november 30, 2021

Hvor Mye Du Tips En Limo Driver?

selv om de fleste av oss er klar med grunnleggende restaurant tipping norm på 20%. Imidlertid kan betale andre tjenesteleverandører, for eksempel en limo driver, raskt bli forvirrende.

Limo drivere er i kundeservice bransjen. Mens de tilbringer mesteparten av tiden på veien. De hjelper også kunder med å komme til og fra sine destinasjoner, samtidig som de føler seg velkommen. De sørger også for at de har en hyggelig tur. Mange individer anser ikke å betale en limo driver fordi de tror de allerede har betalt for reisen, men de er uvitende om at tips er den primære inntektskilden for noen av sjåførene.

noen limousintjenester inkluderer tipset i prisen på limousinen, så du trenger ikke å bekymre deg for det etter din fantastiske reise.

i de fleste bedrifter som tilbyr kundeservice, beregnes tipset som 20% av hele regningen. Andre gir imidlertid 10% avhengig av om tjenesten var tilfredsstillende eller ikke. Hvis du bestiller en limousine for $100, vil tipset være $20, noe som kan høres overdreven, men det er hvordan virksomheten opererer i dag. De fleste limo drivere gjøre omtrent $11.50 en time, som er over minstelønn, men ikke mye for noen som kjører for en levende.

chauffeurs-service

Tips Er Viktig For En Profesjonell Sjåfør:

Før vi svarer mye bør du tips en limo driver, bli kjent med hvordan utleie bedrifter som helhet operere. Selv om en sjåfør tjener en jobb ved å kjøre, men de bruker mye av sin tid eskortere klienter til spesielle arrangementer og møte viktige tidsfrister som flyplassen drop-off.

Hvorfor Bør Du Gi Limousinsjåføren Et Tips?

Tipping har alltid vært en måte å uttrykke takk for en eksepsjonell service.

Limo drivere, for eksempel, tjene litt mer enn $11 en time i gjennomsnitt. Vi glemmer hvor mye de gjør som en del av sitt arbeid til tider. Limo drivere dedikert til å gi utmerket kundeservice, og er grundig i sitt arbeid.

en typisk dag for en limo driver innebærer å reise til og fra hentesteder, vente på passasjerer, hjelpe passasjerer med bagasje, overvåke reisetider for å sikre at passasjerene kommer i tide og navigere trafikk slik at du ikke trenger å.

det ville være å foretrekke hvis du alltid forlot et tips, uansett hvor fantastisk eller dårlig en sjåfør var med tjenesten din. Men hvis de utførte en dårlig jobb, kan du alltid redusere spissen; hvis du gjør det, sørg for å fortelle ledelsen hva som gikk galt, slik at de kan gjøre de nødvendige endringene.
 privat limo service

Fast Rente vs Timepris:

før du tipper en limousinsjåfør, er en av de første tingene du bør vurdere hvordan du belønner sjåføren. Timebaserte drivere betales avhengig av antall timer de bruker på å kjøre rundt kunder. Mens fast rente drivere kompenseres basert på lengden på turen. Hvis en sjåfør er på en fast sats, blir tips ofte lagt inn i sluttavgiften, så det er en god ide å dobbeltsjekke før du bestemmer hvor mye du skal tippe.

Bortsett Fra Klokken:

Det er også noe å tenke på. Drivere kan bli pålagt å vente mens kundene delta parter, spesielt hvis de har blitt betalt for å gi hendelsen transport. I enkelte tilfeller er sjåføren også ansvarlig for rengjøring og prepping kjøretøyet. Uansett hvor mye tid de bruker på arbeidet, blir de kun betalt formelt når kunden er i bilen. Det er viktig å huske dette mens tipping. Hvis en sjåfør bruker en betydelig mengde tid på å vente mellom å bære en kunde fra ett sted til et annet, kan det være vanlig å betale dem ekstra.

Spesifikasjoner For Bil:

Andre hensyn til tipping inkluderer høflighet, renslighet og kjøretøystørrelse. Hvis en kunde skaper et rot i bilen, vil de nesten sannsynligvis forventes å tippe enda mer. Større biler er også forventet å motta høyere tips, med en strekning limousine, for eksempel mottar et minimum av 15% av spissen.

Reisens Varighet:

Å Tippe en sjåfør like mye for å reise tretti miles som for å kjøre fem miles ville være respektløst. Generelt, jo lengre turen, desto mer bør man tippe sjåføren. Et tips på $5 – $10 er typisk for en kort reise fra flyplassen, selv om tips på minst $ 20 er vanlige for stasjoner lenger enn en time. Bruk 10% av hele kostnaden som minimal minimum tips beløp for å gjøre ting enkelt.

Hvor Mye Bør Du Tips?

når det gjelder tipping, er den generelle retningslinjen at hvis kundene er fornøyd med tjenesten, bør du tippe 20%. Det er imidlertid noen ulemper med denne figuren.

Noen bedrifter krever et all-inclusive-gebyr for sine tjenester, som inkluderer en standard drikkepenger for sjåføren. Hvorvidt tips er inkludert i kontrakten din, bør du vurdere å tippe mer enn 20% for god service. Dette viser til sjåføren at du verdsetter ekstra oppmerksomhet og omsorg de ga deg under tjenesten.

Takk for at du tok deg tid til å lese vår artikkel, » Hvor mye bør en limo driver tippes?»Hvis du ønsker å leie en limousine for en forretningsreise, en fest eller et bryllup, kontakt Best Limo umiddelbart for den beste servicen.

Hvorfor Beste Limo?

gjennom årene, Best Limo Service har blitt en anerkjent leder i transport og et ikon for de som er interessert I Washington DCS Uteliv OG Turisme, Prom Limo Service Og Bryllup Limo Service. Fra våre sjåfører til våre ledere, det eneste som kjennetegner En Best Limo Service teammedlem er en lidenskap for våre jobber og forpliktelse til å overgå kundens forventninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.