februar 28, 2022

Hvem prøvde Ut Rollen Som Edward Cullen?

Innhold

Hvem prøvde Ut For Rollen Som Edward Cullen?

Sammen med Robert Pattinson var det tre andre skuespillere som var finalistene For Rollen Som Edward: Ben Barnes, Shiloh Fernandez og Jackson Rathbone.

Hvem var nesten støpt For Twilight?

19 stjerner som auditioned for populære filmroller, men fikk dem ikke. Noen skuespillere har åpnet opp om audition for roller de ikke ender opp med å få. Jennifer Lawrence audition For Bella Swan i «Twilight,» Men Kristen Stewart ble kastet i stedet.

Hvem ble Nesten kastet Som Edward i Twilight?

Som Michael Welch, Audition Jamie Campbell Bower For Den delen Av Edward. Han fikk heller ikke rollen, men heldig for ham, han ble kastet Som Caius I New Moon. Vi ville ha elsket J. Law Som Bella, men da ville Vi være uten Vår Katniss, og det er noe vi ikke kunne håndtere.

hvem var Den første skuespilleren til å prøvespille For Twilight?

Twilight stjerne Robert Pattinson har sett tilbake på den tiden han første audition for vampyr-romantikk serien med en øl gut. Twilight stjerne Robert Pattinson forhold til vampyr-romantikk franchise som gjorde ham Til En a-liste stjerne er full av ebbs og flyter.

Hvor mange skuespillere auditioned For Rollen Som Edward Cullen?

Over 5000 skuespillere audition For Rollen Som Edward. Interessant? For Rollen Som Edward Cullen, Robert Pattinson fløy fra England til regissør Catherine Hardwicke hus til audition. Der øvde Han Og Kristen Stewart, som Allerede hadde Rollen Som Bella Swan, inn «Love Scene» / «Meadow Scene» på Hardwickes egen seng. Interessant?

hvem ble avvist For Delen Av Edward Cullen i Twilight?

Dustin Milligan hadde store drømmer om å spille Sammen Med Kristen Stewart for tredje gang da han auditionerte for En del I Twilight-Sagaen, men dessverre var hans drømmer ikke ment å være. I et intervju Med Access Hollywood i 2009 spøkte Han om hans avvisning fra filmserien og sa: «Jeg gjorde Mitt Beste Edward Cullen .

https://www.youtube.com/watch?v=mv6ZABY33IM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.