mars 5, 2022

Hvordan Blir Metall Resirkulert?

Resirkulering Av Metaller Gjør En Forskjell

Metaller er et kritisk materiale i vårt daglige liv, Og Det er lett å ta Dem for gitt.

vi lager mat ved hjelp av gryter og panner laget av metall, våre biler består av ulike metalldeler (motorer også!), bygningene vi bor i inneholder metallstøtter, og viktigst av alt, våre favorittøl kommer i metallbokser. Hvordan kunne menneskeheten overleve uten denne livsviktige ressursen?

Mange av verdens produkter er metallholdige, og dessverre havner en stor mengde av disse produktene på søppelfyllinger. Heldigvis, en måte å omgå denne typen unødvendig avfall er å bringe metall skrap til selskaper som Federal Metals.

Morsomt Faktum: noen metaller kan kontinuerlig resirkuleres uten å forringe egenskapene i den.

Bransjer som konstruksjon, produksjon og avløp ofte bringe sine metall utklipp for resirkulering til en metall skrap verftet. Men, huseiere og andre personer kan også dra nytte av denne utrolige og praktisk service.

Når du tar med metallskrap til et selskap som Federal Metals, reduserer du miljøpåvirkningen ved å sikre at disse materialene havner på rett sted — og for å søte avtalen; du kan tjene litt penger samtidig!

Hvorfor Skal Jeg Resirkulere Skrapmetallene Mine?

Gjenvinning av skrapmetaller er en nødvendig prosess som har en betydelig innvirkning på verden. Grunner til å vurdere resirkulering metaller inkluderer:

  • Miljøet: Mindre skrapmetall i deponier betyr færre miljørisikoer, da mange metaller kan inneholde kjemikalier som påvirker jord og grunnvann negativt.
  • Økonomien: Gjenvinning av skrapmetall er billigere enn gruvedrift for nye metaller.

Enten du er en bedrift eller en person, Kan Federal Metals hjelpe ved å behandle og resirkulere overskytende skrapmetaller.

Resirkulerbare Metaller

la oss undersøke de to hovedkategorier av skrapmetall:

Jernholdige Metaller

Jernholdige metaller er magnetiske metaller som inneholder jern, og De er en mye resirkulert ressurs. De fleste bygninger og transportkjøretøyer inneholder jernholdige metaller.

disse metallene er ofte delt inn i 2 kategorier:

  • Foreldet: Foreldet skrapmetaller kommer fra elementer som husholdningsapparater, elektronikk, bildeler, motorer og mye mer.
  • Spør: Spør skrapmetaller er stykker igjen fra produsenter.

Ikke-Jernholdige Metaller

Ikke-jernholdige metaller inneholder ikke jern. Det er flere metaller som anses å være ikke-jernholdige, som:

  • Nikkel
  • Messing
  • Kobber
  • Aluminium
  • Sink

Ikke-jernholdige metaller betraktes som mer verdifulle enn jernholdige metaller, og vil hente en høyere pris på metallgjenvinneren din.

Smeltet metall som helles i en form som er et trinn i metallgjenvinningsprosessen

Metallgjenvinningsprosessen

du kan være nysgjerrig på hva som skjer med skrapmetallene dine På Federal Metals, den generelle prosessen, og hvordan varene dine forvandles til råvarer til nye produkter. Dine skrapmetaller går gjennom følgende trinn når de resirkuleres:

Trinn 1: Samling

På Federal Metals samler vi metallskrap fra bedrifter og enkeltpersoner som leverer elektronikk, utstyr, husholdningsapparater og overskuddsmaterialer.

Trinn 2: Separasjon

Skrapmetaller kommer ofte blandet til anlegget vårt, og det er viktig å skille alle materialer før resirkulering. Sorteringsprosessen bidrar til å sikre at ulike typer metaller er riktig sortert i separate hauger som messing, stål og aluminium.

Noe av denne prosessen er fullført for hånd, men de fleste metall organisasjon er automatisert, ved hjelp av magneter og sensorer for å oppdage ulike typer materialer.

Trinn 3: Makulering

metallgjenvinnere må fjerne rester av plast eller andre ikke-metalliske materialer helt fra skrapmetaller. Etter dette trinnet blir skrapmetallene ristet i mindre stykker, slik at de kan smelte lettere.

denne kritiske prosessen bidrar til å redusere tiden det tar å fullføre smelteoppgaven, og gir færre utslipp under brenning, noe som gjør resirkuleringsprosessen mer planetvennlig.

Trinn 4: Smelter

Ja, den morsomme delen! Shredding prosessen skaper små biter av skrapmetall, som deretter transporteres inn i en høy temperatur ovn som skal smeltes. Avhengig av metallets smeltepunkt, kan dette ta noen minutter eller noen timer.

den høye varmen forvandler til slutt metallskrap til smeltet metall, som lett kan danne nye produkter.

Trinn 5: Rensing

et elektrolysesystem brukes til å fjerne eventuelle forurensninger eller urenheter som kan hindre dannelsen av det endelige materialet.

Trinn 6: Shaping

Metaller rett fra ovnen er formet i stykker kalt ingots. Metaller i ingot form er lettere manipulert i former som barer, rør eller ark.

Trinn 7: Levering

når det nylig dannede metallet er avkjølt, kan det leveres til forskjellige steder, som fabrikker og byggeplasser. Disse ferske metallene forvandles til helt nye hverdagsartikler eller industrielle materialer.

Forbedre Verden Med Skrapmetall

metall resirkulering har vært en enorm leverandør av produkter for produksjon og byggebransjen i mange år. Metallgjenvinningsindustrien arbeider hånd i hånd med økonomien, hjelper til med å produsere nye varer og bidrar til å beskytte miljøet.

hvis du er interessert i å forbedre bedriftens resirkuleringsprogram, har ubrukte elementer som trenger et nytt hjem, eller ønsker mer informasjon om våre skrapmetall prosesser, kontakt Federal Metals i dag.

vårt kunnskapsrike personale er lidenskapelig om repurposing, og vil gjerne høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.