desember 24, 2021

Hvor Mye Koster Et Eksosanlegg? – Ytelse Lyddemper

eksosanlegget fungerer som den menneskelige leveren! Hvordan mener vi, spør du? Et eksosanlegg renser røyk fra motoren før de slippes ut i luften. Uten en på plass, ville miljøet og mennesker være i fare for helse – og miljøfarer.

men hva tar det for å skaffe et eksosanlegg? Du lurer kanskje på. Kostnaden for et eksosanlegg varierer hvor som helst mellom $300 og $1200, avhengig av om det er et komplett system, type eksosanlegg og deler av eksosanlegget.

Dette er bare riper på overflaten. I resten av denne artikkelen vil vi dykke dypere inn i kostnaden for et eksosanlegg og hvilke faktorer som påvirker det. Så, uten videre, la oss komme til det!

Hva Er Inkludert I Et Fullt Eksosanlegg?

det finnes to hovedtyper av eksosanlegg-cat-back eksosanlegg og Aksel-back eksosanlegg. Som vi allerede har nevnt, anskaffe noen av disse eksosanlegg vil koste deg mellom $300 og $1200.

den totale kostnaden avhenger av faktorer som materiale som brukes, type eksos og lyddemperkvalitet. På grunn av disse bør du forvente å betale den nedre grensen på $300 eller den høyere grensen på $1200 eller gjennomsnittet som kommer til $750.

det finnes to hovedtyper av materialer som brukes til å lage eksosanlegg-rustfritt stål og galvanisert aluminium. Stål er kraftigere og mer holdbart enn aluminium, noe som gjør rustfritt stål eksosanlegg dyrere enn galvanisert aluminium seg.

i tillegg er et fullt eksosanlegg laget av deler, som inkluderer et eksosanlegg og en lyddemper. I gjennomsnitt koster en lyddemper av høy kvalitet og ytelse mellom $ 75 og $ 300, avhengig av hvilken type stål som brukes, tykkelsen og kvaliteten på materialet.

på den annen side koster et eksosanlegg tips hvor som helst mellom $25 og $150, avhengig av materialkvaliteten. Mange ganger, de fleste cat-back og aksel-back eksosanlegg kommer med forhåndsinstallert eksos tips.

de utbredte materialene som brukes til å lage eksos tips er rustfritt stål, titan og krom. Av de tre er rustfritt stål tips mer motstandsdyktig mot korrosjon, så de er også mer holdbare. Dessuten er de skinnende (men noen ganger) og gode for å legge til estetikk.

Sammenlignet med titan og krom, bør du forvente å betale litt ekstra når du kjøper et eksosanlegg tips laget av rustfritt stål.

Kostnad For Å Installere Eller Bytte Ut Et Eksosanlegg

Nå som vi har sett på kostnaden for utstyret, er det også viktig å vurdere kostnadene ved installasjon for deler eller hele eksosanlegget. Det beste er, du kan aldri trenger å bruke på å installere en katt-back eller en aksel-back eksosanlegg.

Hvorfor skulle Vi si det? Du spør sikkert. Sannheten er at disse eksosanleggene er ganske mye plug-and-play, så de krever ikke mye arbeid. Derfor kan du installere en selv som EN DIY-oppgave.

som om det ikke er nok, vil noen forhandlere tilby å erstatte og installere et nytt eksosanlegg uten ekstra kostnad for deg, forutsatt at du har kjøpt utstyret fra forhandleren.

men forutsatt at du ikke har dette alternativet, hvor mye koster det å erstatte et eksosanlegg? Først bør prosedyren vare mellom en og to timer. For det andre varierer arbeidskostnaden mellom $50 og $ 60 per time, noe som betyr at den totale kostnaden vil variere mellom $50 og $120.

Lar Oss Transformere Turen

hvis du ønsker å fikse eksosanlegget, kan vi hjelpe. Vi er lokalisert I Phoenix, AZ, og utvide våre eksos systemtjenester Til Arizona innbyggere. Den gjennomsnittlige kostnaden for et eksosanlegg varierer mellom $300 og $1200.

Viktigst, du kan få det nøyaktige sitatet i dag ved å nå ut til oss nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.