mars 4, 2022

Hvem gikk hjem på Bachelorette denne uken? (Sesong 18, episode 7)

the final four på The Bachelorette season 18 er uten tvil det beste vi har hatt på dette showet så langt, Som Michelle Young har hatt så sterke og ekte forbindelser med hver av hennes gjenværende frierne. Denne sesongen har gått så fort, og nå er vi forbi hjembyer og fantasy suiter er opp neste! Dessverre, det betyr at en uheldig mann måtte gå hjem i episode 7, og vi var så trist å se ham forlate.

Under hjembyer I Løpet Av November. 30 episode, Michelle fikk møte familiemedlemmer av hennes fantastiske deltakere-Brandon Jones — Rodney Mathews, Joe Coleman Og Nayte Olukoya. Episoden startet på en høy tone Som Michelle brukt tid med Brandon foreldre og hans bror, som var absolutte kjærester og så støttende. Brandon er så ren, jeg kan ikke ta det!
Michelle fikk da møte Rodneys familie, som også var så, så hyggelig. Joe hjemby dato var neste opp, og selv om hans søster svigerinne hadde noen hardtslående spørsmål Til Joe, hun kom rundt, og det virket som hans familie elsket Michelle.

sluttdatoen var Med Nayte, og som fans vet, har han vært frontrunner siden premieren da han fikk førsteinntrykket rose. Men Naytes familie var litt skeptisk til prosessen. Forståelig, det var tvil fra sin mor om hvordan hans og Michelle forhold ville overleve i den virkelige verden, som er en bekymring som gir mening. Nayte helt åpnet opp ved slutten av natten, selv om, og det var vakkert!

Hvem ble eliminert på Bachelorette (hjembyer)?

Ved slutten av episoden Måtte Michelle sende noen hjem under roseseremonien. Den mannen, dessverre, Var Rodney Mathews.

nå betyr Det Nayte, Brandon og Joe går videre til en annen uke! Er Du overrasket Over Michelles siste tre?

denne ukens episode førte til noen harde samtaler for Michelle, og det kommer ikke til å bli lettere herfra. Selv Om Michelle og Nayte har en veldig sterk forbindelse, bør familiens bekymringer ikke ignoreres. Er Nayte virkelig klar til å få engasjert? Det virker ikke slik.

vel, det er bare en måte å finne ut! The Bachelorette season 18 fortsetter neste uke med Mennene Fortelle alle episode på mandag, Desember. 6, 2021, og fantasy suites kommer uken etter. Fortsett å se og ikke gå glipp av all handlingen som er bundet til å komme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.