november 30, 2021

Hvor Mye Koster Det For En Høyball? (Over Hele Usa – Hver Stat)

Det er mange grunner til å kjøpe høy til dyrene dine,men hvor mye koster en høyball? Hvor kan du finne den beste avtalen pa denne typen dyrefoder? Les videre for å lære mer om pris og ulike alternativer tilgjengelig.

dette er et flott spørsmål å stille deg selv om du ønsker å få hester eller kanskje du har hester og flytter til et nytt område eller bytter fra rundballer til firkantballer. Vi har bodd i noen forskjellige stater, Inkludert Colorado, Virginia Og Upstate New York, og prisene kan variere ganske mye av ulike grunner.

Vi har funnet Til New York for Å Være Den beste kvalitet hay hendene ned sammen med den billigste. Å vokse opp jeg husker haying de aller feltene vi nå eier, og det kan være mye moro, og du klarer også å få en god trening. Jeg vet om folk som faktisk kjører høyet hele veien fra New York Til Arizona for å selge på grunn av hvor mye dyrere det er ute på den måten.

en høyball koster i gjennomsnitt rundt $ 5, men prisen kan variere ganske mye fra så lite som $ 3 til $10 per en firkantball basert på kvalitet. Dette er for en bale av høy som veier rundt 50 lbs.

dette er basert på gjennomsnittskostnaden ved første eller andre klipping av høy det er mange variabler som kan føre til at prisene øker eller synker år etter år. Noen av disse inkluderer en tørke eller flom sammen med hva slags høy du får der en bale av alfalfa kommer til å koste ganske mye mer. Ikke bekymre deg, vi har dekket deg med nesten alle variablene og stat til statskostnad nedenfor, så sørg for å sjekke det ut. Vi ringte og gjorde mye forskning for å få informasjonen inkludert nedenfor.

Innholdsfortegnelse

En Omfattende Guide: Hvor Mye Koster En Høyball

Høyprisen, og Det kan være et veldig frustrerende emne. Bare året før jeg skriver dette vi led litt av en tørke her I new York state som ingenting jeg noensinne har sett før. Så hay prisene gikk opp sammen med kvalitet og kvantitet går ned spesielt jo lenger vi gikk inn i vinteren. Så neste sesong gjorde vi det et poeng å komme tilbake til å strømpe på høyet.

Når Er Den Beste Tiden Å Få Høy?

den absolutt beste tiden å få høy er rett etter at bonden er ferdig med å kutte, få dem til å levere akkurat der og da. Det er fordi det er lettere på dem siden de ikke trenger å lagre i sin klippe og bare håndtere en gang. Du kan få for mye billigere også. Hvis dette ikke er et alternativ, sørg for at du kjøper og lager opp i tidlig sesong.

når du kommer inn i senere måneder og vinter høy priser nesten alltid har en tendens til sår.

Alternativ 1: Få høyet før det går til bøndene klippe

Alternativ 2: Få det tidlig

Hvordan Finne God Billig Høy?

Start lokalt og utvid derfra. Hjelp din lokale bonde høy og de er sikker på å gi deg en stor rabatt og gjett hva du får en god trening i mellomtiden. Snakk for så mye høy som mulig, slik at du kan få det til en mye billigere pris også.

hvis lokal er bare for dyrt eller det ikke er nok søk ut av staten, kan det til og med bli levert, være verdt det for bedre kvalitet også. Vi vet om folk som bor i Maryland, men de får alle sine høy I Pennsylvania fordi det er billigere og bedre kvalitet.

du må finne ut hva som er verdt det, kan være enklere og mer praktisk å bruke en bukk eller to mer å ha en bonde naboen med lett tilgjengelig høy.

din tredje ville være hvis du eier land for å ha det hayed av en bonde og du beholder en prosentandel av det høet. Den gamle familiegården vi kjøpte har 15 dekar av beite så ca 4 eller 5 dekar vi har hayed og vi delt med bonden 50/50.

Alternativ 1: Få det lokale og kutte midt mann ut

Alternativ 2: Hjelp din bonde ut for en rabatt

Alternativ 3: Ha en bonde høy dine enger

Kvalitet VS Kvantitet

jo høyere kvalitet jo høyere pris selvfølgelig, men du må kjenne dine grenser med hesten din. Hvis alle hesten din får er høy så ja vil du ha en høyere kvalitet høy mesteparten av tiden hvis du rir dem. Vi sykler hvor vi får høyere kvalitetshøy om vinteren som en 2. kutting og første kutting som er mer som et fyllstoff om sommeren.

dette må være en balanse basert på hvor aktiv hesten din er hvilken rase de er blant andre faktorer. Det beste stedet å gå for dette rådet er trolig mer så din lokale veterinær. Vi har både kvarthester og appendiks kvarthester, så vi spiser forskjellig basert på hva de trenger. Jo eldre de er spesielt med vedlegg vi har funnet det er vanskelig for dem å holde vekten på. Så vi bytter til søt feed og og også mate mer alfalfa hest kvalitet høy enn vi gjør de andre hestene.

vi har en miniatyrhest som får mer høy og mindre tid på beite fordi han kan over gjøre det og få vekt raskt når du er på gress. Så vi sykler mellom 1. og 2. kutte med ham basert på hvor mye tid han er i beite.

så hva slags høy bør du bruke?

Start med noen lokale hest kvalitet høy som en baseline som vil være en frukthage, timothy eller bermudagrass høy. Prøv å få første kutting, men hvis du får frisk første kutting, bør du ha det bra.

Se hvordan hestene liker det og opprettholder sin vekt. Du må kanskje se for å supplere med noen alfalfa som er legume høy betyr mye mer protein og kalorier. Så du må være forsiktig med dette, og du vil kanskje spørre veterinæren om å kanskje gjøre alfalfa pellets i stedet.

Legume Hay

Belgfrukter er en plante familie som inkluderer alfalfa, kløver, og birdsfoot trefoil høy. Legume høy er høyere i protein enn gress-baserte hays som timothy eller havre sugerør. Denne økte konsentrasjonen av aminosyren arginin fører til en økning i energi for hester som spiser legume fodder; men det kan også føre til problemer med fedme hvis de spiser for mye mat på en gang-spesielt i sommermånedene når matgrensene kan være lavere på grunn av varmestress på dyr som ikke har tilgang til ferskvannskilder som elver eller innsjøer hvor de kan ta dips fra tid til annen mens de beiter.»

Alfalfa

Alfalfa hay er den vanligste legume for hester, og en Av De mer populære valgene I Amerika. Hvis du ønsker å mate hesten din med mat av høy kvalitet som vil gi rikelig med næringsstoffer, samt rikelig med fiber, protein og kalsium, kan alfalfa være et godt alternativ!

Kløver

Kløver høy er en stor kilde til energi, protein og fiber. Men hvis det molds hesten vil oppleve kvalme samt siklende og blødning i munnen. Clover planter har vanligvis tre blader, men de kan variere alt fra to til seks avhengig av hvilken type du ser på; vanligvis har kløver blitt blandet med andre gress for bedre ernæring, slik at det ikke bare er en art som dominerer denne næringsrike maten.

Birdsfoot Trefoil

Birdsfoot trefoil er en mer motstandsdyktig mate til negative jordforhold og fuktighet svingninger. Birdsfoot trefoil vokser fra 2-3 meter høy, og trives når den blandes med gress i beiteblandingen av høy. Dette legume produserer små blomster som blomstrer lyse gule gruppert på slutten av stammen grener når frø pods danne de strekker seg bort fra sin stilk ser ut som en fugl fot (derav navnet). Legumes tilbyr mange fordeler over andre typer, inkludert økt fordøyelighet, noe som betyr at hester kan få næringsstoffer raskere uten så mye innsats fra din side eller deres–noe som betyr at du trenger mindre mat enn det du ville ha behov for hvis du bare spiser gresshø, selv om Det kan være lettere å spise fordi Det har lavere lignin

Gresshø

Gresshø kommer i mange varianter, Og det beste høyet kan variere fra hest til hest. Det finnes en rekke forskjellige typer tilgjengelig, men det viktigste er å finne noe ditt spesifikke dyr trenger – for eksempel om de har allergier eller hvis du bor i et område uten mye variasjon som kan være mer utfordrende på fordøyelsen.

Timothy

Timothy hay, go-to for de fleste hesteeiere og deres hestevenner likt. Timothy er vanligvis et finere strukturert gress enn andre typer hays, noe som betyr at det har høyere proteininnhold, men også bedre balanse i næringsstoffer som kalsium og fiber.

Bermuda

Bermuda gress er en holdbar og fleksibel høy for hester. Kyst Bermuda Gress har korte, fine blader av grønt som gjør det lavere i protein enn andre typer høy, men gir fortsatt en utmerket kilde for å holde hesten frisk. Den rimeligste typen på markedet, kan du kjøpe denne kyst bermuda på noen feed butikken nær deg!

Brome

Brome gress er en vanlig høy I Colorado, men det er ikke ofte sett av folk vest For Rockies. Den har et annet utseende fra timothy og orchard hays også-bladene er bredere med mer variasjon i fargen. Selv om brome mangler kalsium i forhold til legume-basert høy, gjør det høye proteininnholdet dette verdt å vurdere for husdyr som trenger litt ekstra energi før vinteren kommer igjen!

Orchard

Orchard hay Er en annen type gress som kan være et flott alternativ til tradisjonelle timothy. Orchard hay har vanligvis tykkere blader enn de andre varianter, men noen ganger er det også mykere i tekstur og lavere i protein sammenlignet med timothy eller kløver. Et annet kjennetegn ved denne høye grønne varianten er at den gjør det bra med kjøligere temperaturer – noe som for hester betyr mindre stress på kroppen under matetider!

Oat

Oat hay er et næringsrikt alternativ for hestemat og kan brukes alene eller blandet med alfalfa. Havre er kuttet i melkemyk deigstadiet i vekstsyklusen, noe som gir dem mer næringsstoffer enn andre typer gress som gjør havre til et attraktivt valg å bruke i dyrets diett, da de har protein som er bra for muskelbygging og fettsyrer som holder tennene sunne samtidig som de øker hjernens funksjon.

Raigrass

Rye gress er utmerket for hester, men det er viktig å holde vanning og vanning på punkt. Planten kan lide hvis det er for mange fuktighetsfluktuasjoner eller en tørke oppstår fordi rug har en tendens til å være følsom i disse tilfellene.

Svingel Høy

Svingel gress er et høyt, bredt gresstrå som kan være skadelig for gravide hopper hvis den inneholder soppinfeksjon endofytt. Hø og beite bør alltid testes for denne soppen før de mates til hester for å forhindre at det oppstår problemer!

Ulike Typer Hest Høy

Hvis du skal holde hesten nær og de vil være på gress er det sannsynligvis best å starte med hva en bonde har lokale først som er hest kvalitet. Du kan spørre dem, og de vil mer enn sannsynlig vite. Nedenfor er noen eksempler og hva de bringer til bordet for hesten.

Gjennomsnittlig Kostnad for En Firkantball Av Høy Over HELE USA

vi gikk ut og samlet informasjon fra hay-fora, nettsteder som hay map, craigslist, Facebook Marketplace sammen med å kontakte mange forskjellige gårder over hele landet for å se hvor mye de belaster eller betaler for hay. Vi brukte all denne informasjonen til å komme opp med disse gjennomsnittene som vi føler oss veldig trygge på. Hvis du finner noen avvik gi oss beskjed og send oss en e-post på [email protected] så vi kan se på og oppdatere våre poster.

Kostnaden For En Firkantball Av Høy I Alabama

Alabama er en stat som ligger i det sørøstlige Usa. Den gjennomsnittlige kostnaden for ballehøy I Alabama er $ 3-6 for en gjennomsnittlig firkantball og $ 30 + per en standard rundball. Med noen selgere lading priser så høyt som $14 + per alfalfa square bale og $50+ for alfalfa round bale.

Kostnaden For En Firkantball Av Høy I Alaska

Alaska Er en stat som ligger i det nordvestlige Usa. Den gjennomsnittlige kostnaden for en firkantballehøy i Alaska varierer fra $6 til $16 per kvadratball, avhengig av kvalitet og type. Du er bedre å kjøpe av tonn I Alaska hvis mulig, og du har plass til lagring som det vil spare deg kostnader og kontroller at du har det på lager. Bedre å over lager på høyet I Alaska da stå kort. Hvis du betaler med tonn, kan du forvente å betale rundt $500-750 per tonn, avhengig av hvor nær de er, kan du bli belastet en leveringsavgift også. Rundballer er rundt $ 80 + avhengig av kvalitet og type. Se alltid lokalt først.

Kostnad For En Høyball I Arizona

Arizona er En stat som ligger i den sørvestlige regionen I Usa. Den gjennomsnittlige kostnaden for ballehøy I Arizona varierer fra $5 til $ 10 per standard firkantball, med noen selgere som lader priser så høyt som $16-18 eller mer per alfalfa bale.Arizona kan bli truffet eller savner fra år til år. Din beste innsats kan bestille i bulk fra ut av staten jeg kjenner folk som bestiller Det Fra New York som bor i Tucson.

Kostnaden For En Firkantball Av Høy I Arkansas

Arkansas er en stat som ligger I Den Sørlige delen Av Usa. Den gjennomsnittlige kostnaden for square bale hay i Arkansas varierer fra $4 til $8 per square bale, med noen selgere lading priser så høyt som $11-15 eller mer per alfalfa bale. Rundballer var alt fra $50-90 per avhengig av kvaliteten. Se alltid etter rundballer som er lagret inne for hester og vanligvis minst en alfalfa blanding de vil gjøre det bedre på.

Kostnaden For En Høyball I California

California er en stat som ligger I den Vestlige regionen I Usa. Den gjennomsnittlige kostnaden for firkantballehøy i California varierer fra $7 til $ 12 per bale, med noen selgere som lader priser så høyt som $15+ eller mer per alfalfa bale. California er en annen stat som er flott å kjøpe av tonn og vil være rimeligere med bulk diskonteringsrente.

Kostnaden For En Høyball I Colorado

Colorado ligger I den Vestlige regionen I Usa. Den gjennomsnittlige kostnaden for square bale hay i Colorado varierer fra $5 til $ 7 for square bale, med noen selgere lading priser så høyt som $12+ eller mer per alfalfa bale. Colorado kan ha sine store oppturer og nedturer med høy jeg kjenner fra personlig erfaring. De går gjennom store tørke så ser du på oversiden av prisen. De fleste bønder er svært effektive med deres vanning og vanning forsyning skjønt. Vi fant det vanskelig å finne 2 slips 50 pund baller, så det kan være bedre å gå med noen runde baller eller 3 slips firkanter. Et tonn går rundt $200-300 per. Runder og 3 slips firkanter de fleste bønder liker å selge av tonn også.

Kostnad For En Høyball I Connecticut

en firkantball av høy er gjennomsnittlig rundt $ 3,50 – $5 I Connecticut-området. Hvis du ser på alfalfa baller eller noe annet med mer protein vil kjøre rundt $ 7-9 per bale. Du kan fa en annen pris avhengig av hvilken type du kjoper, og hvis den kommer fra en nettbutikk eller lokal bonde. En firkantball vil vanligvis være dyrere enn runde som selges etter vekt i stedet for volum som vanligvis er billigere per pund, men ikke alltid. Rundballer I Connecticut er ikke så rikelig fra vår forskning, men gjennomsnittsprisen var rundt $ 30-35 for standardkvalitet og $ 50+ for alfalfa.

Kostnad For En Høyball I Delaware

en firkantball av høy gjennomsnitt ca $4-6 I Delaware-området. Hvis du ser på alfalfa baller eller noe annet med mer protein vil kjøre rundt $ 8-10 per bale. Du kan fa en annen pris avhengig av hvilken type du kjoper, og hvis den kommer fra en nettbutikk eller lokal bonde. Delaware er en liten stat, så hvis du prisene er høye lokale ikke vær redd for å se ut av staten.

Kostnad For En Høyball I Florida

en firkantball av høy gjennomsnitt ca $ 0,50- $ 75 I Florida-området. Igjen, dette kan variere avhengig av kvalitet og hvor du kjøper den fra så sørg for å gjøre din forskning før du kjøper noe som er for dyrt for hva du ønsker eller trenger.

Kostnaden For En Høyball I Georgia

en firkantball av høy er gjennomsnittlig ca $5 I Georgia-området der en firkantball av høy kvalitet alfalfa vil koste rundt $14 + en ball. Igjen, dette kan variere avhengig av kvalitet og hvor du kjøper den fra så sørg for å gjøre din forskning før du kjøper noe som er for dyrt for hva du ønsker eller trenger. Rundballer koster rundt $ 40 i gjennomsnitt Med Alfalfa runder som starter på rundt $ 50.

Kostnaden For En Bale Av Høy I Hawaii

Hawaii er en dyr stat å bo i, Og høyet er ikke annerledes som koster ca $ 7-10 for første skjæring og $12-19 for alfalfa firkantballer. Vi fant ingen priser for rundballer som dette vil trolig koste så mye om ikke mer på grunn av transport spesielt hvis du er ute øy til øy. Disse kostnadene var lokale

Kostnaden For En Høyball I Idaho

Idaho er en stat med mye mindre land, men du kan fortsatt finne høgårder. Kostnaden for baller vil avhenge av størrelsen og typen av høy som de har tilgjengelig i sin beholdning. For eksempel, hvis noen har alfalfa eller timothy square bales så vil det være rundt $ 7-12 avhengig av hvor mange bails det er. Native lokale gress vil være rundt $ 4-7 per kvadratball. Rundballer gjennomsnittlig rundt $ 35 for lokale høy og $ 50+ for høy kvalitet alfalfa runder.

Kostnaden For En Høyball I Illinois

Illinois Er en stor stat med mange forskjellige typer høy til salgs. Avhengig av type og tilgjengelighet, vil prisene variere fra $12-18 per ball avhengig av om de er firkantede eller runde.

kostnaden for å kjøpe en høyball kan være hvor som helst mellom $65 – $100 dollar I Illinois.

Kostnaden For En Høyball I Indiana

Kostnadene i Indiana bestemmes av typen og størrelsen på høyet ønsket. Den gjennomsnittlige kostnaden for en firkantball av høy er $3-5 per og rundt $ 6-8 for alfalfa høy kvalitet. En firkantball vil være billigere enn en rundball, men alt avhenger av hva du ønsker å kjøpe og hvor mange hester du har. Rundballer vil være alt fra $ 35-50 + avhengig av kvaliteten du leter etter.

Kostnad For En Høyball I Iowa

I Iowa kan kostnaden for høy variere alt fra $4-12 per kvadratball. Prisen vil avhenge av type og tilgjengelighet, så det er vanskelig å finne en gjennomsnittsverdi som du bør forvente når du kjøper en ball i denne regionen. Kostnaden for en rundball er litt dyrere her enn andre deler av landet, så det vil variere fra $50-100+

Kostnaden For En Høyball I Kansas

Kansas er en flott stat å bo i overraskende jeg vet at de tillater homesteading hvor staten vil betale deg for å bo der. Kostnaden for høy I Kansas kan variere alt fra $4-12 per kvadratball med den nedre er noe som timothy første kutting og oversiden er alfalfa. Prisen vil avhenge av type og tilgjengelighet, så det er vanskelig å finne en gjennomsnittsverdi som du bør forvente når du kjøper en ball i denne regionen. Kostnaden for en rundball er rundt $ 50-65 +

Kostnaden For En Høyball I Kentucky

Kentucky Er en annen flott stat å bo i. De har mange forskjellige typer høy til salgs, og prisene kan variere fra $3-7 per kvadratball, avhengig av hvilken type du ser på. Rundballer er litt på den kostbare siden som starter på rundt $ 55-75+.

Kostnaden For En Høyball I Louisiana

Louisiana kan være en veldig dyr stat for høy på grunn av stormer som orkanene de blir rammet av.Kostnaden for hay starter på rundt $ 5-7 + per kvadratballen nå $ 7-10 for høy kvalitet 2nd skjæring og alfalfa. Rundballer vil variere fra $25-40 + basert på hestens kvalitet på høen.

Kostnad For En Høyball I Maine

Maine er en mindre nordøstlig stat, og Som sådan har Den mye høy levert inn fra andre steder. De kan være en av de dyrere statene å få høy fordi det bare ikke er nok til å gå rundt, så mye importeres som kan få prisene til å gå opp. Kostnaden for rundballen starter på rundt $ 40 går opp til $55 + per bale med firkantede baller starter på $5 + for standard og 6 + avhengig av høyere hest kvalitet.

Kostnaden For En Høyball I Maryland

kostnaden for høyball i Maryland er litt dyrere enn mange andre stater. Det kan variere fra $50-65 + for rundballer avhengig av hvilke typer du får og hvor de kommer fra. For firkantede baller vil det variere fra $4-7+

Kostnad For En Høyball I Massachusetts

kostnaden for høyball i Massachusetts er litt dyrere enn mange andre stater. Det kan variere fra $40-60 + for runde avhengig av hvilken kvalitet du får hvor firkantede baller vil være rundt $ 6-8.

Kostnaden For En Høyball I Michigan

kostnaden for en høyball i Michigan er billigere enn mange andre stater. Det kan variere fra $4-7+ for hestkvalitet firkantballer, den høyere siden er andre kutting og alfalfa. Runder som er hestkvalitet vil komme inn på $50-60 normalt.

Kostnaden For En Høyball I Minnesota

kostnaden for høyball i Minnesota er mindre enn de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $3,50 til $5 for standard hest kvalitet firkantballer. Den høye kvaliteten starter på $6 for andre skjæring. Rundballer vil koste deg rundt $ 40-50.

Kostnaden For En Høyball I Mississippi

kostnaden for høyball I Mississippi er nær de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $5-8 + avhengig standard til alfalfa hest kvaliteter. Rundballer vil være rundt $ 40-50.

Kostnaden For En Bale Av Høy I Missouri

I Missouri hay er svært rimelig for de fleste der lavere hest kvalitet baller starter på $4 og utover opp til $ 7,50+. Runder vil variere fra nedre side rundt $ 35 til $60+ så ganske ulikheten der.

Kostnad For En Høyball I Montana

kostnaden for en høyball i Montana er rimeligere enn vi trodde det ville være med mye tøffere vintre der oppe. Firkantede baller starter på rundt $ 4.50 for anstendig hest kvalitet hay til så høyt som $13 for høy kvalitet ting. Runder blir litt dyrere fra $ 40 til en hel del $ 80+. Så dette vil avhengig av hvor du bor i Montana sør vs nord.

Kostnaden For En Høyball I Nebraska

kostnaden for en høyball i Nebraska ligger også nær de andre statene på gjennomsnittlig side. Det kan variere fra $6-10 + for lavere kvalitet hay og $10-16 for alfalfa og andre høy kvalitet hay. Runder vil variere fra $40-60 per ball.

Kostnad For En Høyball I Nevada

kostnaden for en høyball i Nevada er på høyere side med lavere hestekvalitet som kommer inn på rundt $8-15 med høyere kvalitet $16+. Rundballer er i gjennomsnitt rundt $ 60-65.

Kostnad For En Høyball I New Hampshire

kostnaden for en høyball i New Hampshire varierte rundt $ 5-10 for firkantede baller og $55-90+ alt avhengig av hva som skjer i løpet av året med vær og kvalitet på hø du leter etter.

Kostnad For En Høyball I New Jersey

kostnaden for en høyball i New Jersey er faktisk rimeligere enn vi trodde firkantballer varierer fra $4-12, slik som du kan se at du må shoppe rundt og kanskje må reise litt. Kjøpe i bulk vil også spare deg ganske mye. Rundballer vil koste alt fra $55-75+.

Kostnaden For En Bale Av Høy I New Mexico

kostnaden for en bale av høy I New Mexico er svært rimelig med firkantede baller som starter på $4,50, men kan få opp til $20 en bale for høy kvalitet. Så shoppe rundt sjekk ut høyet for å sikre at du liker det. Rundballer $40-80+.

Kostnaden for En Høyball I New York

kostnaden for en høyball i New York er virkelig rimelig overraskende. Noen av de beste høyet i landet er uten tvil produsert i denne tilstanden. Hvis du har land her, bør du slå det selv eller dele det opp med noen 50/50. Hay kan variere rundt $2,50 – 5 avhengig av hvilken skjæring og kvalitet du leter etter. Rundballer er $ 25-40+.

Kostnaden For En Ball Av Høy I North Carolina

kostnaden for en ball av høy I North Carolina varierer fra $5-7 for lav hest kvalitet firkantballer til oppover på $10+. Rundballer starter på $25-55+.

Kostnad For En Høyball I North Dakota

kostnaden for en høyball i North Dakota starter på $4-10 + for firkantballer med runder som kommer inn på $38-45+. Shoppe rundt og kanskje se ut av staten hvis prisene begynner å sky rakett i staten. Å kjøpe i bulk er også et godt alternativ for å holde kostnadene nede.

Kostnaden For En Høyball I Ohio

kostnaden for en høyball i Ohio er ganske billigere for anstendig høy som starter på $3 opp til $8 for god kvalitet firkantballer. Rundballer koster alt fra $30-60.

Kostnaden For En Høyball I Oklahoma

kostnaden for en høyball i Oklahoma varierer fra $5-12 for firkantede baller dette vil variere ganske mye basert på år og kvalitet. Runder gjennomsnittlig $40-50+ som er flott for en høy hest kvalitet rundballen.

Kostnaden For En Bale Av Høy I Oregon

kostnaden for en bale av høy I Oregon er $5-7 for lavere kvalitet firkantballer med $ 7-10 for høyere kvalitet hest høy. Rundballer vil være hvor som helst fra $30-80.

Kostnaden For En Bale Av Høy I Pennsylvania

kostnaden for en bale av høy I Pennsylvania er svært rimelig alt fra $3-10 basert på hva slags hest kvalitet høyet du leter etter. Rundballer er hvor som helst pa den nedre enden for $25 til $30+.

Kostnaden For En Høyball I Rhode Island

kostnaden for en høyball i Rhode Island er litt dyrere fordi hvis det er en mindre stat, så kan du se nærmere på nærmere stater som New York og bestille i bulk for å få bedre kvalitetshøy. Firkantede baller starter på rundt $5-7+ med runde baller som kommer inn på $40-55+.

Kostnaden For En Ball Av Høy I South Carolina

kostnaden for en ball av høy I South Carolina varierer fra $5-14 + basert på hest kvalitet høyet du får. Rundballer varierer fra $30-40 + basert på skjæring og kvalitet.

Kostnaden For En Bale Av Høy I South Dakota

kostnaden for en bale av høy I South Dakota er $5-7+ for noen standard hest kvalitet høyballer. Rundballer varierer fra $40 – $65+ så hvis du tror din lokale prisene er for høy definitivt se å shoppe rundt staten.

Kostnad For En høyball I Tennessee

kostnaden for en høyball i Tennessee er $4-5 + for standardkvalitetsfirkanter med høy kvalitet som kommer inn på $6-7+. Runder I Tennessee varierer fra $25-40+ som er veldig rimelig. Hvis lokalt prisene er mye høyere jeg ville definitivt se til å handle utenfor ditt område.

Kostnad For En Høyball I Texas

kostnaden for en høyball i Texas er veldig rimelig med firkanter som starter på $3 en bale med høyere kvalitet fra $7-10. Runde b

Kostnad For En Høyball I Utah

kostnaden for en høyball i Utah er nær de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $25-40 + avhengig av runde eller firkantede og hvilke typer du får.

Kostnaden For En Høyball I Vermont

kostnaden for en høyball i Vermont er nær de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $25-40 + avhengig av runde eller firkantede og hvilke typer du får.

Kostnaden For En Høyball I Virginia

kostnaden for en høyball i Virginia er nær de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $25-40 + avhengig av runde eller firkantede og hvilke typer du får.

Kostnaden For En Høyball I Washington

kostnaden for en høyball i Washington er nær de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $25-40 + avhengig av runde eller firkantede og hvilke typer du får.

Kostnaden For En Høyball I West Virginia

kostnaden for en høyball I West Virginia er nær de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $25-40 + avhengig av runde eller firkantede og hvilke typer du får.»

Kostnaden For En Høyball I Wisconsin

kostnaden for en høyball i Wisconsin er nær de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $25-40 + avhengig av runde eller firkantede og hvilke typer du får.»

Kostnaden For En Høyball I Wyoming

kostnaden for en høyball i Wyoming er nær de andre statene vi har sett på så langt. Det kan variere fra $25-40 + avhengig av runde eller firkantede og hvilke typer du får.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.