desember 31, 2021

Hvordan Bli En Låsesmed I Tennessee – Låsesmed Trening HQ

Så, du ønsker å bli en låsesmed I Tennessee? Det er et godt valg. Låsesmed I Tennessee gjennomsnittlig en årslønn på over $46,000. Par dette med Det Faktum At Tennessee er en relativt enkel stat å sette en låsesmed butikk opp i, og du er godt på vei til en solid lønn. Alt dette, mens du er din egen sjef, og kontrollerer din egen skjebne.

Men før vi kjører av og plukke opp vår låsesmed kit, la oss snakke om detaljene.

Låsesmed Job Description

en låsesmed er en profesjonell som inspiserer, reparasjoner, erstatter og installerer låser og låsesystemer for hjem og bedrifter. De kutter også både nye og dupliserte nøkler for ulike låser. Låsesmeder også bidra til å åpne dører på biler, safe, hjem og bedrifter når eieren er låst ute. Med mange av dagens hjem og bedriftseiere som bruker nøkkelfrie inngangslås, må låsesmeder også vite hvordan man reparerer og vedlikeholder digitale låser.

mange av dagens låsesmeder også installere, reparere og vedlikeholde hjem sikkerhet og overvåking systemer. Mens noen låsesmed tjenester er gjort etter avtale, kan du forvente å gi nødetatene også. For eksempel, hvis en kunde er låst ut av bilen sin eller mistet sine nøkler, ville de trenger låsesmed tjenester umiddelbart.

Låsesmed Registreringskrav

for å bli låsesmed I Tennessee, må du registrere deg. Registrering vil kreve innsending til en bakgrunnssjekk ved å gi fingeravtrykk.

Du er også pålagt å ha minimum 2 års arbeidserfaring og 30 timer med grunnleggende utdanning. Du trenger også en ekstra 1 time studie i:

  • sikkerhet sylindere og pin og wafer tumbler sylindere;
  • Exit maskinvare og dørlukkere;
  • Lås satt funksjoner og installasjoner;
  • Lås åpning teknikker;
  • Lås koder og kode skjæreutstyr;
  • Master keying;
  • sikker kombinasjonslås;
  • tilgangskontroll; Og
  • Tennessee låsesmed lover og regler

Online Låsesmed Kurs

en av de enkleste måtene å få ferdigheter som kreves for å bli låsesmed er å melde seg til en online låsesmed kurs. Vårt grunnleggende låsesmed kurs er bra, men det jeg egentlig snakker om er et grundig online kurs som vil lede deg gjennom alle trinnvise krav til å bli låsesmed-selv om staten din ikke krever trening. Jobben i seg selv krever spesialisert kunnskap som tradisjonelt har gått ned fra låsesmed til låsesmed. Det er hva dette online kurset gjør, det gjør det bare i ditt eget hjem, i din egen læringshastighet. Ta deg god tid, lære låsesmed på nettet, og når du er klar, gå ut og starte din egen låsesmed virksomhet.

Association Medlemskap

Låsesmeder I Tennessee trenger ikke å tilhøre noen profesjonell medlemskap gruppe, For Eksempel Associated Locksmiths Of America (ALOA). Å bli med i denne gruppen kan imidlertid bidra til å bygge tillit hos kundene dine. Denne tilliten kan forbedre salget over tid. Hver profesjonell forening har sitt eget sett med medlemskapsregler og forskrifter. Pass på å ta deg tid og finne ut hvilken gruppe som er riktig for deg. Når du tjener medlemskapet ditt i en gruppe, kan du vise logoen på nettstedet ditt eller sosiale medier. Medlemskap i en av disse gruppene tillater potensielle kunder å vite at du har riktig kompetanse og profesjonalitet for å fullføre jobben riktig.

Forsikring Og Obligasjonsbeskyttelse

Hvis du vil være låsesmed I Tennessee, må du få minst $100 000 av generell ansvarsforsikring. Ikke bare er det lovpålagt, men det er bare smart forretningssans. Du bør få både business forsikring og bonding. Din virksomhet forsikring bør inkludere business auto dekning og ansvar. Denne forsikringen vil beskytte din virksomhet og personlige eiendeler i tilfelle en rettssak, feil, feil eller ulykke. Bond beskyttelse, derimot, bidrar til å beskytte forbrukeren. Det gir en garanti for at du vil fullføre jobben riktig og i tide. Å ha både forsikring og obligasjonsdekning vil beskytte både deg og din kunde fra det uventede.

Verktøy Og Utstyr

Før du kan starte din karriere som låsesmed, må du kjøpe de riktige typer verktøy. Dette kan inkludere en nøkkel dekoder, lås by-pass verktøy, nøkkel duplikator, nøkkel extractor, re-keying kits, kode cutting maskin, og mer. Du må også ha pålitelig transport, siden vanligvis vil du gå til kundens plassering versus dem kommer til deg. De fleste låsesmeder bruke en virksomhet van fordi det tillater dem å lagre alle verktøy og utstyr de trenger inne.

det første trinnet er å få riktig opplæring. Deretter kan du registrere deg hos staten og kjøpe riktig forsikring og verktøy. Når det er gjort, kan du begynne din karriere som låsesmed I Tennessee. Du må begynne i det små. Vurdere å sette opp et nettsted eller sosiale medier profil slik at potensielle kunder kan finne deg. Over tid kan du bygge din virksomhet ved å tilby gode tjenester til alle dine kunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.