januar 8, 2022

Hva Går Prisen For Barnevakt?

Ønsker du å ansette en barnevakt, men vet ikke noe om barnevakt priser? Hvis du lurer på hvor mye du skal betale en barnevakt, er vi her for å hjelpe – men svaret er ikke så enkelt som du kanskje håper.

» Års erfaring, alder og ansvar er tre store faktorer som går inn i det,» sier Hilary Golden, medeier Av Golden Touch Baby Concierge I Birmingham, et barnepike byrå som serverer metro Detroit.

når det er sagt, varierer timeprisen for en og annen barnevakt i sørøst Michigan fra rundt $10 til $15 per time, ifølge Golden.

hvis du vil ha noen med omfattende barnepass erfaring eller en grad i førskolelærerutdanning, forvente å betale på den høyere enden av dette området. En yngre barnevakt, som en videregående skole eller høyskole student, kan være OK med den nedre enden.

Minimum $10 per time er en god regel å følge for barnevakt priser, Golden sier, med mindre du ansetter noen yngre enn 16 år eller en tenåring som bare gir deg en ekstra hånd med barna for å få litt erfaring barnevakt.

» jeg føler meg i mitt hjerte, jeg vet hvor vanskelig det er å ta vare på barna og jo bedre du behandler din (barnevakt), jo mer de kommer til å gjøre, jo lenger de kommer til å ønske å bo, » Golden sier, og påpeker at hun ikke ville betale mindre enn $10 per time for en barnevakt for sine barn uavhengig av sitter alder.

Lokale foreldre synes å være enige Med Golden vurdering. Vi spurte våre fans På Metro Parent Facebook-side for å svare med going rate for en barnevakt i sitt område. Her er hva de hadde å si:

  • Erika: $10-$12/time (Royal Oak)
  • Cassandra: $10/time (Ann Arbor)
  • Hilary: $10/time (Clarkston)
  • Caryn: $10-$14/time (Woodward korridorområde)
  • Erin: $8-$10/time (Brownstown)
  • sarah: $10-$12/Time (Bloomfield Hills)

Ifølge Care.com, gjennomsnittlig nasjonal barnevakt fra 2019 var $16.25 per time. Nettstedet har også en lønnsrente kalkulator for de fleste POSTNUMMER i tri-county området. $15 per time kommer opp som going rate uten factoring for antall barn, års erfaring eller timer per uke.

Andre faktorer å vurdere

Sørg for å vurdere opplæring og sertifiseringer når du bestemmer hvor mye du skal tilby en barnevakt. Du vil sannsynligvis ønske å finne NOEN som ER HLR og førstehjelp sertifisert, og for yngre hundepassere, vurdere å oppsøke noen som har tatt en barnevakt sertifisering klasse.

Det Amerikanske Røde Kors tilbyr online og personlig barnevakt opplæringskurs for studenter i alderen 11 og eldre. Disse klassene fokuserer på temaer som sikkerhet, respons på nødsituasjoner, mating, diapering, sengetid, kommunikasjon med foreldre og å ta beslutninger under press.

«det er veldig viktig hvis du skal se på en liten. Choking er en stor fare, » Sier Golden, og oppfordrer foreldre til å ansette en barnevakt som har tatt sikkerhetsopplæring. «Det er bedre å være safe than sorry.»

Familiestørrelse gjør en forskjell når du bestemmer deg for hva du skal betale – jo flere barn under barnevaktens omsorg, desto mer bør Du forvente å tilby per time, Sier Golden. Du bør også faktor i ansvar. Hvis barnevakten vil kjøre barna til aktiviteter eller gjøre husarbeid etter at barna er i seng, planlegger å betale tilsvarende.

kostnaden for en date natt kan plutselig virke mye dyrere, men du vil snart finne verdien av en barnevakt du stoler er verdt sin vekt i gull.

for å starte søket etter en barnevakt, bør du vurdere å bruke en barnepike byrå eller sjekk ut populære nettsteder som Care.com og SitterCity.com.

dette innlegget ble opprinnelig publisert i 2015 og oppdateres jevnlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.