januar 17, 2022

Hva Du Kan Forvente I Age Of Aquarius

Diana Raab
Av Diana Raab

desember 30, 2020

da jeg fikk vite at vi var i ferd med å gå inn i en ny æra–Age Of Aquarius–alt jeg kunne tenke på var sangen med samme navn fra den musikalske Hår, som jeg så minst et halvt dusin ganger tilbake på 60-tallet. Samtidig hadde jeg minner om de psykedeliske butikkene jeg besøkte som vokste opp i Forstedene Til New York, samt spenningen jeg følte da foreldrene mine tillot Meg Å delta På Woodstock.

sangen ble opprinnelig assosiert med Det astrologiske tegnet Aquarius, som representerer et stjernebilde. Det var også knyttet til en slags revolusjon, et skifte i global tenkning og måte å være på. Flere nylig, det var en betydelig astrologiske skift knyttet Til Age Of Aquarius. Mange tror at 21. desember markerte den offisielle begynnelsen av denne alderen, og det var også vintersolhverv og dagen da Den sjeldne sammenhengen Mellom Jupiter og Saturn skjedde. Dette skjer bare hvert 20. år eller så; men i løpet av den siste hendelsen kom planetene nærmere enn de har vært i 800 år.

Teknisk sett er Det ukjent når den nøyaktige overgangen til Aquarius-Alderen vil skje. Overgangen fra en alder til den neste er en prosess som skjer over tid. Det er ikke endelig, men de fleste i det åndelige samfunnet føler at det er nært.

som revolusjonen på 1960-tallet hevder astrologer At Aquarius-Alderen er ment å skape sosial, politisk, personlig og ideologisk endring. For De som bor I Usa, kan dette være knyttet til den kommende overgangen til presidentmakt. Astrologisk Vet Akvarier vanligvis hva vi trenger før vi vet det, og mens de kan virke løsrevet, tror de virkelig på å fremme det gode i menneskeheten, selv om dette betyr en revolusjon av episke proporsjoner.

Aquarius er kjent som tegn på samarbeid; Og dermed, Age Of Aquarius er kjent som en tid for oss å komme sammen som et fellesskap. Dette står i direkte kontrast til hvordan VI har levd det siste året under COVID-19–pandemien-isolert fra hverandre og i utgangspunktet lever i våre egne små verdener.

videre føles pandemien som om det var skillet mellom tidene. Det var et stort skifte i energier, personlig og globalt, da 2020 var et overgangsår preget av en rekke hendelser en gang i livet, og det føles virkelig som om vi går inn i en ny epoke.

som et resultat av pandemien har vi alle måttet gjøre mange skift i våre personlige og profesjonelle liv. Mange av oss i vår 60s og eldre er høy risiko og har måttet karantene fra kjære som vi var vant til å se på en jevnlig basis. Barn og studenter normalt i skolen fant seg selv bor hjemme igjen og anstrengt ved ikke å ha de sosiale interaksjoner som ligger i akademiske liv.

Aquarius-Alderen er også en tid med utvidet bevissthet, når vi kan ta kontroll over jorden og bli mer oppmerksomme på menneskerettighetene. Det er en tid med mer samarbeid og flere forbindelser med likesinnede individer. Noen mennesker kan til og med føle et kall for å veilede andre mot opplysning. Det vil også bli mer vekt på frihet og uavhengighet, og kanskje revolusjoner mot datateknologi og vitenskap som styrer våre liv.

allerede, som vi ser et nytt år og en ny æra i horisonten, mange av oss føler at vi kan utvide våre lunger og ta et dypt pust av lettelse som skiftet bringer positivitet til våre liv. Selv midt i en pandemi, kan vi gjøre dette skiftet. På en måte handler det om å komme sammen og handle » meg » for » vi.»Det er ingen tvil om at vi alle er født av en grunn, og nå er det på tide å finne ut hva den grunnen er, slik at vi kan gjøre en forskjell i samfunnet vårt og verden som helhet.

Hindringer som pandemier presenterer gyldne muligheter for transformasjon og forandring, og det er best hvis vi alle jobber gjennom det sammen!

Diana Raab

Diana Raab

Diana Raab, PhD, Er en memoirist, poet, blogger, høyttaler og prisbelønnet forfatter av ni bøker. Hun har blitt publisert i over 1000 publikasjoner. Hun snakker ofte og lærer på å skrive for helbredelse og transformasjon. Hennes siste bok Er Writing For Bliss: Et Syv-Trinns Program For Å Fortelle Historien din og Transformere Livet ditt. Besøk: dianaraab.com.

Anbefalte Innlegg

Alt jeg trenger å vite om å dø med verdighet lærte jeg fra en potteplante
Alt jeg trenger å vite om å dø med verdighet lærte Jeg fra en potteplante

desember 15, 2021

Hvilken Verden Vil Du Reparere?
Hvilken Verden Vil Du Reparere?

September 06, 2021

Testing...1,2,3
Testing … 1,2,3

August 27, 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.