desember 16, 2021

Hvor Å Finne & Fange Dialga Eller Palkia I Pokemon BDSP

kronen øyeblikk for mange Pokemon spillere er når de endelig får sjansen til å fange De Legendariske skapninger som har på forsiden av spillets kunstverk. I Tilfelle Av Strålende Diamant Og Skinnende Perle, Er De Pokemon Dialga Og Palkia.

Du må gå gjennom wringer for å tjene en sjanse til å fange en, og vi har all den informasjonen du trenger for å forberede seg på å fange dem.

Pre-Advarsel

du ville være lurt å slå av autolagring og slippe et lagringspunkt rett før Du støter På Dialga Eller Palkia. Hvis du skulle beseire en Av De Legendariske dyrene med autosave slått på, vil du ha mistet din eneste mulighet.

Annonse

Hvordan Komme Til Dialga Eller Palkia

for å tjene sjansen til å kjempe mot en Av Disse Pokemon, må du i hovedsak slå hovedspillhistorien i Enten Brilliant Diamond eller Shining Pearl. Her er en oversikt over historien poeng som du må fullføre på forhånd;

  • Fullfør de syv første treningssentrene ved å beseire lederne
  • Reach og beseire Cyrus i Team Galactic ‘ S HQ
  • Bekjemp Saturn Og frigjør Lake Trio
  • Bekjemp Mars & Jupiter ved Mt. Coronet
  • Igjen, Nederlag Cyrus
Annonse

når du har fullført trinnene ovenfor, er du presentert med sjansen til å kjempe og fange Dialga I Strålende Diamant Eller Palkia I Skinnende Perle.

palkia kamp pokemon shining pearl

klikk for å forstørre

Du kan bruke Din Master Ball for å garantere en fangst her eller lagre den for en annen gang. Hvis du velger å bruke en alternativ metode, anbefaler Vi Ultra Balls. Det kommer ikke til å være lett, så sørg for at du er godt lager opp før du tar på denne kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.