang Til Chrome-Menyen

Du kan støte På Chrome menylinjen mangler når Du har installert Google Chrome på datamaskinen. Du kan fikse dette samt tilpasse den gjennom alternativet innstillinger På Google Chrome.

 • Åpne Google Chrome på datamaskinen.
 • for de som nylig har installert programmet, må de kanskje gå Til Programmer-mappen og finne programmet; de kan også søke gjennom søkealternativet PÅ OS.
 • Når Chrome er åpen, finner Du Innstillinger på Hamburgermenyen eller de tre prikkene som finnes øverst til høyre i nettleservinduet.
 • Under Innstillinger finner Du Utseende som en seksjon.
 • her finner du knappen for» vis hjem » for å deaktivere; du må aktivere den.
 • søkemotoren Til Google Chrome lagrer vanligvis og blir standard nettleser for datamaskinen din.
 • hvis du vil bekrefte at den er aktivert, sjekk Under Innstillinger.
 • Lukk nettleservinduene og åpne nye faner for å sjekke at du har aktivert innstillingene, og At Google Chrome er lagret som standard søkeleser.
 1. Aktiver Forskjellige Bokmerker På Chrome

Bokmerker har flere bruksområder, inkludert fordelen av å gi en en enkel måte å lagre deres favoritt og ofte besøkte nettsteder. Når du bokmerke et nettsted, lagrer nettleseren automatisk det i en liste over bokmerkede nettsteder; det blir også tilgjengelig på rullegardinmenyen adressefelt for en å velge og besøke et nettsted enkelt.

 • gå Til Innstillinger-delen På Chrome for å aktivere bokmerkealternativer.
 • når du klikker På Innstillinger-delen, finner du delen Om Utseende; her finner du muligheten til å vise bokmerkelinjen.
 • dette gir deg tilgang til bokmerker over navigasjonsfeltet.
 1. Hvordan Gjenopprette Verktøylinjen På Google Chrome?

Hvis du ikke kan se standardinnstillingene dine, kan du gjøre følgende.

 • Klikk på skiftenøkkelikonet som du finner under alternativer for justering av verktøylinjen.
 • vinduene som forblir åpne, kan du klikke På Gjenopprett Standardinnstillinger.

trinnene ovenfor kan hjelpe en bruker til å se standardinnstillingene I Google Chrome. Generelt er verktøylinjealternativet ikke forseggjort, og alternativene er skjult under den tredelte delen øverst til høyre i Google Chrome. En bruker kan finne de forskjellige innstillingsalternativene på denne rullegardinmenyen og angi tilpasningsalternativene tilsvarende som kan være nettstedene de ønsker å gjøre standard, søkeverktøylinjen eller bokmerkelinjen de ønsker å se på toppen.

Hvordan får Jeg menylinjen tilbake På Google Chrome?

3. Aktiver utvidelsesverktøylinjer
 1. Start Google Chrome.
 2. Trykk På Menu-knappen. Det ser ut som 3 vertikale prikker.
 3. Velg Flere Verktøy, og klikk På Utvidelser. Dette åpner en meny med alle utvidelsene som er installert På Chrome-klienten din.
 4. Finn verktøylinjeutvidelsen.
 5. Aktiver verktøylinjen ved å trykke på glidebryteren ved siden av den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.