desember 17, 2021

hva kan du forvente etter embryooverføringen?

det er vanskelig å si hva som er vanskeligere for DE som har gjennomgått EN IVF – behandling-PROSEDYREN FOR IVF selv eller tiden etter embryooverføringen, og tiden til å kunne gjøre en graviditetstest. Embryooverføringen er det siste trinnet I EN IVF-behandling. På dette stadiet når forventningen den høyeste toppen, og det kan forårsake stressende øyeblikk, noe som er fullt forståelig.
Embryooverføring følges opp med tolv dager med å vente på å gjøre en graviditetstest. Selv om det ikke ser ut til å være lang tid, for de som har opplevd det, kan det virke som en evighet. Denne evigheten for pasientene er som å gå en tåkete vei. Mange bekymringer, mange spørsmål og frykt kan dukke opp på denne veien.
Heldigvis kan Vi fortelle deg hva du kan forvente i løpet av disse to ukene og hjelpe deg med å forberede. Vi vil gjerne holde deg informert om alle symptomene du kan oppleve mens du venter på å ta testen, og hva du skal gjøre og ikke gjøre for å øke sjansene for en positiv graviditetstest.

Videre vil Vi understreke det faktum at bekymringene ikke vil gjøre det bedre. På den andre siden, hva kan gjøre det bedre er å være riktig informert, og full av håp for det beste resultatet etter den lange perioden med sliter og bekymringsfull.

Bli hos oss og lær hva du kan forvente etter DET siste trinnet AV EN IVF-behandling.

Først, la Oss sørge for at hva som er en embryooverføring

Embryooverføring er trinnet som fullfører IVF-behandlingen. Embryooverføringen består av to trinn-konsultasjon og endelig overføring av embryoet til kvinnens livmor.

Konsultasjon og valg av embryo for overføring

På embryooverføringsdagen informerer Vår EuroCARE IVF-Lege deg om antall og kvalitet på embryoene dine. Våre pasienter og EuroCARE IVF Medisinske Team diskuterer embryoene som skal overføres. Den beste kvaliteten embryo er valgt og prosedyren for overføring kan startes.

på forespørsel fra den tiltenkte forelder(e) er det tester som kan utføres for å evaluere embryoets genetiske kvalitet, eller videre for å bestemme kjønn av embryoet. Disse testene, som preimplantasjonsgenetisk screening, kan brukes til kjønnseleksjon før den endelige overføringen.

hvis du har ekstra embryoer å fryse, kan vi fryse dem til fremtidig bruk i tilfelle det trengs, eller hvis mannen din ikke har tid til å reise til Kypros igjen, kan han få sin sæd frosset.

denne konsultasjonen er viktig fordi den gir paret muligheten til å forstå embryooverføringsprosessen og mulige utfall, samt muligheten til å velge den beste kvaliteten embryo / s.

den faktiske embryooverføringsprosedyren

målet med DETTE trinnet I IVF-prosedyren er å lette unnfangelsen etter befruktning. Dette trinnet skjer vanligvis 3 eller 5 dager etter egghenting. Dagen for embryooverføring avhenger av utvikling, antall, kvalitet på embryoer og den valgte behandlingen.
følgende embryooverføringer utføres oftest på vår klinikk:

fersk embryooverføring

denne prosedyren er den vanligste NÅR EN IVF-syklus utføres for første gang. Denne overføringen gjøres kort tid etter at befruktningen er fullført. På egghentingsdagen gjøres mikroinjeksjon, og vi informerer deg om antall befruktede embryoer på dag 1 etter egghentingen. For eksempel, hvis 12 modne egg hentes, mikroinjiserer vi sæden på 12 modne egg – dette er dag null. En dag etter egghenting er dag 1 av embryoer. På denne dagen informerer vi deg om antall embryoer som nådde dag 1. Vi overfører embryo / s tre eller fem dager etter egghenting. I løpet av disse dagene forventer vi at embryoene skal være kompakte, utviklet til 8. celle og blastocyststadium.

etter at det mest kvalitets – og suksess-lovende embryoet er valgt, plasseres embryoet i en kvinnes livmor med et kateter. Fertilitetslegen bruker ultralyd for å veilede prosedyren. Denne prosedyren ligner veldig på en pap smear-enkel og ikke-invasiv. Det er ikke nødvendig å bruke sedasjon eller anestesi under embryooverføring, men vi kan utføre det etter pasientens forespørsel.

Frossen embryooverføring

denne typen embryooverføring er spesifikk for EN IVF-syklus som ikke utføres for første gang. Vanligvis, etter DEN første IVF-syklusen, hvis det er flere embryoer som med hell kan utvikle seg til en sunn graviditet, kan noen av dem bli frosset og tilgjengelig for fremtidig bruk. Prosedyren for overføringen selv avviger ikke mye fra den forrige. Den eneste forskjellen er i trinnet før overføringen-tining av embryoet. For frossen embryooverføring trenger kvinnen ikke å bruke hormonelle injeksjoner. Vi forbereder bare endometriumforingen for embryooverføringen, og varigheten av oppholdet på Kypros er bare 3 dager.

Overføring av embryo i blastocyststadiet

i visse tilfeller anbefales overføring av et embryo i blastocyststadiet. Disse tilfellene er vanligvis par som har opplevd implantasjonsfeil. Overføring av embryo i blastocyststadiet kan øke sjansene for en vellykket graviditet fordi det viser oss at embryoene har visuell kvalitet og kan utvikle seg godt til dag fem (blastocyststadiet).

embryooverføring med utført Assistert Klekking (AH)

dette er også en type embryooverføring som anbefales ved tilfeller med implantasjonssvikt. For denne overføringen må embryoen gjennomgå en prosedyre for å svekke det ytre laget, noe som vil hjelpe til med klekking og implantasjon. Denne prosedyren anbefales vanligvis som et tillegg når overføringen av et frosset embryo skal utføres.

hva følger etter embryooverføringen?

embryooverføring kan være det siste og siste trinnet FRA IVF-behandlingen, men ikke det siste trinnet i graviditetsreisen. Mellom ferdigstillelsen av embryooverføringsprosessen og den første graviditetstesten etter IVF-behandling, er det flere hendelser som må finne sted.

Hvile på klinikken og reise hjem

etter embryooverføringen skal pasienten hvile i 30 minutter på klinikken. EuroCARE IVF medisinsk team ville utføre den endelige kontrollen før du slipper pasienten. Så, hvis du bestemmer deg for din fertilitetsbehandling I Nord-Kypros, kan du fritt reise hjem en dag etter embryooverføringen.

to uker vente

Omtrent to uker etter embryooverføring, kan du lære er om resultatet er positivt eller ikke. Vel, selvfølgelig ikke bare venter og håper på de beste resultatene verken understreke OG overthinking IVF utfallet.

Vellykket implantasjon

Dette er en viktig hendelse som skal skje i begynnelsen i løpet av to ukers ventetid. Vanligvis skjer det de første to dagene etter overføringen. Implantasjon er en prosess basert på den ikke-forstyrrede utviklingen av embryoet og dets celledeling. For å lykkes, krever implantasjonen også gjensidig interaksjon mellom embryoet og endometrium.

hvis embryoet implantater, vil det fortsette sin utvikling. Placenta cellene vil begynne å produsere humant choriongonadotropin hormon (hCG). Dette hormonet indikerer at implantasjonen er fullført og støtter embryoet som vokser.

så i de neste par seksjonene vil vi gjerne gjøre deg kjent med huskeregler i løpet av disse to ukene og de potensielle symptomene du bør være klar for.

Tips for vellykket embryooverføring og implantasjon

SUKSESSEN TIL IVF-behandling, inkludert embryooverføring og selve implantasjonen, avhenger også av pasientens disiplin og dedikasjon. Etter embryooverføringen er det ikke mye å gjøre for å sikre vellykket implantasjon, men det er fortsatt noen tips for å unngå mulige farer.
det er spesielle tiltak som bør tas, eller ikke, for å gi den optimale og vennlige tilstanden for embryoutviklingen.

Så, la oss grave inn i dem.

Gi deg selv riktig mental og fysisk hvile

da implantasjon vanligvis skjer en til to dager etter embryooverføringen, anbefaler fruktbarhetseksperter at disse dagene skal brukes til å slappe av og ta vare på seg selv.
Dette betyr ikke nødvendigvis 24 timer legging, men å holde seg unna stressende situasjoner kan være nyttig. Så snart du befinner deg i ditt hjem, legg på en varm te, ta den horisontale og kanskje bruke litt meditasjonsteknikk.

hvis du har en fysisk hard jobb eller jobben du har er veldig stressende, så ville det være fint å ta en fridag.
så alt i alt, tillat deg selv litt velvære, mye avslappende og ikke glem å le!! Hold kropp-sinn-forbindelsen sterk og positiv!

Disiplinert medisinering

før Du forlater Fasilitetene Til EuroCARE IVF, vil våre fertilitetseksperter gi deg instruksjoner sammen med medisineringslisten. Denne medisineringslisten bør følges nøye. Hoppe medisiner kan føre til blødning eller andre bivirkninger som kan skade sjansene for vellykket implantasjon og graviditet.

Unngå altfor oppvarmede miljøer

det anbefales sterkt å unngå varmen i løpet av disse to ukene. Det betyr at du unngår varme bad, badstuer, oppvarmede bilseter, varmeputer eller noe som kan øke livmorens temperatur. Den altfor oppvarmet livmor kan resultere i mange negative utfall, for eksempel abort, nevrale rør i fosteret eller andre graviditetskomplikasjoner.

Se på treningen

som vi sa, er ikke sengeleie den beste løsningen etter embryooverføringen. Selv om for mye trening kan skade graviditeten din også. Enkel og lett trening, som yoga, lett jogging eller spinning kan vurderes. Tunge løft bør unngås, i hvert fall i de to ukene vente.

Fokuser tankene dine et annet sted

Å Tenke på utfallet etter de to ukene vil heller ikke hjelpe. Det er bedre å fokusere tankene dine andre steder. Ikke vær redd for å fortsette å jobbe normalt, start et nytt prosjekt, start en ny avslappende hobby.

hvilke symptomer etter overføringen kan forventes, og hvorfor ikke være redd hvis de vises

Etter overføringsperioden kan være spesifikk av flere symptomer som varierer fra kvinne til kvinne. Vi skal liste og forklare de vanligste her.
disse symptomene kan forårsake forvirring og frykt fordi de kan indikere også en menstruasjonssyklus. Det er vanskelig å skille om de skyldes implantasjonen eller menstruasjonssyklusen. Disse symptomene etter EN IVF-syklus bør ikke betraktes som et tegn på den kommende perioden.

Innenfor disse symptomene kan bli funnet:

  • Mild kramper og ubehag i bekkenet (den vanligste)
  • Spotting eller lett blødning
  • følelse av oppblåsthet og ømhet i bekkenet (Vanligvis på grunn av væske som akkumuleres rundt eggstokkene på grunn av fertilitetsmedisiner)

Disse symptomene er også symptomer på vellykket implantasjon, spesielt spotting. Hvis du oppdager spotting på den andre eller tredje dagen fra overføringen, kan du kalle det som «implantasjonsblødning». Den milde kramper kan være et resultat av egg henting prosedyren.

likevel, hvis du mener at spotting er nærmere mer alvorlig blødning, eller kramper er sterkere og de ikke bosette seg med normale smertestillende, bør du kontakte teamet I Nord-Kypros.

Viktigst, vennligst ikke trekke konklusjoner på egen hånd! Kontakt fertilitetslegen Din Hos Eurocare IVF for det du anser som unormalt.

har du fortsatt spørsmål knyttet til embryooverføring eller infertilitet?

IVF Kypros er et flott alternativ hvis du sliter med å bygge en familie. Våre suksessrater er et bevis på vår effektivitet. Et annet kjennetegn Ved Eurocares team er vår vilje til å hjelpe og vår tilgjengelighet til å gi deg råd, ikke bare innenfor vårt anlegg. Hvis du er plaget med spørsmål om infertilitet, infertilitetsbehandling eller andre fertilitetsrelaterte emner, er vi stolte av å tilby deg gratis konsultasjon fysisk, online eller uansett som passer deg best!

Du er ikke langt fra å finne RIMELIGE IVF-pakker for nesten alle infertilitetsscenarier, som ligger ved kysten av … Vårt mål er å tilby deg komfort, hygge og et avslappende miljø for kanskje de tøffeste dagene i livet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.