januar 12, 2022

Hvor Mye Koster Det Å Male Et Rom?

Kostnad For Å Male Et Rom

Foto:. com

 • Typisk Utvalg: $955 til $2,890
 • Nasjonalt Gjennomsnitt: $1,892

Maleri er vanligvis en av de enkleste måtene å friske opp et rom med dramatisk effekt. Den gjennomsnittlige kostnaden for å male et rom varierer fra $ 955 til $2.890, med landsgjennomsnittet på $ 1.892. Å vite kostnadene ved å ansette profesjonelle malere til å male huset ditt, kan hjelpe deg med å ta de riktige avgjørelsene og administrere den totale kostnaden for å male et rom. Lønnskostnader varierer fra $170 til $680, og beløpet kan variere basert på den totale arealet som må males eller den totale arealet av gulvplass, avhengig av hvordan en profesjonell maler kostnader. Noen fagfolk kan belaste per time, som vanligvis går fra $20 til $50 i gjennomsnitt, men vær forberedt på lønnskostnader så høyt som $ 75 eller mer. En god tommelfingerregel for å planlegge et budsjett er å tildele 75 til 85 prosent av den totale regningen til arbeidskraft. Kostnaden for å male et rom påvirkes også av regionale lønnssatser, vegghøyde, faktisk dekningsområde, tilleggskostnaden for designermaling og gips-eller treverkreparasjoner.

Overlat maleriet til proffene
Få gratis prosjektestimater uten forpliktelser fra profesjonelle malere i nærheten av deg.
 HomeAdvisor Logo

+

BobVila.com Logo

Hvordan Beregne Kostnadene For Å Male Et Rom

Kostnad For Å Male Et Rom Hvordan Beregne

Foto: .com

ifølge HomeAdvisor kan kostnaden for å male et rom som måler 10 med 12 fot, variere fra $200 til $800. Når estimering av den totale kostnaden, profesjonelle malere finne dekningsområdet for å finne ut hvor mange liter maling er nødvendig. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

 1. Finn området på veggene. Legg lengden på hver vegg for omkretsen. For et 10-til – 12-fots rom, legg til de fire vegglengder: 10 + 12 + 10 + 12 = 44 føtter.
 2. Beregn veggområdet. Multipliser arealet av veggene med høyden på rommet: 44 × 8 = 352 kvadratmeter.
 3. Trekk fra for vinduer og dører for å få dekningsområdet. Bruk samme bredde etter lengdemetode og trekk det nummeret fra veggområdet; i dette tilfellet 21 kvadratmeter for en dør og 16 kvadratmeter for ett vindu: 352 – 21 – 16 = 315 kvadratmeter.
 4. er tak, trim og baseboards en del av prosjektet? Hvis ja, legg til disse ved hjelp av samme metode for å finne området.
 5. Beregn kostnaden for å ansette en maler. Malere belaster $1,50 til $4 per kvadratmeter dekningsområde: 315 x $1,50 = 472,50 eller 315 x $4 = $1,260.
 6. Beregn hvor mye maling du trenger. En gallon maling har en tendens til å dekke opp til 400 kvadratmeter. Profesjonelle anbefaler å bruke to lag med maling og kjøpe mer enn du trenger: (315 / 400) × 2 = 1.6 gallons.

Faktorer Ved Beregning Av Kostnaden For Å Male Et Rom

faktorene som går inn i beregning av kostnaden for å male et rom, inkluderer størrelsen på rommet, vegghøyde, trim, grunnplater, tak, romtype, geografisk plassering, malingstype, malingsfarge og lakkfarge. Den gjennomsnittlige kostnaden for å male et rom kan variere fra $ 955 til $2,890 med landsgjennomsnittet på $ 1,892. Det finnes mange alternativer når du velger å male et rom. Å være klar over forskjellene kan bidra til å holde budsjettet på sporet.

Størrelsen På Rommet

kostnaden for å male et gjennomsnittlig 10-by-12-fots rom varierer fra $200 til $800. Den viktigste faktoren er området, og størrelsen på rommet bestemmer den totale kostnaden for forsyninger. Så hvor mye koster en gallon maling dekke? En gallon maling dekker ca 400 kvadratmeter, og det anbefales at hvert rom får to strøk med maling. For å motta nøyaktige sitater fra profesjonelle malere, kan det være lurt å ha rommet målinger hendig når du kontakter dem.

Annonse

Vegghøyde

Vegger høyere enn 10 fot kan øke kostnadene per kvadratfot siden høyere vegger øke lakkerbart område. Legge til ekstra arealet vil øke den totale kostnaden for å male et rom.

Trim, Baseboards Og Tak

den gjennomsnittlige kostnaden for å male et hus interiør varierer fra $2 til $6 per kvadratmeter med et gjennomsnitt på $ 3,30 per kvadratmeter. Maling treverk og tak legger til kostnaden for å male et rom.

Romtype

Male et soverom koster omtrent $ 300 til $ 750 for en standard 10-by-12-fots rom. Denne størrelsen rommet vil vanligvis trenger 2 liter maling og en primer, hvis du bestemmer deg for å dekke en mørkere vegg. Badene kjører vanligvis mellom $150 og $350. Et bad har ikke mye område å male på grunn av badekar, skap og dusj. Et større master bad vil koste mer å male. Kostnaden for å male en stue går fra $ 900 til $2000 for et gjennomsnittlig 330 kvadratmeter rom. Den totale kostnaden vil øke hvis det er høye tak eller du bestemmer deg for å legge til en aksentvegg med en annen malingsfarge. Kjøkken koster vanligvis opptil 50 prosent mindre enn andre rom på grunn av skap. Maleri kjøkkenskap gjennomsnitt rundt $ 30 til $ 60 per lineær fot, eller nær $1000.

Geografisk Plassering

Malere i ulike deler av landet har forskjellige priser. Forvent å betale mer i områder med høyere levekostnader. Den beste måten å finne ut hvor mye en profesjonell vil belaste er å søke etter «malere i nærheten av meg» og sammenligne priser.

Feil kan være kostbare
Overlat maleri til de som gjør det best. Få gratis, ikke-forpliktende prosjektestimater fra pro malere i nærheten av deg.
 HomeAdvisor Logo

+

BobVila.com Logo

Maling Type

Maling vil koste alt fra $20 til $100 per gallon, men husk at en profesjonell kan kjøpe maling for opptil 50 prosent mindre enn et hus. Den gjennomsnittlige kostnaden for å male et hus kan variere fra $1000 til $11.000. Prisene vil variere avhengig av hvilken type maling, primer eller glansnivå du velger.

Maling Valg Og Farge

gjennomsnittlig hjem trenger ca 6 liter maling per strøk. På to strøk, kan kostnadsforskjellen skyte i været hvis du velger en dyrere maling. Gjennomsnittlig pris på en gallon maling kan variere fra $20 til $100 eller mer per gallon, avhengig av merkevaren. Ved to strøk per rom kan kostnadsforskjellen for å bruke et designermerke av maling legge opp til $1000 eller mer. Bestemme å ha hvert rom være en annen farge vil også koste mer. Å ha samme farge i flere rom vil bidra til å spare penger.

Maling Glans Eller Finish

Ulike glansnivåer har forskjellige priser. Jo glossier malingen, desto høyere blir prisen. Faktiske priser varierer fra merke til merke, og maling kommer i noen standard utførelser:

Annonse

 • Flat eller matt: denne typen maling er best for rom med lavere fuktighetsnivå. Flat eller matt maling er ikke så lett å rengjøre som andre overflater, men det reflekterer ikke lys.
 • Eggeskall eller satin: denne malingen passer godt til alle rom, selv områder med høy trafikk. Det er lett å rengjøre, og mange vil bruke dette til barnas rom.
 • Halvglanset: Halvglanset maling er flekkbestandig, lett å rengjøre og fungerer godt på kjøkken og bad.
 • Høyglans: høyglansmaling brukes vanligvis til dører og skap. Det er ekstremt slitesterkt og lett å rengjøre.

Primer

noen veggmaleri prosjekter vil kreve en primer-spesielt hvis du bestemmer deg for å gå fra en mørk vegg farge til en lysere en-og en boks med primer kan koste mellom $10 og $20. Primer hjelper med maling tilslutning for langvarig maling farge. Noen merker tilbyr en alt-i-ett «paint plus primer.»Disse anbefales for små områder og touch-ups.

Kostnad For Å Male Et Rom Tilleggskostnader

Foto:. com

Tilleggskostnader Og Hensyn

når budsjettering for kostnadene ved å male et rom, er det vanligvis flere prisfaktorer og hensyn. Lønnskostnader kan løpe fra $ 170 til $680 og kan variere på grunn av hvordan arbeidskraft estimeres: ved kvadratmeter dekningsområde på $2 til $6 per kvadratmeter for arbeidskraft og materialer, eller for arbeidskraft alene på rundt $1.50 til $4 per kvadratmeter. Arbeidskraft kan også belastes med kvadratfot med gulvplass på rundt $5 til $10, og noen fagfolk belaster i timen på rundt $20 til $ 50 en time til oppover på $ 75 per time. Ekstra kostnader kan inkludere forsyninger, flytte møbler, vegg forberedelse, reparasjoner, tilpasning, tillegg av vegg teksturer eller aksenter, testing for bly eller asbest, og opprydding.

Malingsforsyninger

avhengig av hva som trengs, kan malingsforsyninger koste fra $10 til $100 eller mer. Profesjonelle malere vil vanligvis gi de fleste av sine egne forsyninger, men noen vil rabatt prisen hvis du gir alle materialene selv. Hvis du vet hvordan du skal male og bestemmer deg for å spare på kostnaden for å male et rom og gjøre det selv, er det noen forsyninger som vil hjelpe underveis.

Annonse

 • Børster. Børster kan kjøre fra $3 til $20 hver. En god pensel vil gjøre en verden av forskjell til et maleri prosjekt. Trim og sash børster fungerer godt for mindre områder og intrikat arbeid, mens beverhale-håndtak børster er gode for å male store områder.
 • Tape. Prisen på malerens tape kan variere fra $3 til $10 per rulle. Malerens tape beskytter trim og tak fra bortkommen dråper maling.
 • Slipp klut. Selv om du tror du er forsiktig, vil maling alltid dryppe på gulvet. En dråpe klut vil beskytte gulv og møbler.
 • malingsbrett. Paint skuffer koster rundt $2 til $5 og lar deg bare bruke mengden maling du trenger, uten at malingen kan åpne og tørke ut.
 • Ruller. Malingsruller gjennomsnitt fra $10 opp til $100. En malingsrulle er en rask og enkel måte å dekke et stort område på.
 • Stige. En stige er et nødvendig utstyr for å nå de høye områdene. Ikke bruk stol!
 • Malingssett. Maleri kits kan variere fra $10 til $20 hver. Disse kittene inkluderer skuffer, børster og rullehoder og er en god måte å spare penger på forsyninger.

Flytte Møbler

Noen selskaper kan kreve ekstra for å flytte møbler. En god måte å spare penger fra denne potensielle ekstra kostnad er å flytte møbler ut av rommet eller til midten av rommet selv.

Veggtilstand, Forberedelse Eller Reparasjoner

Prepping plass og reparere sprekker i gips eller skade på trim vil øke kostnadene for å male et rom. Du må kanskje betale en ekstra $1 til $5 per kvadratmeter for reparasjoner og oppdateringer. Male et rom er et godt tidspunkt å oppgradere eller reparere eventuelle problemer med molding, trim, og baseboards.

Arbeidskostnad

Lønnskostnader kan løpe fra $ 170 til $680 og kan variere på grunn av hvordan arbeidskraft estimeres: ved kvadratfot av dekningsområde på $2 til $6 per kvadratmeter for arbeidskraft og materialer, eller for arbeidskraft alene på rundt $1,50 til $4 per kvadratmeter. Arbeidskraft kan også belastes med kvadratfot med gulvplass på rundt $5 til $10, og noen fagfolk belaster i timen på rundt $20 til $ 50 en time til oppover på $ 75 per time. De fleste fagfolk tar betalt av området, ikke i timen.

ikke kast bort tid og penger PÅ DIY
Proffene kan få jobben gjort på kort tid. Få gratis, ikke-forpliktende prosjektestimater fra pro malere i nærheten av deg.
 HomeAdvisor Logo

+

BobVila.com Logo

Tid På Året

tiden på året du velger å male et rom kan ha en betydelig effekt på prosjektprisen. Planlegge en tid i løpet av høsten og vinteren kan spare på kostnadene for å male et rom. Maleri selskaper er vanligvis tregere fra November til februar på grunn av færre utvendig maling jobber. Dette resulterer i mer konkurransedyktige pristilbud for interiør maleri.

Installasjoner Eller Oppgraderinger

Fagfolk kan vanligvis reparere eller erstatte trim, baseboards, eller molding for en rimelig pris, og noen kan pakke prisen på reparasjoner med kostnaden for å male rommet. Den gjennomsnittlige prisen for å installere trim er mellom $600 og $1900, og prisen på gips reparasjon kan kjøre fra $250 til $800. Hvis du vurderer nytt vindu installasjon, som kan variere fra $2500 til $8000.

Annonse

Tilpasninger, Teksturer Og Aksenter

Aksentvegger kan koste opptil 20 eller 30 prosent mer enn andre vegger. Prisvariasjonen har å gjøre med endringen i malingsfarge. Spesialarbeid er dyrere, og tillegg av veggmalerier og trompe l ‘ oeils kan løpe fra $800 til $1700. Teksturerte vegger er også en ekstra kostnad på opptil 50 prosent mer. Prisøkningen er fra den ekstra areal av veggen siden tekstur legger mer areal, ikke arealet. Hvis du anslår at en gallon maling kan dekke 400 kvadratmeter glatt vegg, kan du få bare 250 kvadratmeter dekning på en strukturert vegg.

Bly Eller Asbest Testing

Eldre hus kan inneholde spor av bly maling eller asbest. En profesjonell bly testing og fjerning entreprenør må konsulteres for maling testing og fjerning. Den gjennomsnittlige kostnaden for en inspeksjon er $100 til $190. Asbest fjerning bør bare gjøres av en profesjonell, og den gjennomsnittlige kostnaden for å ha dette gjort er rundt $ 65 til $240 per rom.

Cleanup

en stor fordel ved å ansette en maleri profesjonell er at opprydding er en del av kostnaden. En profesjonell vil sørge for at hjemmet ditt forblir så rent som mulig under malingsprosjektet. Med mindre annet er angitt, vil maleriet profesjonelle rydde opp etter maleriet prosjektet er fullført og kast eventuelle rusk og avfall. En ekstra kostnad på $20 til $50 per tonn for dumping i deponi kan legges til den totale kostnaden.

Kostnad For Å Male Et Rom Typer Maling

Foto:. com

Kostnad For Å Male Et Rom: Typer Maling

Interiørmaling er vanligvis klassifisert på to måter: oljebasert maling eller latexbasert. Her er noen kvaliteter av hver type.

Oljebasert Maling

Oljebasert maling er mer holdbar enn lateksmaling, selv om det tar lengre tid å tørke. Det går jevnt og gir bedre dekning med bare ett lag. Mange liker oljebasert maling fordi den har overlegen vedheft og god flekkmotstand. Oljebasert maling fungerer godt på vegger, treverk, trim, dører og vinduer, selv om det ikke er veldig motstandsdyktig mot falming og kritting når de utsettes for direkte sollys. Husk at mineralsprit er nødvendig for opprydding, og spesielle prosedyrer er nødvendig for avhending.

Annonse

Lateksbasert Maling

Lateksbasert maling gir langvarig finish og glans. Det er lett å bruke, det tørker raskt, og det motstår kritting, fading og guling på grunn av sollys. Sammenlignet med oljebasert maling, har den færre røyk og kan lett rengjøres med såpe og vann. Hvis du er interessert i å bruke latexmaling for å dekke opp en overflate som tidligere ble malt med oljebasert maling, kan det være litt vanskelig for den å feste seg. Latexmaling absorberes også i treflater, noe som gjør at treet svulmer og krever sliping mellom strøk.

Kostnad For Å Male Et Rom: DIY vs Ansette En Profesjonell

Huseiere kan kjøpe maling og forsyninger for rundt $200 til $300. Avhengig av størrelsen på rommet og hvor mye hjelp du har, kan et malingsprosjekt ta noen timer eller noen dager. Det tar Vanligvis DIYers to til tre ganger så lang tid å male et rom som det ville ta en profesjonell. De fleste fagfolk dekker ca 100 til 120 kvadratmeter per time, med mindre de jobber på en veldig stor vegg. Teksturerte vegger, treflater eller grov gips kan redusere dette beløpet til 80 eller 100 kvadratmeter per time. Proffene til å male et rom selv er at det er billigere, og det gir deg en følelse av kontroll: Du kan male når du vil og bruke så mange strøk som du vil. Cons ville være at det er vanskelig å reprodusere utseendet som en profesjonell maler får, det er stor risiko for å gjøre feil, det vil ta mer tid enn du tror, og det er potensial for skade fra klatring stiger for å nå taket. Mens det er dyrere å ansette fagfolk, vil sluttresultatet være et profesjonelt utseende, tidsbesparelse og risiko for personskade avverget.

en flott malingsjobb krever en pro
Få gratis, ikke-forpliktende prosjektestimater fra pro malere i nærheten av deg.
 HomeAdvisor Logo

+

BobVila.com Logo

Kostnad For Å Male Et Rom:Hvordan Male Et Rom Selv

for rundt $ 200 til $300 kan et hus kjøpe maling og materialer; det er mer til kostnaden for å male et rom enn bare prisen på maling. Vurder følgende trinn hvis du bestemmer deg for å takle et malingsprosjekt selv.

 1. Bestem maling farger. Nøytrale farger og jordfarger vil dekke opp riper, merker og håndtrykk.
 2. Kjøp rekvisita. Kjøp maling, primer, børster, ruller, slippe kluter og andre materialer(se ovenfor).
 3. Fjern eller dekk til møbler. Hvis mulig, fjern møbler fra rommet, eller flytt det til midten av rommet og dekk med dråpekluter for å unngå malingsdråper.
 4. Rengjør veggene. Tørk bort smuss og støv med vaskemiddel og vann. For flekker, bruk trisodiumfosfat.
 5. Fjern utløpsdeksler og lysbryterplater. For sikkerhet, slå av strømmen til rommet for å unngå utilsiktede støt.
 6. Oversikt. Påfør malerens tape over baseboards, trim og kanting for å unngå drypp eller utilsiktede penselstrøk.
 7. Påfør første strøk. Vent til den er helt tørr før du går videre.
 8. Påfør det andre lag.
 9. Trykk opp. På nytt maling til alle nødvendige områder på baseboards, tak, trim, eller vegger.

Kostnad For Å Male Et Rom: Må Jeg Male Et Rom?

det er mange grunner til å male et rom: Det er en rask og enkel måte å oppdatere og oppdatere, og maleri gir en umiddelbar endring i atmosfæren i et rom. Det kan også øke eiendomsverdien og øke familiens generelle helse og velvære. Her er noen av de viktigste grunnene til at du bør male ditt hjem.

Annonse

Øker Eiendomsverdien

Male hjemmet ditt bidrar til å øke eiendomsverdien og hjelpemidler med videresalg ved å legge til et friskt og oppdatert utseende.

Fremmer Bedre Innendørs Luftkvalitet

du og din familie kan ha sunnere innendørs luftkvalitet ved å male interiøret i hjemmet ditt med null-VOC eller lav-VOC maling.

Skjuler Flekker Og Merker

vanskelige å fjerne flekker eller merker på veggene kan males over for å gi en ren overflate.

Forbedrer Generelle Interiør Utseende

et nytt strøk med maling er en relativt billig måte å oppdatere utseendet på ditt hjem uten omfattende og invasiv remodeling. Endre fargene som omgir deg hver dag kan øke humør og energi.

Beskytter Innvendige Overflater

Maling innendørs overflater bidrar til å motstå slitasje og beskytter vegger og trim fra fuktighet og merker.

Hvordan Spare Penger På Kostnaden For Å Male Et Rom

kostnaden for å male et rom kan være dyrt, og de ekstra kostnadene forbundet med et maleri prosjekt kan raskt legge opp. En måte å spare penger på er å kjøpe den rimeligste maling, men det finnes andre måter å spare penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten og typen maling du virkelig vil ha.

 • Del rekvisita. Maling materialer som børster, ruller, slipp kluter og stiger kan gjenbrukes. Finn forsyninger fra siste gang du malte, eller spør familiemedlemmer eller venner om du kan låne sine forsyninger. Hvis lån er ikke et alternativ, er det maleri kits som inkluderer de fleste av de nødvendige materialene til en rabattert pris.
 • riktig beregne veggplass. Å ha noen leftover maling vil komme godt med hvis du trenger å ta opp en ripe eller ding, men å ha liter igjen er en sløsing med penger.
 • Invester i god maling. Kjøpe den billigste maling vil spare penger foran, men lav kvalitet maling kan være tynn og krever flere strøk for å dekke en vegg. Se etter maling som har høy kvalitet og har god dekning.
 • bruk bare en primer hvis nødvendig. Hvis du maler over en mørkfarget vegg med lettere maling, trenger du en primer. Ved hjelp av lys-farget maling over en tidligere malt lys vegg krever ikke bruk av en primer.
 • Gjenbruk farger. Du vil sannsynligvis ikke at alle rom i huset ditt skal være i samme farge, men gjenbruk av samme farge i forskjellige områder av hjemmet ditt vil bidra til å kutte ned på kostnadene.
 • Forbered riktig. Rengjøring av veggene, ved hjelp av malerens tape, dekker møbler og gulv, og fjerning av utløpsdeksler og bryterplater vil spare tid og penger. Å få maling der det ikke hører hjemme vil tack på ekstra tid for opprydding eller legge til en ekstra kostnad hvis møbler eller maskinvare må byttes ut.
 • Gjør noe av arbeidet selv. Hvis du ansetter fagfolk til å male et rom, kan du spare på lønnskostnader ved å flytte og dekke møbler og rense veggene selv.
Kostnad For Å Male Et Rom Spørsmål Å Stille

Foto:. com

Spørsmål Å Stille Om Kostnaden For Å Male Et Rom

Spør en maleri profesjonell de riktige spørsmålene vil bidra til å minimere misforståelser, spare penger og få de ønskede resultatene. Her er noen spørsmål å spørre om kostnaden for å male et rom.

 • hvordan skal jeg forberede rommet for maling?
 • Hvor lang tid vil maleprosjektet ta?
 • hvor lenge varer innvendig maling?
 • Hvilken maling er best?
 • hvor mye koster det å male et rom?
 • har du forsikring?
 • har du referanser, tidligere vurderinger eller akkrediteringer?
 • hva er forskjellen mellom et estimat og et tilbud?

Vanlige Spørsmål

Bestemme maling farge, om å ansette en profesjonell, og hvordan å holde den totale kostnaden for å male et rom budsjett-vennlig kan være en skremmende prosess. Her er noen vanlige spørsmål om kostnadene for å male et rom for å hjelpe deg i din beslutning.

Annonse

Q. Hvor lang tid tar det å male et rom?

det tar vanligvis alt fra 6 til 10 timer å male et enkeltrom. Tiden det tar, avhenger av hvor mye erfaring personen som maler rommet har. Profesjonelle tar vanligvis noen timer, Og En DIYer vil trolig ta to til tre ganger så lenge.

Q. Hva må gjøres før du maler et rom?

i tillegg til å kjøpe forsyninger, må møbler fjernes fra rommet eller plasseres i midten av rommet og dekkes. Eventuelle skadede vegger kan trenge sliping, patching, taping og reparasjon. Trim eller baseboards må kanskje installeres eller repareres, og tapet fjerning eller vindu erstatning må kanskje være priset inn, også. Ikke glem å fjerne kunstverk, speil eller klokker av veggene.

Q. Hvor langt kan en gallon maling gå?

en gallon maling dekker ca 400 kvadratmeter.

Q. Hvor mye koster det å male et 12-by-12-fots rom?

Du kan forvente å betale omtrent $ 400 til $900 for å male et 12-by-12-fots rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.