november 30, 2021

Hvor Mye Koster Et Drop Himlingskostnader?

den gjennomsnittlige kostnaden for å installere et falltak i hjemmet ditt er $1,813

Få sitater fra opptil 3 proffene!
Skriv inn en zip nedenfor og bli matchet til topprangerte proffer i nærheten av deg.

når du forestiller deg et falltak, ser du sannsynligvis et kontor med spinkel fliser som skjuler støvete kanaler. Selv drop tak kan ha fått sin start i moderne office highrise, nå kommer de i en rekke materialer og stiler som passer perfekt til ditt hjem stil.

mens kostnaden for å installere dråpetak varierer fra $1,028 til $2,765, er gjennomsnittsprisen for å installere en av disse estetisk tiltalende, svært funksjonelle funksjonene $1,813. Når du utformer en high-end utseende som endrer vibe av en plass, merk at kostnadene for belysning, fliser, og jernbane dekker kan øke prosjektbudsjettet. Arealet er en av de største pris påvirkninger for dette prosjektet.

Hvor Mye Koster Det Å Installere Et Falltak Med Kvadratmeter?

kvadratfotkostnaden for å installere et dråpetak (også kjent som et hengende tak) varierer mellom $5 og $35 for arbeidskraft og materialer. I gjennomsnitt koster bare lønnskostnader mellom $2 og $ 5 per kvadratmeter.

Hvor Mye Koster Det Å Installere Et Falltak I Nærheten av deg?

Her er en titt på hva folk over hele landet betaler for himling installasjon i nærheten av dem:

 • Texas: $650–$2,730

 • Connecticut: $685–$1,625

 • Missouri: $815–$3,125

 • Florida: $1,000–$1,750

 • New York: $1,020–$3,145

 • Illinois: $1,025–$2,450

 • California: $1,350–$1,525

 • Colorado: $1,195–$4,020

Hvor Mye Koster Det Å Installere Et Falltak Etter Materialtype?

Avhengig av hvor mye du vil spare eller bruke, har du en liste over forskjellige flisvalg.

Fiberboard Tile

dette materialet er et av de laveste kostalternativene, som kommer inn på $2 til $ 7 per kvadratmeter. Faktisk er standard mineral fiberboard enda rimeligere på $1 til $4 per kvadratmeter. Mens fiberboard er en god verdi, bør du huske på at det ikke er en god passform for et område med høy fuktighet.

Plastfliser

dette materialet er et toppvalg for å kutte kostnader på en dråpe takmontering. Plast koster også omtrent $1 til $4 per kvadratmeter. Mens mange kanskje ikke finner det like elegant som high-end-alternativene, er plast svært funksjonelt uten å bryte banken.

Svart Akustisk Takfliser

Bra for et budsjett på mellomnivå, dette materialet fungerer hvis du bygger et studio eller underholdningssenter. Svarte akustiske takfliser koster ca $ 2 til $ 7 per kvadratmeter. Selvfølgelig vil du sørge for at du får det mest holdbare alternativet for pengene dine fordi svarte takfliser kan være laget av glassfiber, vinyl, skum og mye mer.

Metall

dette robuste materialet regnes som det mest attraktive alternativet for et falltak. Det er også ekstremt holdbart. Som sådan kommer metall med en høyere prislapp som varierer mye fra $3 til $20 per kvadratmeter. Bestemme budsjettet tidlig kan hjelpe deg å velge hva slags metall som passer godt i prosjektet.

Tre

en av de dyreste alternativene blant takpaneler, tre bringer tekstur og raffinement til et rom. Det kommer også i rundt $3 til $20 per kvadratfot. Men betyr at stort utvalg at du kan være i stand til å finne en type tre som oppfyller både estetiske behov og budsjettet.

Hvor Mye Koster Det Å Installere Et Dråpetak selv?

interiøret i en moderne villa med drop ceiling
ExperienceInteriors/E+ via Getty Images

hvis DU tenker på Å gjøre EN DIY tak prosjekt, først måle arealet for å finne ut hvor mye materiale du trenger før sourcing fliser paneler, materialer og verktøy.

selv om dette prosjektet ikke nødvendigvis er så risikabelt som noen ANDRE DIY-prosjekter, finner mange huseiere det for utfordrende å forsøke. Først vil du tilbringe mye tid på en stige, noe som kan være farlig og utfordrende for noen (og bør alltid gjøres med en kompis for å hjelpe).

hvis du ikke allerede eier en god stige, legg til $150 til $200 til din totale prosjektkostnad. Hvis ekstra støtte er nødvendig, må du kanskje bruke stillas for å få arbeidet gjort. Vurder å leie et sett stillas på rundt $ 80 per dag i stedet for å kjøpe en.

Du vil bli overrasket over hvor vanskelig utjevning taket rutenett kan være. Selv en dyktig takinstallatør vil trenge omtrent to dager for å installere et dråpetak i et typisk 10-fots med 12-fots rom.

en liten ekspertise kan gå langt når du legger til et dråpetak fordi entreprenører som håndterer tak hele dagen, kan gi innsikt om:

 • den beste flisestørrelsen

 • hvordan stoppe sagging

 • Firing karakterer

 • Kvalitet

Arbeid for å installere falltak koster mellom $2 og $ 5 per time, så du sparer dette beløpet hvis du bestemmer DEG for Å GJØRE DET SELV. Vær imidlertid oppmerksom PÅ AT DIY vil trolig ta lengre tid. Hvis du ansetter en entreprenør, kan du fortsatt spare penger på lønnskostnader ved å preppe rommet, rydde opp etter og male.

Kostnadsfordeling For Drop Ceiling Installation

i tillegg til arbeid og fliser, kan det nye taket ditt også inkludere disse tilleggene.

Tillatelser

du kan trenge tillatelse hvis din by eller by har regler om minimum takklarering. Hvis en tillatelse er nødvendig, kan du betale opp til $400.

Ledninger

Hvis din nye takplassering krever å flytte eller slippe ned taklamper, må du kanskje faktor i $50 til $100 timepris belastet av elektrikere.

Moving Vents

Hvis det nye taket ditt forstyrrer din nåværende ventilering, må du kanskje faktor i $50 til $150 timepris for HVAC tech-tjenester.

Prep Arbeid / Fjerne Et Tak

hvis du trenger ditt nåværende tak fjernet eller prepped, faktor i kostnadene for popcorn takfjerning ($900 til $2,840) eller kostnadene for å reparere et tak ($335 til $1,125).

Grids

hvis du gjør et falltak i et større rom, øker du kostnadene for materialer og arbeidskraft for å ta hensyn til alle de ekstra gridapplikasjonene som er involvert. Installere en dråpe tak i en 400-kvadratmeter kjeller, for eksempel, kan legge et gjennomsnitt på $5200 til materialer kostnaden.

Vanlige Spørsmål Om Å Installere Et Drop Ceiling

Her er de store trinnene som går inn i en drop ceiling installasjon. Selvfølgelig er det andre mindre trinn involvert i et vellykket prosjekt. En pro vil være i stand til å håndtere alle statister som tillatelser og sørge for at alt er opp til kode.

 • Mål veggene i rommet ditt

 • Skisse planen din

 • Bestem hvordan du skal håndtere belysning eller ventiler

 • Legg til veggvinkler

 • Legg til rutenettet ditt

 • Installer takfliser

Hvorfor skal jeg velge tre-eller metallfliser over rimeligere alternativer for mitt nye drop ceiling?

hvis du ønsker å legge til langsiktig verdi, anses tre og metall som mer estetisk tiltalende. Plast er det mest holdbare og rimelige alternativet hvis du må velge mellom plast og glassfiber. Imidlertid er glassfiber bra for lydisolering på et budsjett.

Hvilke andre prosjekter bør jeg gjøre samtidig?

her er en titt på noen prosjekter for å vurdere om du allerede endrer taket ditt:

 • Installer innfelt belysning

 • Installere et takvindu

 • Installere ET NYTT HVAC-system

 • Male et rom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.