februar 12, 2022

Hvordan Beskytte Mot Å Miste Eiendeler I En Skilsmisse

som forfattere av bøker om rikdom beskyttelse for leger siden 1990-tallet, har vi blitt spurt hundrevis av ganger av leger om å beskytte eiendeler i en skilsmisse. Dette bør ikke komme som en overraskelse, som mer enn 50 prosent av alle ekteskap i dette landet ender i skilsmisse—og at andelen vokser til nesten 75 prosent for andre ekteskap. Leger er ikke immune mot denne trenden—faktisk kan tallene for leger være enda verre.

Tusenvis av leger hvert år er frustrert over de økonomiske konsekvensene av deres ekteskapelige oppløsning. De kan ikke motta det de tror de fortjener eller miste personlige eiendeler ment for barn, eller familie eiendeler ment å forbli i familien, for eksempel familiebedrifter. Mens tap av eiendeler til en snart-å-være-ex aldri kan unngås, kan noe av den økonomiske smerten ved en splittelse minimeres – med riktig forhåndsplanlegging.

EKSEMPLER PÅ «KATASTROFE SKILSMISSER»

følgende er eksempler for å hjelpe deg å vurdere om du og din familie er tilstrekkelig forberedt for skilsmisse.

1. Et par gifter seg, hver for andre gang, og hver med voksne barn fra en tidligere familie. Uten noen pre – eller post-ekteskapelig avtale, de tittelen mange av kones tidligere separate inntektsgivende egenskaper (for eksempel hennes leie leilighet enheter) i navnet på den nye mannen for å spare skatt. Innen to år etter ekteskapet, de skilsmisse. Mannen får halvparten av utleieenhetene (i tillegg til underholdsbidrag og annen eiendom), selv om begge ektefeller forsto at kona hadde tenkt at de skulle gå til barna sine. Retten ignorerte bare deres forståelse, og ga halvparten av egenskapene til hver ektefelle.

2. Et par gifter seg, hver for første gang. I løpet av de neste 20 årene får mannen mer eierskap i familiens bakerivirksomhet. Hans far, grunnleggeren, overførte gradvis aksjer til ham. På 42, han er majoritetseier. Dessverre, han og hans kone deretter gjennomgå en bitter skilsmisse med ekskone gitt halvparten av mannens bakeri virksomhet som felleseie. Hun tvinger deretter (1) høy utbytte og (2) et salg av selskapet til en konkurrent.

3. En person bosatt som til slutt ender opp i nevrologi blir gift. Hun og hennes ektemann diskuterer sin medisinske utdanning og er enige om at hun ikke senere skal kompensere ham for hans større økonomiske bidrag i sine tidlige år. De søkte om skilsmisse åtte år senere. Mannen vurderer kones profesjonelle grad som ekteskapelig eiendom, så han hevder en andel i hennes inntjeningspotensial. Retten er enig, selv om paret muntlig enige om det motsatte.

VED HJELP AV EN PRE-EKTESKAPELIG AVTALE

en premarital avtale (eller, prenuptial avtale, premarital kontrakt, ante-ekteskapelig avtale, etc.) er grunnlaget for enhver beskyttelse mot skilsmisse. Premarital avtalen er en skriftlig kontrakt mellom de tiltenkte ektefeller. Det spesifiserer delingen av eiendom og inntekt ved skilsmisse, herunder disponering til bestemte løsøre, slik som familie arvestykker. Det sier også ansvar for hver part og deres barn etter skilsmisse. Endelig, disse avtalene legge ut ansvar under ekteskapet, slik som hva hver ektefelle kan forvente i økonomisk støtte eller hvilken religion vil bli brukt til å oppdra fremtidige barn. Avtalen kan ikke begrense barnebidrag.

HVA EN PRE-EKTESKAPELIG AVTALE MÅ INNEHOLDE

hver stat skiller seg litt på hva som kreves for en rettskraftig premarital avtale. Sørg for å sjekke med lokale råd hvis du undersøke reglene som er relevante for deg. Noen generelle begreper:

1. Avtalen må være skriftlig og signert

Hver stat krever at en premarital avtale skrives og signeres. Mange krever også at det være attestert eller vitne.
TIPS: Notariser avtalen din, selv om staten din ikke krever det. Dette gir beskyttelse mot krav om tvang eller forfalskning.

2. Det må være en rimelig avsløring

Det må være en rettferdig, nøyaktig og rimelig avsløring av hver parts økonomiske tilstand.
TIPS: Fest regnskapet til avtalen og har ektefelle bekrefter kunnskap om den andres økonomiske tilstand.

3. Hver part må informeres av en egen advokat

Mange stater krever enten separat juridisk rådgivning eksplisitt eller bruker det som en faktor for å avgjøre hvorvidt avtalen var rettferdig.
TIPS: Leie separate advokater og gi nok tid mellom avtalen og bryllupet for å unngå enhver opptreden av tvang. Domstolene rynke på siste sekund premarital avtaler.

4. Avtalen må være skandaløs

Domstolene vil ikke håndheve en ensidig avtale. Også, kontrakten må ikke være strukturert for å oppmuntre skilsmisse. For eksempel, ved å si at en ektefelle har ingen rett til eiendom unntatt ved skilsmisse.
TIPS: Unngå ekstremt ensidige avtaler. Det trenger ikke være en 50/50 splitt, men bør gi en rettferdig balanse.

5. Paret må følge avtalen under ekteskapet

Domstolene se bort premarital avtaler når ektefellene åpenlyst ignorert det under ekteskapet, for eksempel når eiendom utpekt som ektemannens egen eiendom er re-tittelen til kona. TIPS: Behandle utpekt separat eiendom som separat. Hvis lån er gjort fra en ektefelles egen eiendom til ekteskapelig enhet, så disse midlene bør ikke blandes når tilbakebetalt.

BESKYTTE EIENDELER når DU ALLEREDE ER GIFT

Mange leger har kontaktet oss om å beskytte eiendeler når de forutser at ekteskapet slutter. Vanligvis er det ikke mye man kan gjøre for å skjerme eiendeler hvis de ikke allerede er beskyttet gjennom en pre-ekteskapsavtale som ovenfor. Men alt er ikke tapt.

når implementert i en transaksjon med reell økonomisk substans (for eksempel fordel, skatt eller eiendom planlegging), kan visse planleggingsteknikker ha en sekundær fordel av å senke verdien av en eiendel for ekteskapelig oppløsning formål. Denne verdsettelsesfordelen kan ende opp med å bli betydelig når retten til slutt deler eiendeler. Vi har sett dette arbeidet ganske vellykket for leger når de investerer i visse typer ytelsesplaner gjennom praksis, ikke-omsatte REITs og andre midlertidig illikvide investeringer, spesifikke typer livsforsikring og livrenter.

EKSEMPEL PÅ SKJERMING RIKDOM GJENNOM VERDIVURDERING

Stan Er en nevrolog som var i en steinete ekteskap. Stan implementert en ikke-kvalifisert fordel plan på sin praksis og finansiert det over flere år. Mens han nyter inntektsskatt og eiendomsbeskyttelsesfordeler av planen, valgte han også et investeringsalternativ som holdt planverdien lav i fem år, hvoretter den raskt ville akselerere i verdi. Når Stan endte opp med å få skilt tre år senere, denne planen ble verdsatt i skilsmisse mye mindre enn det ville ha vært hvis han ikke hadde brukt plan design. Stan holdt rundt $ 200.000 av verdi utenfor skilsmissedekret på grunn av denne taktikken.

KONKLUSJON: PLANLEGGING her ER HELT FAKTASPESIFIKK

Enten du vurderer å planlegge før du blir gift, etter ekteskap, eller til og med for et familiemedlem, fungerer ingen taktikk eller tilnærming bra for alle klienter. Det er viktig at du rådfører deg med rådgivere ikke bare godt bevandret i familierett, men også eiendomsbeskyttelse—som er mye vanskeligere å finne.

for en gratis papirkopi Av Kun For Leger: En Guide Til Å Jobbe Mindre & Bygg Mer, vennligst ring (877) 656-4362. Hvis du ønsker en gratis, kortere Kindle, iBooks eller Nook ebook versjon Av For Leger Bare, kan du laste ned vår» høydepunkter » utgave på www.fordoctorsonlyhighlights.com.

David B. Mandell, JD, MBA, Er advokat og forfatter av fem nasjonale bøker For leger, inkludert KUN FOR LEGER: En Guide Til Å Jobbe Mindre & Bygge Mer, samt en rekke statlige bøker. Han er leder av det finansielle konsulentfirmaet OJM Group (www.ojmgroup.com) Sammen Med Jason M. O ‘ Dell, MS, CWM, som også er rektor og forfatter. De kan nås på 877-656-4362 eller [email protected]

Avsløring: OJM Group, LLC. («OJM») ER EN SEC registrert investeringsrådgiver med sitt viktigste forretningssted I Delstaten Ohio. OJM og dets representanter er i samsvar med gjeldende varsel innlevering og registrering krav pålagt registrerte investeringsrådgivere av de statene DER OJM opprettholder kunder. OJM kan bare drive virksomhet i de stater der DEN er registrert, eller kvalifiserer for unntak eller utelukkelse fra registreringskrav. For informasjon om registreringsstatusen TIL OJM, vennligst kontakt OJM eller henvis Til Investment Adviser Public Disclosure web site (www.adviserinfo.sec.gov).

for ytterligere informasjon OM OJM, inkludert avgifter og tjenester, send for vår avsløringsbrosjyre som angitt På Skjema ADV ved hjelp av kontaktinformasjonen her. Vennligst les avsløringserklæringen nøye før du investerer eller sender penger.

denne artikkelen inneholder generell informasjon som ikke passer for alle. Informasjonen i dette dokumentet skal ikke tolkes som personlig juridisk eller skatterådgivning. Det er ingen garanti for at synspunkter og meninger uttrykt i denne artikkelen vil være passende for dine spesielle forhold. Skattelovgivningen endres ofte, derfor kan informasjonen som presenteres her, endres uten varsel. Du bør søke profesjonell skatt og juridisk rådgivning før du implementerer noen strategi diskutert her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.