desember 16, 2021

Hvor Handler Interiørdesignere For Møbler Og Innredning?

den gode tingen om å ansette en interiørdesigner er at de kan forvandle et gjennomsnittlig utseende hjem til et sofistikert hjem.

Dessverre har Ikke alle råd til å ansette en virkelig god interiørdesigner. Hvis du ikke har råd til å leie en, kan du fortsatt handle som en.

Ansette en kvalitet interiørarkitekt kan være kostbar. Ifølge en meningsmåling tatt av 1688 huseiere over Hele Storbritannia, bruker en gjennomsnittlig Brit 5,781 i året på å dekorere og kjøpe nye møbler. Når du legger til kostnaden for å ansette en interiørdesigner, blir kostnaden enda høyere. Det koster ca £50 en time å ansette en kvalitet interiørdesigner. Likevel er det noen designere som foretrekker å ta en prosentandel av den endelige prosjektkostnaden, som vanligvis er rundt 12 til 15 prosent av den totale kostnaden. Du kan redusere hvor mye du bruker ved å lære hvor disse designerne handle for møbler og innredning.

når du lærer hvor interiørdesignere handler for møbler og materialer de bruker til hjemmedekorasjon, blir det enklere å designe et hjem. Vi har alle våre favorittmøbler merker, men interiørdesignere virkelig vet de gode som vil gå med design du allerede har på plass eller design som du prøver å oppnå.

hvis du har lurt på hvor topp interiørdesignere handler for møbler og innredning, vil denne artikkelen vise deg alt du trenger å vite. Fortsett å lese for å finne ut mer.

 Hvor Kjøper Interiørdesignere Virkelig Møbler Og Innredning? - Bilde Via IdealHomes.co.uk
Bildekilde: IdealHomes.co.uk

Topp Steder Hvor Interiørdesignere Handler For Møbler Og Innredning

Pinterest

Før du sier At Pinterest ikke er en butikk, er Det mange andre måter Du kan bruke Pinterest til shopping. Interiørdesignere gå Til Pinterest for inspirasjon. Denne nettsiden lar deg sortere ulike interiørbilder og se hvordan det passer inn i ditt hjem. Du kan også se hva andre har samlet så langt. De fleste interiørdesignere kommer hit for å lete etter inspirasjon før de begynner å handle. Så før du begynner å handle, sørg for at du tar en titt på ulike møbler og hjemmedesignbilder På Pinterest for inspirasjon og eksempler på hva du trenger å handle for.

Big Box Stores

hvis du er ute etter sofistikerte møbler for å gi hjemmet ditt utsøkt innredning, er det mange designermøbler butikker I STORBRITANNIA hvor du kan kjøpe nesten alle typer møbler du har i tankene. Sjekk Ut Trade Secret, Archica, Interiøruttaket, Furniture Village UK og Halo Living.

ALLE de ovennevnte møbelmerkene I STORBRITANNIA har virkelig fine møbler hvis du er villig til å bruke litt penger for å få high-end møbler og innredning. Alternativt kan du se etter små forhandlere i ditt område. Kjøpe fra små forhandlere kan hjelpe deg å spare penger.

Avdelingsbutikker

Smarte designere handler ikke bare i high-end møbelbutikker. Dette er fordi de kan få samme kvalitet til en lavere pris i varehus. Når du forbereder et tilbud for deg, interiørdesignere ofte gi et tilbud basert på hva møblene er solgt for i high-end møbler butikker. Imidlertid er mange varer kjøpt billigere på et varehus. Vurdere varehus som Debenhams, House Of Fraser Og John Lewis, som du kan finne gode tilbud.

Handle Lokalt

hvis du er på et shoestring budsjett Og du håper å spare penger, kan det være en god ide å kjøpe møbler og innredning på en bruktbutikk. HELDIGVIS, STORBRITANNIA har mange secondhand butikker så de bør være lett å finne i ditt område. Du kan kjøpe engangsartikler på sparsommelighet butikker sparer mye penger på unike elementer. Hvis møblene ikke er i en veldig god stand, kan du erstatte møbeltrekk med en veldig fin stoff og ingen vil selv merke at det ikke er helt nye møbler.

hvis du virkelig ønsker å score noen billige tilbud på møbler, bli kjent med lokale møbler beslutningstakere i ditt område. Noen lokale beslutningstakere kan tilby deg uslåelige priser for skreddersydde flotte møbler. Ikke overse dem når du ønsker å oppgradere ditt hjem.

Handle På Nettet

 Hvor Interiørdesignere Virkelig Handle For Møbler Og Innredning? - Bilde Via ezzo.co.uk Barrington Architect ' S Storage Unit

når det gjelder shopping for møbler og innredning på nettet, er det uendelige valg. NOEN UK shoppere selv bestille sine møbler fra et nettsted basert i utlandet. Sannheten er at i det øyeblikket du logger på nettet, vil du bli overveldet med mange valg.

uk-baserte møbler og hjem innredning nettsteder som Ezzo har gjort det mulig å kjøpe moderne og moderne møbler samt hva du trenger for ditt hjem innredning online med letthet. I Stedet for å gå gjennom nettside etter nettside, gjør Ezzo det enkelt å se et stort utvalg av stilige og rimelige samlinger, inkludert stoler, skap, senger, belysning og mange flere interiørdesign.

online shopping gjør Det enkelt å vurdere dine valg og kjøpe i komforten av ditt hjem. Men sørg for at du bare handler på et pålitelig nettsted, pluss at du gjør din forskning før du begynner å handle for møbler på nettet, slik at du vet hva du leter etter.

Hvordan Handle Møbler Og Dé

nå som du vet hvor du skal score noen av de beste og mest unike møbler, la oss ta på de beste tipsene du kan bruke når du velger passende møbler og dé for ditt hjem.

som med alle kjøp, kan velge møbler for ditt hjem gjøres enklere hvis du kjenner tips og triks av handelen. Det første du må vite er at du kommer til å trenge å shoppe rundt. Listen over steder ovenfor kan gi deg den gode starten på hvor du skal begynne å handle, for eksempel gjennom en fysisk møbelbutikk i Jersey.

det er mer å vite hvordan du velger innredning for hjemmet ditt enn bare å vite de forskjellige stilene og materialene som er tilgjengelige. Når du vil dekorere hjemmet ditt, er det en god ide å vite noen av de grunnleggende elementene som går inn i designprosessen, samt hvilke typer stiler som vil fungere best for plassen du planlegger å dekorere. Mens det er visse stykker som kan se bra ut i katalogen, er dette ikke en garantert forsikring om at når du bruker den til ditt eget hjem, vil det også være en perfekt match.

videre kan det å jobbe tett med interiørdesigneren din bidra til å sikre at du velger den typen dé eller møbler som virkelig passer dine behov og din personlighet. Husk at du ikke bare designer et showroom. Snarere er dette ditt hjem. Så det må føles som det. D ④cor og møblene du velger, bør være som de manglende brikkene i puslespillet, som alle jobber sammen for å gjøre hjemmet ditt til ditt personlige rom.

det neste hensynet når det gjelder å dekorere er fargevalget på plass. Dette vil innebære å finne ut hvilke farger vil kompliment din møbler og andre veggtepper. Når du velger en farge, er det noen hensyn å huske på som vil gjøre det enklere for deg selv. For eksempel, hvis du ønsker å bruke en hvit base, vil du kanskje se på nøytrale nyanser som hvit, svart og krem. Disse nyanser er gratis til hvit i nesten alle plass slik at de kan brukes effektivt i alle rom i hjemmet ditt. Hvis du vil ha en mer dramatisk kontrast til hvitt, kan du vurdere å velge en farge som er mye mørkere enn hvitt, for eksempel off-white.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.