mars 12, 2022

Hvor Er Vizio Tv Laget? (HINT: Ikke usa!))

Hvis du nylig har kjøpt, eller vurderer å kjøpe En Vizio TV, kan du lure på, «hvor er Vizio Tv laget»?

Hvor er Vizio Tv-er laget?

Vizio Tv-Er er designet I California, men de er laget I Vietnam, Kina, Taiwan, Thailand og Mexico. Det er fordi Vizio outsourcer produksjon til selskaper som BOE, Foxconn, INNOLUX, KIE, Tonly, TPV og Zylux. Disse produsentene kjøper de nødvendige komponentene og monterer Vizio Smart Tv innenfor sine respektive fasiliteter.

så Mens Vizio Er Et Amerikansk børsnotert selskap, og de er deres eget merke, er all produksjon gjort utenfor Usa.

mer eller mindre skjer bare design, markedsføring og salg Av Vizio Tv-er i USA.

(MERK: alle detaljene i denne artikkelen er hentet fra Et Vizio-prospekt funnet her og fra ulike sec-arkiver funnet her.)

Design

Vizios designteam har hovedkontor i 39 Tesla, Irvine, CA 92618, USA.

Hver Vizio TV er designet med to ting i tankene: kundeopplevelse og kostnader. Det er fordi Vizio hele merkevaren ble bygget rundt å skape rimelige, kvalitet Tv ved hjelp av den nyeste og beste teknologien.

for å holde kostnadene nede, outsourcer Vizio produksjonen av Sine Tver og innkjøp av alle nødvendige deler til tredjeparter.

designteamet samarbeider så tett med disse tredjepartsprodusentene for å konstruere kostnadseffektive design for Tv-Ene sine.

det er viktig å merke seg at «design» på Vizio egentlig bare handler om hvordan man best kan sette deler sammen, rimelig. Vizio utviklet ikke nesten noen av teknologien de innlemmer i Sine Tver.

i Stedet er de avhengige av ikke-eksklusive lisensrettigheter fra tredjeparter for disse teknologiene. Vizio eier ikke det MESTE AV IP (intellektuell eiendom).

Manufacturing

Som nevnt har Vizio ingen interne produksjons – eller testfasiliteter/evner av seg selv-de stoler 100% på tredjeparts produsenter for å bygge, montere, teste og pakke Sine Tver.

flertallet Av Vizio Tv er laget av 7 produksjonsbedrifter-BOE, Foxconn – INNOLUX, KIE, Tonly, TPV Og Zylux. Disse selskapene ligger hovedsakelig i Asia-Vietnam, Kina, Taiwan, Thailand og Mexico.

(Merk: handelsspenninger de siste årene mellom USA Og Kina har tvunget Vizio til å avlede flertallet av sine produksjonsanlegg vekk Fra Kina)

produsenter som lager Vizio-Tver

Tro det eller ei, bare tre av disse produsentene sto for 82% Av Alle Vizios lagerkjøp i 2021!

Vizio er avhengig av disse produsentene for å administrere prisene betalt for nesten alle komponentene som finnes i Deres Tv-ER-LCD & OLED-paneler, glassunderlag, flytende krystallmateriale, driverintegrerte kretser, polarisatorer, fargefiltre, brikkesett etc.

når produsentene er ferdig med å kjøpe alle delene, bygge og teste En serie Vizio-Tver, er de da ansvarlige for å sende de ferdige produktene til Usa, hvor de til slutt blir solgt.

de ferdige Tv-ene lander I amerikanske varehus eid av den respektive produsenten før de sendes ut til utsalgssteder over hele landet.

Salg

Vizio selger Sine Tv-er til forhandlere, grossistklubber og direkte til forbrukere over Hele Usa.

De største selgerne av Vizio Tv Er Amazon, Best Buy, Costco, Sam ‘ S Club, Target og Walmart.

nevnte jeg at de selger mange Tv-Er? Bare I 2. Kvartal 2021 sendte Vizio 1,1 millioner Smarte Tver, og de har solgt over 80 millioner Tver til dags dato!

det gjør ikke vondt at Vizio holder #1 ELLER #2 HDTV-hylleandelen hos mange av disse forhandlerne.

ved å selge til stort sett store forhandlere, har Vizio vært i stand til å holde kostnadene og overhead ganske lave, noe som har oversatt til en rimeligere forbrukerprislapp.

Konklusjon

Mens Vizio Tv-Er er designet I Usa, er De faktisk laget i Flere forskjellige land: Vietnam, Kina, Taiwan, Thailand og Mexico.

det er fordi Vizio outsourcer 100% av sin produksjon til tredjeparter som BOE, Foxconn, INNOLUX, KIE, Tonly, TPV og Zylux.

(selv om Vizio nylig har begynt å kutte båndene Med Kinesiske produsenter på grunn av handelskrigs tvister.)

I Tillegg eier Vizio ikke flertallet av teknologien i Sine Tver. I stedet har DE ikke-eksklusive lisensavtaler med DE ulike eierne AV IP.

når produsentene er ferdig med Å lage Tvene, sender de dem til USA hvor Vizio selger dem hos forhandlere som Amazon, Best Buy, Costco, Sam ‘ S Club, Target og Walmart.

Hittil har Vizio solgt over 80 millioner Tv-Er og er verdsatt til nesten 3,5 MILLIARDER dollar!

det er utrolig imponerende hvor raskt Vizio har vokst. Kjøp hei, det er hva som skjer når du lager et kvalitetsprodukt, til en fornuftig pris!

Vanlige Spørsmål

er Vizio laget Av Sony?

Nei, Vizio er sitt eget merke. Hovedkontor ut Av Irvine, califnornia Vizio outsourcer produksjon til selskaper SOM BOE, Foxconn, INNOLUX, KIE, Tonly, Tpv Og Zylux.

Er Vizio et godt merke?

Ja, Vizio er et flott TV-merke. Vizio tilbyr uten tvil de beste» verdi » Tvene på markedet i dag. De lager Tv Med flotte kvalitetsbilder til rimelige priser.

går Vizio ut av virksomheten?

Nei, Vizio går ikke ut av virksomheten. De har solgt over 80 millioner Tv-Er og er verdsatt til ~3.5 milliarder dollar.

Hvem er vizios konkurrenter?

de viktigste konkurrentene til Vizio Tv inkluderer Samsung, Sony, LG, TCL og Hisense.

dette er sannsynligvis alle merkene du har hørt om før, eller kom over i din pre-purchase forskningsfase.

det er virkelig imponerende hvor mye marketshare Vizio har kunnet ta fra kvalitetsmerker som de som er nevnt ovenfor.

ved å fokusere på å lage kvalitet, høyteknologiske Tver som er rimelige for den daglige personen, har Vizio blitt en absolutt gigant i TV-markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.