mars 14, 2022

Hvor lenge varer jetlag siste FRA USA TIL STORBRITANNIA?

Hvor lenge varer jetlag siste FRA USA TIL STORBRITANNIA? Vel først det avhenger av om du flyr fra østkysten eller vestkysten AV USA. Hvis du flyr fra østkysten vil det være en 5 timers tidsforskjell SOM STORBRITANNIA er 5 timer foran, For Eksempel, New York. Hvis du imidlertid flyr fra vestkysten, så er DET en 8 timers tidsforskjell som STORBRITANNIA er 8 timer foran, si Los Angeles.

hvor lenge varer jetlag fra USA til STORBRITANNIA? Den vanlige tommelfingerregelen er at det tar den gjennomsnittlige personen 1 dag å komme over hver 1-2 timers tidsendring. Så fra østkysten bør det ta omtrent 3 dager å gjenopprette fra jetlag før kroppen din føles synkronisert MED BRITISK klokke. Fra vestkysten kan det ta 4-5 dager før du føler deg helt normal.

Hvor lenge varer jetlag siste FRA USA TIL STORBRITANNIA?

Å reise øst er alltid verre for å oppleve jetlag enn å reise vest. Dette skyldes at kroppsklokken tilpasser seg lettere for å oppleve lengre dager, for eksempel når du flyr fra STORBRITANNIA Til New York, enn det gjør til kortere dager, som det gjør når Du flyr fra New York til STORBRITANNIA.

så når du flyr hjem fra STORBRITANNIA, bør du føle deg bedre før.

hvordan redusere jetlag flyr fra USA TIL STORBRITANNIA

Det finnes måter å prøve og minimere effekten av jetlag. Det første forslaget er spesifikt for å fly fra USA TIL STORBRITANNIA(Eller Europa):

Bestill en tidligere flytur

De fleste flyreiser fra USA og Canada til STORBRITANNIA går om kvelden. De flyr over natten og kommer tidlig om morgenen. Dette betyr at du mister en natts søvn og må overleve hele dagen (hvis du kan) før du går til sengs. Dette kan forlenge effekten av jetlag og derfor ta lengre tid å komme over det.

det er noen flyreiser som forlater USA om morgenen, slik at du ankommer OM KVELDEN BRITISK TID. Hvis du kan bestille en av disse, vil det definitivt hjelpe. Du vil komme over jetlag raskere, og du vil ikke føle deg som død ved å savne en natts søvn heller.

Juster klokken

Hvor lenge varer jetlag siste FRA USA TIL STORBRITANNIA? 1

så snart du kommer på flyet, må du justere klokken og / eller smarttelefonen til TIDEN i STORBRITANNIA.

hvis du ikke er sikker på hvilken tid det er I STORBRITANNIA spør en av flyvertinnene som vil vite.

Å Gjøre dette vil bidra til å få kroppen din vant til den nye tiden så snart som mulig. Prøv også å slutte å tenke » hva er klokka hjemme?»det hjelper heller ikke.

ikke drikk alkohol

Dette er ofte ikke et veldig populært forslag for noen mennesker. En av ulempene med å drikke alkohol er at det har effekten av dehydrating du. Å være dehydrert vil få deg til å føle deg mer sliten og vil påvirke din evne til å håndtere tidsendringer. Det sier seg selv at å drikke for mye vil ha en enda større effekt. Å ha en bakrus får deg aldri til å føle deg bedre.

Unngå koffein

Koffein er et stimulerende middel, slik at Det kan påvirke hvordan kroppen din tilpasser seg ulike søvnmønstre.

På et fly har jeg lent meg gjennom erfaring om ikke å drikke alkohol, te, cola eller noe som inneholder koffein. Jeg vanligvis bare drikke vann og sporadisk fruktjuice som jeg har funnet gjør meg takle jet lag bedre.

Spis som de lokale

hvor lenge varer jetlag siste FRA USA TIL STORBRITANNIA

Med dette mener jeg ikke spise på en restaurant i nærheten av hotellet. Jeg mener heller ikke spise roastbiff og Yorkshire pudding(selv om du kan hvis du vil).

det jeg mener er å spise måltidet som passer til tiden I STORBRITANNIA.

Så hvis klokken sier 1 pm (lunsjtid), men kroppen din sier at den er 8 am, så det føles som frokosttid for deg, ikke spis frokost, men lunsj!

Prøv å ta det med ro

det er veldig fristende når Du ankommer London, kanskje for første gang, å komme seg ut og se så mange av severdighetene som mulig på den første dagen. I stedet, prøv å unngå over å gjøre det. Prøv å ha minst en avslappende dag for å gi kroppen din en sjanse til å gjenopprette, ikke bare fra jetlag, men også fra å bli cooped opp i et lite sete i et aluminiumrør i 8 timer eller så.

Lysterapi for jetlag

jeg har nylig begynt å bruke disse, og jeg finner dem svært effektive å bruke både før og etter en lang flytur for å redusere jetlag. Du kan lese mer om Dem her – Re-timer lysterapi briller

Melatonin

Mange opplever at Bruk Av Melatonin bidrar til å få kroppens rytme tilbake til normal raskt. Melatonin er stoffet som kroppen produserer for å fortelle kroppen at det er på tide å sove. Du kan kjøpe Melatonin tabletter Og Melatonin patcher som er ganske billig så gi dem en prøve.

Du kan lese denne artikkelen fra British Medical Journal kalt » Lindring av jetlag av melatonin: foreløpige resultater av kontrollert dobbeltblind studie.»

Videre lesing

National Sleep Foundation har en interessant artikkel Om Jetlag og Søvn som er verdt å lese.

Andre forslag

Forhåpentligvis har denne artikkelen «Hvor lenge varer jetlag fra USA TIL STORBRITANNIA» vært nyttig.

jeg går inn på måter å redusere og avlaste jetlag i denne artikkelen-Hvordan forhindre jetlag-mine beste tips som faktisk fungerer. Også hvordan komme over jetlag når du kommer hjem og hva betyr jetlag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.