januar 16, 2022

Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker?

Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker?

før vi dykker inn i det nitty-gritty av stempelprising, la oss først avklare hva en bok med frimerker er. En bok med frimerker er et hefte som inneholder en eller flere ruter med frimerker. Den inneholder vanligvis 20 totalt frimerker og er dekket i papp for å beskytte frimerker fra skade.

de viktigste fordelene ved å kjøpe en bok med frimerker er de økonomiske besparelsene og tidsbesparelsene. Hvis du planlegger å sende flere konvolutter eller pakker, kjøpe bøker av frimerker (i stedet for individuelle frimerker) kan bidra til å minimere kostnadene og antall turer du gjør til postkontoret. Med det i tankene er oppfølgingsspørsmålet: «Hvor mye koster en frimerkebok? Tro det eller ei, det er sannsynligvis mindre enn du tror.

med førsteklasses porto satt til $0,55, og med 20 frimerker inkludert i hver standard førsteklasses stempelbok, kan du forvente å bruke $11 på en bok med frimerker akkurat nå. Det enkleste stedet å kjøpe en bok av frimerker fra er ditt lokale postkontor, spesielt hvis du ønsker å kjøpe standard Eller Alltid Frimerker som er tilgjengelige i en rekke design vi nevnte tidligere ovenfor.

Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker?

postkontoret ditt vil alltid ha det bredeste utvalget av frimerker du kan velge og velge mellom, og de vil alltid ha mange stempelbøker for deg å kjøpe også. Hvis du ønsker å kjøpe en bok eller 100 oddsen er bra at de kommer til å ha mer enn nok lager for å dekke dine behov!

selvfølgelig er det andre steder du kan kjøpe frimerker fra også. Dagligvarebutikker og apotek har nesten alltid stempelbøker tilgjengelig for hånden, og det gjør mange tredjeparts rederier og organisasjoner.

Tredjeparts frakt og levering steder har OFTE usps førsteklasses frimerker tilgjengelig for salg også. UPS Store og FedEx har kanskje ikke dekket deg i denne avdelingen, men organisasjoner og bedrifter som har moderne postkasser eller dekker frakt for alle de store organisasjonene, har regelmessig førsteklasses stempelbøker for hånden for deg å kjøpe.

hvis du kjøper et førsteklasses stempel på postkontoret i dag, vil det koste deg 55 cent. MEN HVIS US Postal Service (USPS) søknaden er godkjent, starter August 29, frimerker vil koste 58 cent, en økning på 5.5%.

et førsteklasses stempel dekker prisen på en unse brev. En ekstra unse koster 20 cent, og det vil ikke endres under det nye forslaget. Andre postprodukter vil også se en prisøkning:

  • porto-stemplet bokstaver vil øke fra 51 til 53 cent
  • nasjonale postkort vil øke fra 36 til 40 cent
  • bokstaver med en internasjonal destinasjon vil øke fra $ 1,20 til $ 1,30
  • store en-unse poser vil øke fra $ 1 til $ 1.16

Postal Regulatory Commission (PRC), et uavhengig føderalt byrå som overvåker Posttjenesten, må godkjenne prisøkninger før de trer i kraft.

Kjøp» Forever » frimerker.

Forever frimerker koster for tiden 55 cent, og prisen vil også øke til 58 cent i August. Men «forever» i navnet betyr at selv etter en prisstigning i August, vil et Enkelt Evig stempel du betalte 55 cent for, være nok til å sende et unse brev til en hvilken som helst adresse i Usa. Du trenger ikke å legge til ekstra porto for å kompensere for prisøkningen. Du kan fortsatt bruke en original alltid stempel som du kjøpte 14 år siden for 41 cent i dag for å sende en førsteklasses brev, uten ekstra porto kreves.

Forever stamps, som dukket opp i 2007, tilsvarer alltid dagens pris på et førsteklasses stempel. Siden 2011 er nesten alle førsteklasses frimerker solgt for alltid frimerker.

du kan til og med bruke disse frimerkene til å sende brev ut av landet. Du må imidlertid legge til flere frimerker for å komme frem til riktig portobeløp for en internasjonal forsendelse. For internasjonale brev har Et evig stempel den monetære verdien av prisen på et førsteklasses stempel den dagen det brukes.

Tidslinje: Hvor mye kostet et førsteklasses frimerke?
År Pris
1950 $ 0.03
1960 $ 0.04
1970 $ 0.06
1980 $ 0.15
1990 $ 0.25
2000 $ 0.33
Januar 7, 2001 $ 0.34
Juni 30, 2002 $ 0.37
Januar 8, 2006 $ 0.39
Mai 14, 2007 $ 0.41
Mai 12, 2008 $ 0.42
Mai 11, 2009 $ 0.44
Januar 22, 2012 $ 0.45
Januar 27, 2013 $ 0.46
januar 26, 2014 $ 0.49
April 10, 2016 $ 0.47
januar 22, 2017 $ 0.49
januar 21, 2018 $ 0.50
januar 27, 2019 $ 0.55

Kilde: Historiker, Us Postal Service, februar 2021

Hevder det på internett

Det er ingen hemmelighet at den utbredte bruken av e-post og skiftet til nettbank har tatt sin toll på posttjenesten. I dag trenger folk færre frimerker for brev og fakturaer, og bedrifter kan nå kunder mer økonomisk og effektivt med e-post i stedet for spam.

det opprinnelige Postkontoret, etablert i 1792, ble omorganisert SOM USPS postal service, et uavhengig byrå, i 1970, og mottar vanligvis ikke penger fra skattebetalere for driftskostnader. Ifølge En MAI 28 usps utgivelse, den foreslåtte porto prisøkninger er første skritt i en plan for å reversere anslått $ 160 milliarder driftstap i løpet av det neste tiåret.

en 2006 lov begrenset porto øker til konsumprisindeksen, regjeringens primære mål for inflasjon. Den samme loven tillot IMIDLERTID PRC regulatory commission å gjennomgå effektene av porto prislappen. I 2017 avgjorde kommisjonen at prislappen svekket lønnsomheten TIL USPS. I November 2020 utstedte KINA nye regler som ga Posttjenesten mer fleksibilitet med hensyn til renteøkninger.

John Wagoner skriver FOR AARP om økonomiske emner, fra budsjetter og skatter Til Sosial Sikkerhet og pensjonsplanlegging. Han var tidligere journalist For Kiplinger ‘ S Personal Finance OG USA Today og har skrevet bøker om investering og finanskrisen i 2008. Wagoner investering kolonne FOR USA Today kjørte i dusinvis av aviser over 25 år.

 Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker?
Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker?

du kan også være i stand til å finne stempel bøker tilgjengelig på bensinstasjoner, biblioteker og andre steder, også.

Noen butikker selv har stempel bok salgsautomater!

Frimerkebok koster I Postkontoret

hvis du ikke får riktige valg av Frimerkebok hvor som helst, er postkontoret det du må velge. Vi kan forsikre deg om at du vil få frimerker fra alle kategorier her.

hvis du vil kjøpe frimerker fra nærmeste postkontor, kan du raskt vite hva prisen på en bok med frimerker er.

kostnaden for frimerker i postkontorer er lik US postal service rate nylig. For eksempel, hvis den nåværende prisen på forever stamps er $0.50, du må betale $10 For Boken For alltid frimerker som den inneholder Tjue frimerker.

2. Bok frimerker kostnader I Walmart

Walmart Er også en av de beste forhandlerne som tilbyr folk frimerker av alle kategorier unntatt stepping i postkontoret. I Walmart, Avhenger Boken Av Frimerker kostnadene på hvilken type frimerker du ønsker å kjøpe og antall frimerker du ønsker å kjøpe.

vanligvis er det flere tjue frimerker i Frimerkeheftet. Det implementerer at en som kjøper Boken Av Frimerker vil betale prisen på de 20 frimerker.

Og det attraktive anlegget Til Walmart er at De er tilgjengelige 24×7. Og i tilfelle du trenger post nødvendigheter som postkort, vil de levere deg svært raskt.

Frimerkebok koster I USPS

navnet på DET offisielle nettstedet TIL US postal service ER USPS. De har vanligvis nesten alle typer Forskjellige Frimerker som er tilgjengelige til dagens pris.

søker du etter en unik type stempel eller en personlig en? Hvis ja, må DU velge US postal service. Det kan raskt oppfylle dine krav.

US postal service kommer med ulike frimerker kategorisert basert på temaer, former, farger og mer. Men kostnaden For Frimerkeboken I USPS er $0,50 for førsteklasses porto og så videre.

4. Bok frimerker kostnader i eBay

Er du en online shopping lover? Hvis Ja, så hvorfor venter du på det! Gå til eBay og kjøpe stempel hefter til rimelige priser. eBay tilbyr alltid de beste frimerker til sine kunder.

Mens du skal kjøpe herfra, er det viktigste du må huske at du må sjekke frimerkene riktig og se om disse er gyldige eller ikke. Hvis for eksempel prisendringen for frimerker ikke påvirker forever-stempelet, blir den ugyldig.

hvis du leter etter en kilde hvor du kan få frimerker når som helst til rimelige priser, er eBay sannsynligvis det beste alternativet for deg.

Sende Post Uten Frimerker – Er Det Mulig?

Ja, det er faktisk mulig å sende førsteklasses e-post uten frimerker i det hele tatt – selv om du vanligvis må være en høyvolumspost (vanligvis en bedrift eller organisasjon) som sender en enorm mengde e-post regelmessig for å gå ned i denne retningen.

de som sender mye post har mulighet til å registrere seg for en postmåler, eller den samme typen teknologi som store bedrifter bruker til å sende post via innlegget med de «trykte frimerker»øverst til høyre.

Metered mail lar oss i utgangspunktet forskuddsbetaling for porto, og hjelper dem vanligvis med å spare en betydelig sum penger-men bare hvis de sender mange ting gjennom innlegget.

Per januar 2019 koster for eksempel porto meter post bare fem cent per stykke som skal sendes via posten sammenlignet med $ 0,50 som et førsteklasses stempel koster på samme tidspunkt.

Det er en betydelig reduksjon i kostnadene for å være sikker, men bedrifter som sendte forbruksmålte e-post måtte vanligvis sende tusenvis (ikke titusenvis) stykker regelmessig for å nyte den slags volumrabatter.

Hva ER En Usps Priority Mail Tyvek Konvolutter

hvis du ikke sender så mye post gjennom USPS oddsen er ganske bra du ønsker å holde seg til standard førsteklasses stempel bøker med 20 individuelle frimerker, kjøpe mer som du trenger dem!

Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker?

med førsteklasses porto satt til $0.55, og med 20 frimerker inkludert i hver standard førsteklasses stempelbok, kan du forvente å bruke $11 på en frimerkebok akkurat nå.

det enkleste stedet å kjøpe en bok med frimerker fra er ditt lokale postkontor, spesielt hvis du vil kjøpe standard Eller Evig Frimerker som er tilgjengelige i en rekke av designene vi nevnte tidligere ovenfor.

postkontoret er alltid kommer til å ha et bredt utvalg av frimerker du å velge mellom, og de er alltid kommer til å ha nok av stempel bøker for deg å kjøpe, også.

hvis du ønsker å kjøpe en bok eller 100 oddsen er bra at de kommer til å ha mer enn nok lager for å dekke dine behov!

selvfølgelig er det andre steder du kan kjøpe frimerker fra også. Dagligvarebutikker og apotek har nesten alltid stempelbøker tilgjengelig for hånden, og det gjør mange tredjeparts rederier og organisasjoner.

Tredjeparts frakt og levering steder har OFTE usps førsteklasses frimerker tilgjengelig for salg også. UPS Store og FedEx har kanskje ikke dekket deg i denne avdelingen, men organisasjoner og bedrifter som har moderne postkasser eller dekker frakt for alle de store organisasjonene, har regelmessig førsteklasses stempelbøker for hånden for deg å kjøpe.

du kan til og med finne stempelbøker tilgjengelig på bensinstasjoner, biblioteker og andre steder også. Noen butikker har selv stempel bok salgsautomater!

Kan Jeg Få Frimerker Billigere Enn FRA USPS?

for porto kjøpt På Postkontoret ER IKKE ØKENDE i 2021, resterende på $0,55. Hver ekstra unse For Førsteklasses Post vil koste $0.20, en fem prosent økning fra 2020. Hvis du skriver ut porto online (via Stamps.com), Den Målte Mail rate (1 oz.) vil øke med en cent til $0.51 i 2021.

Tro det eller ei, Det Er noen steder hvor du kan kjøpe førsteklasses stempelbøker på mindre enn pålydende-spesielt hvis du er villig til å handle på nettet.

USPS tilbyr ofte rabatter på stempelbøker (spesielt for visse design gjennom hele året) hvis du bestiller direkte fra deres offisielle nettside.

Frimerker.com har også regelmessig promo tilbud og tilbud som reduserer kostnadene for førsteklasses stempelbøker, selv om disse avtalene kan være vanskelig å tid. Du vet aldri nøyaktig når de skal være aktive.

Amazon og eBay er to andre steder du vil sjekke ut hvis du ønsker å finne en bok med frimerker til rabatterte priser. Igjen, tilbudene her kan være litt hit eller savner, og du vet aldri nøyaktig hva slags stempel design skal være tilgjengelig.

Her er en avtale jeg aldri har sett før. Du kan få frimerker billigere enn de koster På Postkontoret akkurat nå På Amazon. Usps Alltid Frimerker Fire Flagg 90 Frimerker – 5 x ATM Hefter av 18 ville regelmessig bli priset til $0,49 stykket, men du kan få dem for $0,47 et stykke. Hvis du regelmessig bruker posten, kan denne avtalen legge opp raskt. Slik fungerer det.

Hvor Mye Koster En Bok Av Frimerker

  • Plasser TO Usps Alltid Frimerker Fire Flagg 90 Frimerker-5 x ATM Hefter av 18 I Din Amazon Handlevogn.
  • Bruk kupongkode 20P5PCK2 ved kassen. Igjen fungerer koden bare når du bestiller to sett.
  • du sparer 20% av bestillingen din og bringer hvert sett med frimerker til ~$43 / sett eller $0,47 per stempel.
  • frimerkene sendes gratis hvis Du velger Amazon Free Shipping-alternativet eller Med Et Prime-Medlemskap (du kan kvalifisere for EN Gratis Prøveversjon!).

du sparer over $21 på noe du kanskje bruker regelmessig. Pass på å velge gratis frakt alternativet som standard vil koste deg mer.

det er frimerket for å markere klær og skolebøker som feier Amazon.

denne gadgeten lar deg identifisere med uutslettelig blekk og om noen få sekunder alle de eiendeler som barnet ditt vil ta i skole. Det koster 21,90 euro og er det bestselgende produktet I Amazons Håndlagde kategori.

i år har retur til skolen blitt preget av masker, hydrogeler, sosial avstand, bekymring for kvoter, ankomster og forskjøvne utsparinger. Frykten for en ny bølge av koronaviruspandemien har ført i ukevis på forsiden av avisene og på radio-og fjernsynsnyhetssendingene til betingelsene, protokollene og risikoene ved starten av kurset i covids tid. Ting av den nye normalen.

men bak de store overskriftene og timene og timene med sosiale sammenkomster har ikke oppgavene og forberedelsene til hvert år manglet i å gå tilbake til skolen: laminering av bøkene, fornyelse av skolelever, kjøp av en illustrert ryggsekk. Når det gjelder de yngste elevene, identifiser hvert klær de skal ha på skolen, hver bok og hver notatbok.

sistnevnte kan være en ganske kjedelig prosedyre

hvis den forplikter seg til de klassiske identifikasjonsbåndene som holder seg til klær med jernens varme. Legg plagget på bordet, legg videoen på det nøyaktige stedet der du vil sette det, bruk varme på det. De samme trinnene gjelder for alle jakker, bibs, hansker, hatter og annet tilbehør som barn løsnet da de kom til klasserommet.

men hva om det var en mye enklere løsning som lar deg løse denne oppgaven om noen sekunder eller maksimalt noen få minutter? Stamp By Me-firmaet ser ut til å ha utviklet: et personlig stempel for klær og skolebøker som gjør at identifikasjonsproblemet kan løses i et fall. Eller mer enn ved pennens slag, ved et slag av hånden, den som er nødvendig for å stemple barnets navn i spørsmålet om objektet som skal identifiseres: innsiden av omslaget til en bok eller notatbok, kragen til en jakke.

et stempel følger med dette stempelet med uutslettelig blekk som gjør at du kan gravere barnets navn og ikke slette det selv etter å ha utsatt plaggene for mange vaskevarer. Spesifikt forsikrer produsenten at » blekket vil vare mer enn 60 vasker ved 30º og mer enn 30 vasker ved 60º .»Selvfølgelig er det viktig å ikke sette plagget i vannet 24 timer etter utskrift.

og hva skjer når de 30 eller 60 vasker nå? Vel, ingenting skjer, du setter seglet på igjen,og det er det. Produsenten anslår at blekket i puten inneholder 1000 utskrifter, mer enn nok til å identifisere objekter uten å stoppe under noen kurs.

Hvor Mye koster En Bok Med Frimerker

sannheten er at dette seglet feier Amazon Siden Det har blitt det bestselgende produktet I Den Håndlagde delen, som inkluderer alle produktene som er laget for hånd eller gjennom en mer eller mindre kunstig produksjonsprosess. Spesielt har denne bestselgeren 415 evalueringer av brukere av plattformen, noe som gir den en gjennomsnittlig score på 4,6 av fem.

En av grunnene til denne suksessen, sammen med bekvemmeligheten denne gadgeten tilbyr når du identifiserer skoleobjekter, har å gjøre med muligheten for å tilpasse designet som skal skrives ut. Skriv inn produktsiden På Amazon, trykk på» tilpass nå » – knappen øverst til høyre på siden, fyll ut detaljene ,og velg en av de tilgjengelige designene (de i et bilde like over disse linjene). Dessuten, hvis du har ditt design, kan du legge det slik at selgeren kan lage et stempel fra det. Selvfølgelig, alltid med en måling av 38×14 millimeter.

det er mange fordeler, og tilfredsstillelsen til selgerne dine er også viktig. «Alt perfekt, hastighet når du velger design og hastighet i fordelingen, utmerket kvalitet, mye enklere å bruke enn de typiske etikettene som du må stryke (…). Jeg vil gjenta uten tvil !!!»eksponerer brukeren Fra Amazon identifisert Som Fran GE .

«det var enkelt å velge stempelmodellen, og den kom også tidligere enn forventet. Prisen er utmerket. Anbefales!»enig brukeren Francisco J. Når det gjelder prisen nevnt, markedsfører dette stempelet For Tiden På Amazon for 21.90 euro.

Konklusjon:

kostnaden for en bok med 20 frimerker steg fra $9,20 til $9,80. US Postal Service ‘ s 3-cent økning er den største økningen for forbrukerporto i mer enn et tiår. Kostnaden for å sende et postkort vil også gå opp til 34 cent, en 1-cent økning.

SOM vi fremhevet ovenfor, utgir USPS alltid nye stempeldesign hvert eneste år – med mange av disse designene som bare ble utgitt i det året, aldri å bli utgitt igjen.

Dette gjør mange førsteklasses Og Evig Frimerker svært collectible, spesielt når du snakker om frimerker med populære design som selger ut ganske raskt.

Erkjennelsen av at noen samlere ikke kan ha en mulighet til å få sine hender på hver enkelt stempel design gjort tilgjengelig i løpet av et bestemt år har oppmuntret USPS å lage et produkt spesielt rettet mot disse samlere.

 Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker
Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker

Hvert år blir en 64-siders innbundet bok utgitt av USPS kalt «Collectible Stamp Yearbook». Denne boken inneholder alle de collectible frimerker fra det bestemte året, et tall som varierer vilt avhengig av hvor mange som ble utgitt.

Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker

2018 Collectible Stamp Yearbook, for Eksempel, inkluderte 81 forskjellige frimerker – som alle var vakkert montert på sidene med detaljert informasjon om historien til det designet, forfatteren Av designet, og betydningen av hvorfor det designet ble valgt.

Samleårboken For 2019 hadde imidlertid 72 frimerker på de 64 sidene (en nedgang på ni frimerker fra året før).

du vet aldri nøyaktig hvor mange frimerker du kommer til å få i en av disse årbøkene, men samlere kan være lett å vite at alle de spesielle designene som er utgitt i den 12-måneders tidsblokken, vil bli inkludert sikkert.

Hvor Mye Koster En Bok Med Frimerker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.