januar 31, 2022

Hva er En Brukt Vehicle Information Package?

Over 1,5 millioner brukte biler ble solgt I Canada i fjor. Av alle de salgene som ble gjort I Ontario, trengte hver eneste en å ha en bruktbilinformasjonspakke.

du kan spørre hvorfor det er nødvendig eller hva det selv er. For å lære alt du trenger å vite om en bruktbil informasjonspakke, holde lesing!

Hva Er En Bruktbil Informasjonspakke?

en bruktbil informasjonspakke er en obligatorisk rapport for både kjøpere og selgere I Ontario. Selgerne må kjøpe pakken og gi den til kjøperen av kjøretøyet ved kjøp. UVIP gir kjøretøy historie og annen viktig informasjon om pre-eide kjøretøy som selger gir.

selv om rapporten er obligatorisk, gir den også trygghet for en kjøper. Du er i stand til å samle informasjon om alle viktige deler av bilen og vite om Det Er En Ontario sikkerhetsstandarder sertifisering.

Hva Trenger JEG Å Vite om UVIP?

informasjonspakken for bruktbil kommer på flere språk. Det er en obligatorisk og nyttig rapport for å hjelpe deg å ta en avgjørelse om bilen du er i ferd med å kjøpe.

Motta EN UVIP Fra En Selger

som kjøper er det viktig å gjennomgå informasjonspakken for bruktbil så nøye som mulig. Dette vil gi deg informasjon som du ellers ikke ville vite. Med denne kunnskapen, kan du deretter inspisere bilen på en informert måte å bestemme mellom å kjøpe bilen eller leter etter en annen.

FØR du godtar UVIP, bør du vurdere den for å sikre at den er egnet og komplett. UVIP bør være relativt nylig for å sikre at det ikke har vært noen tilbakekallinger, vedlikeholdsproblemer eller sikkerhetsinnkallinger siden kjøpstidspunktet.

i tillegg til å notere tidsrammen, bør vehicle information number (VIN) være korrekt, og det bør ikke være noen utestående heftelser på kjøretøyet. Når du har bekreftet dette, er du god til å gå.

Hva Slags Informasjon INNEHOLDER UVIP?

når du mottar bruktbilpakken, vil du legge merke til mye viktig informasjon. UVIP vil detalj mange komponenter av kjøretøyet som er verdt å se over som en del av bilen kjøpe erfaring. Som en del Av Ontario vehicle safety inspection sjekkliste, vil du få en generell ide om tilstanden til bilen.

som en del av denne informasjonen, bør du forvente å se følgende:

 • Kjøretøyinformasjon
  • du bør se år, merke, modell, farge, kroppstype, sylindere og kraft av kjøretøyet.
 • Registreringshistorikk
  • registreringshistorikk-delen må referere til tidligere kjøretøyeiere og tidspunktet for eierskapet. Det bør også være kjørelengde og tidligere kjøretøy steder inkludert i denne delen. Tidligere kjøretøyplasseringer må også inkluderes.
 • Mekanisk Informasjon
  • En del av formålet med bruktbilinformasjonspakken er å demonstrere kjøretøyets sikkerhet. Rapporten vil vise om kjøretøyet har mottatt et sikkerhetsstandardsertifikat fra En Ontario safety inspection. Et sikkerhetsstandardsertifikat demonstrerer sikkerheten til kjøretøyet fra mekanikk til kraft til styring, men det angir ikke tilstanden til kjøretøyet.
 • Finansiell Informasjon
  • Kjøretøy lien informasjon
   • en lien er plassert på et kjøretøy hvis det er refinansiert ved kjøp. Det vil alltid være en lien på et kjøretøy før det er nedbetalt. Du kan kontakte Departementet For Regjering og Forbrukertjenester for å diskutere en lien videre hvis den er til stede på bruktbilinformasjonspakken.
  • Du kan også forvente å se engros markedsverdi for bilen. Dette vil gi deg en ide om hva bilen går for og gi deg en ide om hvordan du forhandler en pris.
  • Videresalg skatt informasjon og kostnader vil være på rapporten.
 • en salgsregning
  • dette er kvitteringen for kjøpet. Denne kvitteringen kan være håndskrevet, selv om den må ha spesifikk informasjon tydelig på den. Signaturer til både kjøper og selger må være til stede for å fullføre overføringen av eierskap.

Hvordan Kan Jeg Få En Brukt Vehicle Information Package?

DET er ganske enkelt å få EN UVIP I Ontario. Du må gi noen grunnleggende informasjon om hvem du er og bilen du må motta en.

Informasjon Du Må Oppgi

FOR å motta EN UVIP må du oppgi to ting:

 • Kjøretøy identifikasjonsnummer eller registreringsnummer
 • Ontario førerkort nummer eller navn og hjemmeadresse

Steder Å Få UVIP

DU kan få EN UVIP enten online eller personlig. Alle Ontario servicesentre tilbyr kjøretøy pakker på sine steder. Hvis du velger å bestille online, tar det omtrent fem virkedager å motta det.

Brukt Info Pakke Nettsted Bilde

Hvor Mye Koster EN UVIP?

den største delen av en bruktbilpakke er at de er rimelige. Du kan kjøpe EN UVIP for rundt $20, som vil spare deg for bøter hvis Du ikke gjør det. Selgere forventes å kjøpe UVIP og gi det til selgerne.

det er mot loven I Ontario å eie et bruktbil uten en bruktbil informasjonspakke, så $ 20 kostnaden er bedre enn mot loven.

Er En Bruktbil Informasjonspakke Obligatorisk I Ontario?

Enkelt sagt, ja det er obligatorisk. Hvis du selger en bil, er det mot loven å selge den uten UVIP. Det er også ulovlig å kjøpe bil uten Å motta UVIP, og som kjøper eller selger kan du møte bøter.

hvis du blir bøtelagt på GRUNN av ikke Å ha UVIP, varierer det første lovbruddet fra $100 – $500. Hvis du blir fanget på samme sted igjen, vil din bot øke til $200 – $1000.

Forstå Vilkårene i EN UVIP

Bil lingo kan ikke være alles første språk. Ta en titt på vilkårene nedenfor hvis du ikke er sikker på hva et ord PÅ UVIP refererer til.

 • Kroppstype: karosseriet refererer til formen på bilen. Dette er hvor du vil se om det ER EN SUV, crossover, van, lastebil, konvertible, etc.
 • Sylindere: jo flere sylindere en bil har, jo mer kraft har den. Antall sylindere i en bil varierer fra fire til åtte.
 • Strøm: Kjøretøyets Kraft refererer til hvordan motoren fungerer. Dette kan være bensin, diesel, elektrisk eller en hybrid.
 • Merk: dette begrepet er spesielt vanskelig. Branding refererer til tilstanden til kjøretøyet.
  • Reddet: dette kjøretøyet er skrevet som et tap, men hvis det gjenoppbygges og inspiseres, kan det bli et ombygd merke.
  • Gjenoppbygd: Hvis et berget kjøretøy har bestått inspeksjon og strukturell testing, blir det en ombygd status.
  • Ingen: det er ingen skade.

Som et generelt notat når du kjøper et bruktbil, er det best å bare kjøpe et kjøretøy som sier «ingen» som merke for å sikre at det ikke er noen skade eller vedlikeholdsproblemer.

UVIP Ofte Stilte Spørsmål

Vil det Være En Tid Jeg Ikke Trenger EN UVIP?

Ja, det finnes unntak fra regelen som kjøper. Hvis du kjøper et bruktbil fra en registrert bruktforhandler, bytter taxi lisensinnehavere, eller overfører mellom familiemedlemmer, trenger du ikke en bruktbil informasjonspakke.

det finnes også unntak fra regelen som selger. Hvis du selger en bil utenfor Ontario, trenger DU ikke EN UVIP. Hvis det er en donasjon, en premie eller gitt til et sykehus, skole eller servicestyre, trenger det ikke å være en bruktbilinformasjonspakke.

Hva Er Forskjellen mellom EN UVIP Og Carfax?

UVIP ER et obligatorisk dokument ved lov I Ontario som sier nødvendig historisk kjøretøy informasjon. En Carfax gir detaljert informasjon om ulykker, sikkerhet tilbakekallinger, og hvis bilen noen gang har blitt stjålet. En Carfax er ikke obligatorisk når du kjøper en bil I Ontario.

siden en bruktbilinformasjonspakke ikke gir samme informasjon som En Carfax, anbefales Det å også kjøpe En carfax-rapport.

hvis du kjøper et kjøretøy fra en forhandler, bør De gi Carfax gratis. Hvis de ikke gjør det, dette er et tegn til å se andre steder som de kan skjule noe galt med bilen, som bruktbil pakken ikke ville vise.

VISER UVIP Ulykker?

NEI, UVIP vil ikke vise noen ulykker på rapporten. For en mer detaljert rapport, bør du bestille en kjøretøyhistorikkrapport gjennom Carfax. En Carfax rapport koster rundt $ 40.

HAR UVIP Garantikrav?

UVIP inkluderer ikke garantikrav, men DU kan få tilgang til DET gjennom en kjøretøyhistorikkrapport. Rapporten vil gi kjørelengde og fabrikkgaranti status.

VISER UVIP Om Bilen Har Hatt Regelmessig Vedlikehold?

JA, UVIP viser om bilen har hatt vedlikehold, men det viser ikke alt gjort på bilen. Hvis du vil vite mer om bilen historie om vedlikehold og tilstand, bestille En Carfax er alltid nyttig. CARFAX vil vise alle ulykkesdata og stedet for skade, servicehistorikk og vedlikeholdsposter, eierskapshistorikk og bruk av kjøretøyet.

hvis du er usikker på vedlikeholdet, skader det aldri å få et bruktbil inspisert. De fleste grundige inspeksjoner kan gjøres på under en time, men de koster penger. De vil også inspisere tilstanden til kjøretøyet, mekanikken, eventuelle skader, styring og kraft, og gjennomføre en veitest.

hvis du planlegger å vedlikeholde bilen regelmessig, kan det være lurt å se på mekanisk sammenbrudd forsikring for kjøretøyet. Denne forsikringen vil dekke eventuelle reparasjoner som er nødvendige for ting som ikke er relatert til ulykker. Det vil dekke motordeler, overføring, bremser og eventuelle elektriske komponenter.

Hvor Lenge Er En Bruktbil Informasjonspakke God?

DIN UVIP vil aldri utløpe. NÅR DU har UVIP i hendene, er det bra til du kjøper en annen bil.

Trenger Jeg En Bruktbil Informasjonspakke For Å Registrere Bilen Min?

JA, DU trenger EN UVIP for å registrere bilen din. Du må registrere kjøretøyet innen seks dager etter kjøpet. Når du går for å registrere bilen, må du ta MED UVIP.

Er Det Verdt Å Få En Brukt Bil Hvis jeg Må Få EN UVIP?

Det er helt opp til deg! Kjøpe en brukt bil kommer ofte med fordeler som lavere priser for flere funksjoner. Kanskje du ville ha en kul funksjon, men det nye kjøretøyet var for dyrt, men en brukt passer til budsjettet.

Hva Kommer Etter UVIP?

selv om mange andre ting går inn å kjøpe en brukt bil, sikre du har en bruktbil informasjonspakke kommer først.

Når du har kjøpt og mottatt en bruktbilinformasjonspakke, har du noen flere trinn å fullføre. Du er ikke helt klar til å treffe veien! Du må ta bilforsikring først.

det er ikke smart å kjøre av partiet uten forsikring. Innkjøp før du reiser er den beste ideen bare i tilfelle noe skjer på vei hjem.

Insurdinary er en ledende økonomisk sammenligning plattform som gir gode priser for forsikring og billån. På Insurdinary, ønsker vi å gi deg top-notch forsikring for bilen din, og du vil være på veien før du vet ordet av det.

Kontakt oss for å få et tilbud i dag og la oss hjelpe deg med alle dine forsikringsbehov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.