november 30, 2021

Hvor Tett Skal Skateboard Trucks Være For Nybegynnere [Løst]

tettheten til dine skateboard trucks avhenger av din kjørestil og hvor komfortabel du føler deg.

det finnes tre typer tetthet i skateboard trucks-løs, medium og tight.

Alle har forskjellige behov, så det er ingen enkelt type som passer alle perfekt. Du må bestemme det selv.

derfor er det eneste formålet med denne artikkelen å avklare hvor stramt skateboard trucks skal være i henhold til din kjørestil og komfort. Som et resultat, etter å ha lest denne artikkelen, kan du bestemme riktig tetthet lastebiler for deg.

Hvor Tett Skal Skateboard Trucks Være

det er ikke mulig å måle tetthet av lastebiler med et spesielt verktøy, men etter å ha lest denne artikkelen, kan du gjenkjenne tetthet lettere.

For Det Første, la oss lære forskjellene mellom tette og løse lastebiler fordi de begge har fordeler og ulemper.

Tette lastebiler er raskere og enklere å håndtere enn løse lastebiler. I tillegg gir det tilfredsstillende balanse når du kjører nedoverbakke eller vert rampe og gjør triks.

Løse lastebiler er enkle å snu og opprettholder tilstrekkelig flyt mens du kjører. Det er ikke egnet for å gjøre triks og rask ridning; det begynner å vri hvis du prøver å gjøre det.

Skateboard Trucks

Som vi har diskutert, i henhold til din kjørestil, har du vært klar over hvilken type lastebil tetthet du trenger. Du bør nå bestemme hva slags tur du foretrekker og angi tetthet av lastebiler tilsvarende.

Notat: Trange lastebiler bli risikabelt i noen situasjoner fordi slå ved høye hastigheter plutselig er ikke lett når noe er i veien.

for nybegynnere vil jeg anbefale å holde den regelmessig, ikke for stram eller løs. Det kan hjelpe deg å lære å skateboard raskere og oppdage dine rideinteresser.

pro riders vet allerede hva slags kjørestil de foretrekker, slik at de kan justere sine lastebiler i henhold til vår anbefaling ovenfor.

Hovedsakelig liker folk å gjøre triks og street skate, så de trenger stramme lastebiler. Du kan sjekke ut de beste skateboard trucks for street, hvor vi har gjennomgått de beste skateboard trucks som er perfekte for gaten og gjør det enkelt å utføre triks.

Vent, har du sjekket vår forrige artikkel forskjellen mellom longboard trucks og skateboard trucks. Hvis ikke, mangler du verdifull informasjon fordi noen ganger gjør folk feil valg på grunn av mangel på kunnskap.

fortsatt, ikke klart hvor stramt skal lastebiler være?

Ingen bekymringer, se Denne Youtube-videoen Av Crunchie.

Når du har bestemt deg for riktig tetthet for trucks som passer deg, trenger du litt veiledning om hvordan du strammer skateboard trucks. Vår guide i en annen artikkel gir en omfattende oversikt over prosessen.

VANLIGE spørsmål

er stramme lastebiler bedre for triks?

når det gjelder løse lastebiler, er tette lastebiler bedre for triks. Men ikke alle lastebiler er egnet for å gjøre triks. Du bør ha spesifikke lastebiler bygget for triks.

hvor stramme skal lastebilene mine være?

Stramme lastebiler er bedre for å gjøre triks og raske ridings som nedoverbakke og vert rampe, mens løse lastebiler er gode for å snu. Nå må du dømme som passer for deg. Det er ingen perfekt regel eller verktøy for å bestemme dette.

er Det lettere Å Ollie med stramme lastebiler?

ja, tette lastebiler har rett Til Å lære Ollie, da det gir mer stabilitet. Men det er bare hvis du ikke har et bedre alternativ. Hvis du har et skateboard som gir mer stabilitet tillater hopping, så prøv å miste lastebiler For Ollie.

Er Løse lastebiler bedre for triks?

Løse lastebiler gjør det vanskelig å handle, selv om tette lastebiler er bedre for triks. Men hvis du er nybegynner, hold den regelmessig, ikke for stiv eller for løs for å lære raskere.

Er Løse lastebiler bedre for nybegynnere?

Avhenger! Hvis du vil ha bedre holdbarhet, så stramme lastebiler er rett, men opprettholde flyten mens riding en løs lastebiler utfører bedre. Derfor foretrekker vi for nybegynnere å holde moderate lastebiler verken stramme eller løse. Senere kan du endre innstillingen ved hjelp av skate-verktøyet i henhold til din kjørestil.

Konklusjon

du kan også prøve både veien og se hvilke som fungerer bedre for deg.

men den anbefalte er stram og løs nok som gir deg bedre kontroll mens du kjører. Verken stramt eller løs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.