desember 3, 2021

Hvor Lang Tid Tar Et Boliglån Søknad For Å Bli Godkjent?

Kjøpe et hjem kan være en lang prosess. Det er mange visninger, fjell av papirarbeid, og mange sjekker å gå gjennom før du kommer til utveksling av nøkler og kontrakter. Finn ut hvor lang tid det tar å få et boliglån med vår guide som dekker alt du trenger å vite om boliglån søknadsprosessen.

hvis du trenger å låne penger, er det ingen fremover med et hus kjøp før du har et boliglån godkjent av en utlåner, og hvor lang tid det tar å få et boliglån kan avhenge av en rekke faktorer, inkludert slike som kredittvurdering, resultatene av et boliglån verdivurdering undersøkelse, og din inntekt og kostnader vurdering.

Hvor Lang Tid Tar Et Boliglån Søknad?

så, hvor lang tid tar det å få et boliglån? Det er flere ting som kan påvirke hvor lang tid det tar å få et boliglån – stadiene involvert i et boliglån søknad er beskrevet nedenfor:

Boliglån Søknadsprosessen Tidslinje:

Boliglån I Prinsippet

det første trinnet i prosessen er vanligvis å få et boliglån i prinsippet. Dette er bare en uttalelse fra en utlåner, sier at de kan låne deg et visst beløp å kjøpe et hjem ‘i prinsippet’.

det er en veldig rask prosess hvis du har alle nødvendige dokumenter klare (ID i.e pass, 3-6 måneder kontoutskrifter, og bevis på inntekt) og har plukket ut et boliglån avtale.

en utlåner vil be deg om noen grunnleggende informasjon,for eksempel din inntekt, nåværende økonomiske status, etc., og vil sjekke kreditthistorikken din, der de vil bekrefte at du har den nødvendige kredittpoengene for et boliglån.

Dette er ikke en garanti for at en utlåner vil definitivt godta et boliglån i fremtiden, men det nyttig å ha for å vise eiendomsmeglere., som det vil vise at du er seriøs om å kjøpe. Videre vil din eiendomsmegler kunne vise deg boliger som kan kjøpes med lånet avtalt i prinsippet.

videre kan en avtale i prinsippet fremskynde søknadsprosessen når du har funnet en eiendom du ønsker å gjøre et tilbud på, spesielt hvis du går med samme utlåner.

The Mortgage Application

det neste trinnet i å arrangere et boliglån er søknaden. Fylle ut boliglån programmet er ikke en langvarig prosess, det bør bare ta noen timer på det meste, så lenge du har din økonomi i orden og nødvendige dokumenter og informasjon for hånden.

for å bestemme beløpet du er kvalifisert til å låne og påliteligheten til å betale det tilbake, vil långivere trenge bevis på følgende:

 • Detaljer om eiendommen du har satt et tilbud på, samt informasjon om selgerens eiendomsmegler og bevis på ditt innskudd.
 • Gyldig ID, for eksempel pass, for å bevise identiteten din og bevis på din nåværende adresse, for eksempel en strømregning.
 • tre måneders kontoutskrifter, som kan brukes til å vise hva dine nåværende utgifter er, inkludert andre kredittforpliktelser, barnepass,verktøy, fritid, ferier, penger til besparelser, pensjonsbidrag, etc.
 • opptil seks måneders lønnsslipp for å fremlegge bevis på inntekten din, inkludert eventuelle bonuser eller overtid. Hvis du er selvstendig næringsdrivende, vil kontoene dine og noen år med selvangivelse bli pålagt å avgjøre hvilke månedlige utbetalinger du har råd til.

Finn et boliglån

en utlåner vil gjennomgå all denne informasjonen og utføre en kredittsjekk. Hvis de trenger ingen ytterligere informasjon eller avklaring fra deg, vil de arrangere en verdivurdering av eiendommen du håper å kjøpe, for å finne ut om det priset riktig og egnet for et boliglån.

det finnes ulike typer boliglån, og sørg for at du er klar over gebyrene som er involvert i å kjøpe et boliglån.

vanligvis vil verdsettelsen utført av utlåner være En Standard Verdsettelse, som er minimumskontrollen som kreves av loven, før et boliglån kan godkjennes.

en uavhengig landmåler vil gjennomføre en inspeksjon av eiendommen, ta note av eventuelle store problemer eller mangler som kan påvirke verdien eiendom. De vil også undersøke hva lignende boliger i området har solgt for, for å se hvordan ønsket eiendom sammenligner. De vil da fullføre en rapport kjent som En Standard Verdivurdering, som vil bli vurdert av utlåner.

hvis du vil ha en mer detaljert undersøkelse-kanskje du har blitt brent før-er det et par grundigere evalueringer du kan ha utført før du går videre med boliglånsprosessen. De er:

 • En Full Bygningsundersøkelse innebærer en omfattende inspeksjon av tilstanden til eiendommen, inkludert eventuelle strukturelle abnormiteter eller mangler, eventuelle nødvendige reparasjoner og vedlikeholdskrav. Dette er nyttig for periode egenskaper, større boliger, eller utradisjonelle bygger.
 • En Homebuyer Rapport – Inneholder mer detaljert informasjon enn En Standard Verdivurdering, inkludert informasjon eventuelle nåværende eller potensielle fremtidige problemer med eiendommen og vedlikehold og / eller reparasjonskostnader.

hvis utlåner er fornøyd med verdsettelsen og alle andre sjekker, bør boliglånssøknaden din godkjennes og tilbudet ditt blir offisielt. Noen ganger kan landmåleren bestemme at salgsprisen eller tilbudet ditt er høyere enn verdien av eiendommen.

Dette er faktisk ganske vanlig og kan skyldes en rekke problemer, slike markedsforhold, strukturelle feil eller bare en selger som overvurderer verdien av eiendommen deres.

disse nedgraderte verdsettelsene er ikke bare der for beskyttelse av utlåner, men også for din beskyttelse, for å hindre deg i å betale mer for en eiendom enn det er verdt, da dette kan sette deg i negativ egenkapital. Men er det fortsatt alternativer åpne for deg å sikre et boliglån i disse tilfellene.

du kan kontakte selgeren med resultatene av verdsettelsen for å diskutere en potensiell reduksjon i salgsprisen. Hvis dette er nytteløst, og du virkelig vil ha eiendommen, kan du øke innskuddsbeløpet for å gjøre opp mangelen.

Hvor lang tid tar det å få en verdivurdering gjort?

etter at du har sendt inn boliglånssøknaden din, vil utlåner instruere landmåleren til å utføre en verdsettelse, hvor målet er å sikre at eiendommen er verdt beløpet du ønsker å betale for det.

landmåler vil kontakte eiendomsmegler i kontroll av eiendommen og be om tilgang til å gjennomføre en grundig inspeksjon og undersøkelse av eiendommen slik at de kan sjekke det er strukturelt lyd og har ingen åpenbare problemer. Dette tar vanligvis en dag siden de fleste landmålere vil opprette rapporten på samme dag som inspeksjon og sendte den rett til boliglån långivere underwriter.

når långiverens underwriter har mottatt en kopi av den fullførte undersøkelsen, vil de sjekke for å se om verdsettelsen er fornuftig og at det ikke er noen problemer med eiendommen uthevet i rapporten.

fra start til slutt tar hele verdsettelsesprosessen rundt 2 uker å fullføre i gjennomsnitt.

Hvor lang tid tar det mellom et boliglån verdivurdering og tilbud?

etter at verdsettelsen er mottatt fra landmåleren, vil långiverens underwriter ha all nødvendig informasjon for å komme til en endelig beslutning og vil da kunne gi et boliglånstilbud.

på det tidspunktet er boliglånet villig til å gi et tilbud du vil få det sendt til via posten. Din conveyancing advokat vil også bli sendt tilbudet. Det kan ta opp alt fra 2 til 20 dager for å motta et tilbud.

Hvor lang tid tar det å bytte kontrakter?

når din advokat har mottatt tilbudet fra utlåner, bør du være i stand til å utveksle kontrakter med dem i rundt 2 måneder.

i løpet av boliglån søknadsperioden, vil din advokat har vært utfører conveyancing prosessen. Dette innebærer oppgaver som å søke til din lokale myndighet, for et markedssøk, som tar rundt 1 måned i gjennomsnitt, selv om det kan ta lengre tid, avhengig av hvor opptatt din lokale myndighet eiendom og landavdelingen er.

andre oppgaver din advokat vil ha gjort inkluderer kommunisere med selgerens advokater og spør relevante og viktige spørsmål.

når alle oppgavene ovenfor Er tatt vare på, vil din advokat bestille et møte med deg for et utvekslingsmøte, hvor du kan stille spørsmål og ta opp eventuelle problemer. Hvis du er fornøyd, de vil da arrangere et passende tidspunkt for en endelig konkurranse dato.

Hvor lang tid tar fullføring?

konkurransedagen-dagen du endelig kommer til å starte livet i ditt nye hjem. Når utveksling av kontrakter har funnet sted, vil oppnevnt advokat organisere boliglån skal sluttføres slik at du nå offisielt eier ditt hjem.

perioden fra utveksling av kontrakter til sluttdato avhenger av både kjøper og eier. Når du har begge enige om en dato, det tar 1 uke fra dette punktet siden dette er hvor lang tid det vil ta å motta midlene når din advokat har varslet din utlåner. Vanligvis tar det rundt en måned fra utveksling av kontrakter til ferdigstillelse.

Hvor Lenge Varer Et Boliglån Tilbudet Sist?

et svært vanlig spørsmål vi får er «hvor lenge varer et boliglån tilbudet sist?», generelt sett kan det ta mellom 2 og 6 uker å få et boliglån tilbud. Men hvis programmet er litt mer komplisert, som du ønsker for å kjøpe en ikke-standard bygge, eller har dårlig kreditt, kan det ta lengre tid.

når boliglånssøknaden din er godkjent, er tilbudet vanligvis gyldig i 6 måneder. Noen långivere kan imidlertid ha en fullføringsfrist for tilbudet.

etter at denne fristen er gått, kan du fortsatt bruke samme utlåner for et boliglån, men kvalifikasjonen din vil sannsynligvis bli vurdert på nytt ettersom omstendighetene kan endres. Derfor må du kanskje starte søknadsprosessen på nytt, og ditt nye tilbud kan endres avhengig av dine nåværende forhold.

Er det mulig å fremskynde boliglån søknadsprosessen?

et boliglån megler kan virkelig hjelpe med boliglån prosessen som de vil bli kjent med alle de nyeste tilbudene på markedet, og de du er mest sannsynlig å bli akseptert for. Dette vil spare deg for en betydelig mengde tid som du ikke trenger å forskning for avtaler som er best egnet til din situasjon.

megleren din vil også hjelpe deg med å fylle ut søknadsskjemaene dine og fortelle deg hvilken dokumentasjon du trenger for å fullføre prosessen raskt. Videre, de vil håndtere innlevering av søknaden og liaising med din advokat for å få hele prosessen beveger seg mye raskere.

Hvor lang tid tar det å få et boliglån hvis jeg har en dårlig kreditthistorie?

Å Få et boliglån med dårlig kreditt er vanskeligere. De fleste mainstream långivere er motvillige til å låne til de med dårlig kreditt som deres dårlig kreditt historie ikke gir forsikring de trenger at lånet vil bli betalt tilbake.

dette betyr imidlertid ikke at de med dårlig kreditt er helt ikke kvalifisert for et boliglån. Det finnes en rekke nisje boliglån tilbydere som spesialiserer seg på å sikre boliglån for de uten kreditt historie, eller alvorlige blemishes på deres kreditt posten.

disse långivere vil vurdere alvorlighetsgraden av kreditt problemet, varigheten av kreditt problemer, alder av problemet, sammen med standard kvalifikasjonskriterier for et boliglån.

det er sannsynlig at du må sette ned et større innskudd på et boliglån hvis du har dårlig kreditt som et større innskudd vil oppveie noen av risikoen for å låne til noen med dårlig kreditt.

du vil også trenge dokumentasjon for å bevise at du har råd til de månedlige utbetalingene, inkludert kontoutskrifter og lønnsslipp. Videre vil dine utestående lån, sammen med andre utgifter, bli vurdert og kan påvirke beløpet du kan låne.

hvis du har dårlig kreditt og er interessert i å kjøpe et hjem, ta kontakt med en erfaren boliglån megler som har tilgang til hele markedet. De vil kunne få tilgang til et bredere spekter av boliglån avtaler inkludert de fra spesialitet långivere som passer inn med dine behov.

Dette vil gjøre prosessen med å søke om boliglån gå mye raskere enn å måtte undersøke individuelle långivere selv, noe som er enda viktigere for første gang kjøpere.

Typer Første Gang Kjøper Boliglån

for en mer grundig titt på noen vanlige typer første gang kjøper boliglån, sjekk ut våre følgende guider:

 • Familie innskudd boliglån
 • Delt eierskap boliglån
 • Begavet innskudd boliglån

Key Takeaways På Boliglån Søknad Tidslinje

 • et boliglån i prinsippet kan bidra til å gjøre boliglån søknadsprosessen gå litt jevnere, ved å vise deg og långivere hva du har råd Til.
 • et boliglån søknad krever gyldig ID & adresse verifisering, din eiendomsmegler og advokat detaljer, bevis på inntekt og utgifter og bevis på innskudd.
 • en verdsettelse av eiendommen vil bli utført for å fastslå at den er priset riktig og passer for et boliglån.
 • Generelt sett tar det vanligvis to til seks uker å få et boliglån godkjent.
 • søknadsprosessen kan akselereres ved å gå gjennom et boliglån megler som kan finne deg de beste tilbudene som passer din situasjon.
 • et boliglån tilbudet er vanligvis gyldig i 6 måneder.

Ring oss i dag på 01925 906 210 eller fullføre vår rask Og enkel Første Gang Kjøper Boliglån Søknad.

Finn et boliglån

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.