desember 31, 2021

Hva Spiser Skilpadder I Naturen og Som Kjæledyr?

Sjenert, treg, men herlig unike dyr, knipser skilpadder kan gjøre fantastiske kjæledyr for de riktige menneskene. Vokser å veie mellom fem og 25 pounds, en snapping skilpadde fester på en rekke matvarer. I naturen vil snappers spise på akvatisk vegetasjon, fisk, frosker, ormer, biller og til og med sporadisk lite pattedyr.

men hva kan du mate din pet knipser skilpadde som ligner hans naturlige vill kosthold eller flora og fauna? Her er en liste over hva snapping skilpadder spiser i naturen og som kjæledyr.

 divider-turtle

Ormer

selv om det kan virke grovt for deg, er slimete ormer en av en snapping turtles favorittmåltider. De kan trygt snakke på ormer i hjemmet ditt og også i deres naturlige habitater. Du kan plukke opp noen mealworms på din lokale dyrebutikk eller online. Vurdere å kjøpe ormer på en fiske agn butikk også.

Ormer
Bildekreditt: ivabalk,

Ørekyte Eller Annen Liten Fisk

Wild knipser skilpadder elsker å tilbringe sine dager solte seg på steiner, snoozing, og fange deilige ørekyte. Liten fisk er en stift i en snapper kosthold og en stor kilde til viktige vitaminer og mineraler. Plukk opp noen ørekyte eller guppyer og plop dem inn i din skilpadde tank. Kjæledyret ditt vil bli okkupert i timevis på jakt etter byttet sitt.

  • Relatert: Snapping Turtle vs Box Turtle: Hva Er Forskjellen? (Med Bilder)

Crickets

Ett insekt som snappers kan konsumere i naturen og som kjæledyr er crickets. Disse chirpy små bugs er rimelig og kan lett dumpet i din skilpadde tank. Lager opp på ukentlige cricket forsyninger på din lokale dyrebutikk.

cricket
Bilde Kreditt: Filip Kruchlik,

Veggies

Vegetasjon utgjør ca 65% av en snapping skilpadde kosthold. Mens ville snappers spiser på alger og ville planter, kan kjæledyrskildpadden nyte husholdnings grønne grønnsaker. Selleri, salat og gulrøtter alle gjøre god mat for pet knipser skilpadder.

Hvor Mye Skal Du Mate Din Snapping Skilpadde?

mengden mat du tilbyr din skilpadde vil avhenge av hans størrelse og alder. For voksende snapping skilpadder som er fem måneder eller eldre, mate dem annenhver dag før de når sin fulle størrelse. Når snapper er fullt moden, mate ham to til tre ganger per uke.

Vær forsiktig så du ikke underfeed eller overfeed din snapping skilpadde. Hvis skilpaddens hud ser ut til å utfolde seg ut av skallet, overfeed han. Hvis du knapt kan se huden hans på utsiden av skallet hans, blir han underfed.

Hva Skal Jeg Mate En Baby Snapping Turtle?

Mate en snapping skilpadde som er yngre enn fem måneder en eller to ganger per dag. Siden han er en altetende, vil babyen snapper trenger både plante-og animalske matvarer. Gi en baby snapping skilpadde om fem blader av grønnsaker ved hver mating. Pellets eller insekter bør være størrelsen på din baby skilpadde hode.

 liten snapping skilpadde
Bilde Kreditt: Scottslm,

Hvilke Dyr Spiser Snapping Skilpadder?

I naturen, et stort utvalg av rovdyr drepe og spise knipser skilpadder. Disse inkluderer krokodiller, bjørner og coyoter. Til tross for at snapping skilpadder ikke klarer å skjule hodet i skjellene, skremmer deres sterke kjever og aggressive personligheter vanligvis rovdyr bort.

 divider-turtle

Konklusjon

snapping skilpadder er altetende og trenger å konsumere både planter og dyr. Snappers kan spise liten fisk, crickets, ormer og grønne grønnsaker i både naturen og som kjæledyr. Det er viktig å mate din snapping skilpadde et balansert kosthold som er rikt på vitaminer og mineraler. Aldri mate din voksen snapping skilpadde mer enn tre ganger per uke.

ved å tilby din snapping skilpadde mange kostholdsalternativer, vil han trives i ditt hjem så vel som han ville i naturen!

Utvalgt Bilde Kreditt: Scottslm,

Nicole Cosgrove

Nicole Er den stolte moren Til Baby, En Burmesisk katt og Rosa, En New Zealand Huntaway. En Kanadisk expat, Nicole bor nå på en frodig skog eiendom med Sin Kiwi mann I New Zealand. Hun har en sterk kjærlighet til alle dyr i alle former og størrelser (og elsker spesielt et godt interspecies vennskap) og ønsker å dele sin dyrekunnskap og andre eksperters kunnskap med kjæledyrelskere over hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.