februar 4, 2022

Hva betyr det når kjæresten din kaller deg kjære?

hvis kjæresten din nylig ringte deg kjære så lurer du sikkert på hvorfor og hva han mente med det.

Dette innlegget vil hjelpe deg å forstå hvorfor kjæresten din kan ha kalt deg kjære.

så, hva betyr det når kjæresten din kaller deg kjære? Kjæresten din kan ringe deg kjære fordi han anser det som en vanlig ting for en fyr å ringe kjæresten sin. Han kan også si det fordi det er en vanlig ting å si i sin kultur, han blir defensiv, han ønsker å se din reaksjon eller han blir nedlatende.

x

for å se denne videoen må Du aktivere JavaScript, og vurdere å oppgradere TIL aweb browser thatsupports HTML5 video

Siden det er en rekke grunner til at kjæresten din kan ringe deg kjære er det viktig å vurdere sammenheng med hvordan han sa det og kroppsspråk som han viste.

Ved å gjøre det vil du kunne få en bedre forståelse av motivasjonene han hadde bak å ringe deg kjære.

Grunner til at kjæresten din vil ringe deg kjære

Hver av de ulike grunnene til at kjæresten din vil ringe deg kjære vil trolig komme med en rekke ledetråder i hans kroppsspråk og atferd.

Under, jeg vil nevne en rekke grunner til at kjæresten din kan ringe deg kjære og at atferd og kroppsspråk tegn på at du kan forvente å se med dem.

han anser det som normalt for en kjæreste å ringe kjæresten sin kjære

Kjære Er et uttrykk for kjærtegn som kjærester ofte vil si til sine kjærester når de snakker med dem. Grunnen til at han kaller deg kjære kan være at han anser det som en vanlig ting for en kjæreste å ringe kjæresten sin.

Hvis det er derfor han kaller deg kjære, så ville det være mer sannsynlig at han bare ville ringe deg kjære, han ville ringe deg kjære ofte og når han viste sitt normale kroppsspråk og oppførsel.

Han er fra en kultur der det er normalt å kalle folk kjære

i noen kulturer, som Storbritannia, er det normalt å kalle det motsatte kjønn kjære når man snakker med dem.

grunnen til at han kaller deg kjære kan være at han er fra en av disse kulturene, og det er en vanlig ting for ham å ringe kvinner.

Hvis det er derfor han kaller deg kjære, så vil det også være sannsynlig at han faktisk ville si det til andre kvinner også, siden det er en kulturelt vanlig ting å si til alle kvinner.

Selv om han er fra en kultur der det er vanlig å si kjære, kan han si det til deg av en annen grunn, så du bør vurdere om han endrer kroppsspråk og oppførsel når han kaller deg kjære.

Han ønsker å se din reaksjon

grunnen til at han kalte deg kjære kan være at han ønsket å se hvordan du ville reagere.

grunnen til at han ønsket å se hvordan du ville reagere kan være at han er komfortabel med deg, men han er ikke sikker på om du er komfortabel med ham. Dette kunne ha fått ham til å ringe deg kjære for å se om du ville reagere positivt og muligens si noe lignende tilbake.

hvis det er derfor han sa det, ville det være sannsynlig at han bare ville si det til deg, og at han også ville stille deg andre spørsmål knyttet til hvordan du føler om ham og forholdet.

han er defensiv

hvis han bare kaller deg kjære på bestemte tider, kan det være tilfelle at han sier det når han er defensiv.

hvis han bare ringe deg kjære når han blir defensiv så det kan også være et tegn på at han har noe å skjule. Hvis han har noe å skjule så det ville være sannsynlig at han ville vise andre tegn på å være engstelig på samme tid også.

disse tegnene kan inkludere:

 • Gni nakken, armer, ansikt eller ben
 • Blinker oftere
 • Snakker på en høyere tonehøyde
 • Hoste
 • Endre emne
 • Anklager deg for ting
 • Munntørrhet

han blir nedlatende

grunnen til at han kalte deg kjære kan være At Han var nedlatende.

Hvis han var nedlatende, ville det være mer sannsynlig at han ville ha sagt det når han var uenig med deg, med en sarkastisk tone eller etter at du nettopp hadde gjort et forslag.

hvis han kalte deg kjære fordi han var nedlatende, ville det være sannsynlig at han ville vise andre tegn på nedlatende oppførsel som kunne inkludere:

 • Smirking på deg mens du gjør et forslag
 • Ikke ta det du har å si på alvor
 • Krysser armene når du snakker
 • ikke inkludert deg i diskusjoner
 • å ha stramme lepper når du snakker

Han er komfortabel i forholdet

grunnen til at han Kaller Deg Kjære kan være at han er fornøyd med hvordan forholdet går, og han prøver å vise det Ved Å Ringe deg kjære.

hvis han kaller deg kjære fordi han prøver å vise at han er veldig fornøyd med deg så ville det være mer sannsynlig at forholdet er litt eldre.

det vil også være sannsynlig at han ville vise mange tegn på tiltrekning rundt deg som kan inkludere:

 • Speiling kroppsspråket ditt
 • å ha utvidede pupiller når han er med deg
 • Berører deg mye
 • Står nær deg når du snakker til deg
 • Holder langvarig øyekontakt med deg
 • mangel på negative tegn som skjeling, stramme leppene eller spenne leppene. kjeven når du ser på deg
 • berøre Føttene med føttene
 • Peker føttene på deg
 • lage planer basert på din

vurdere hvor gammel forholdet er

alderen på forholdet vil trolig ha en innvirkning på de mulige årsakene til at han kalte deg kjære.

hvis han ikke har vært kjæresten din i lang tid da grunnen til at han ringte deg kjære kan enten være at han anser det som en vanlig ting for en kjæreste å ringe kjæresten sin, eller han ønsket å se din reaksjon.

mens hvis han har vært kjæresten din en stund, ville det være mer sannsynlig at han kaller deg kjære fordi han føler seg komfortabel med deg.

Tenk på måten han reagerer på å se deg

når du prøver å forstå hvordan han føler om deg, vil det være nyttig å vurdere måten han reagerer på å se deg.

hvis han endrer kroppsspråket til en mer positiv holdning, eller hvis han endrer det til en mer negativ holdning, vil det fortelle deg mye om hans følelser om deg.

hvis han reagerer på å se deg ved å krysse bena og armene, heve øyenbrynene og smile, elevene utvider seg, han justerer håret eller klærne, han holder øyekontakt med deg og han peker føttene på deg, så ville det være et positivt tegn og sannsynligvis at han er komfortabel med deg.

mens, hvis han peker føttene vekk fra deg, krysser armene, myser, strammer leppene, viser en ikke-ekte smil der han ikke krølle ved siden av øynene og han strammer kjeven da det ville være et negativt tegn.

Vurdere flere kroppsspråk tegn

når du prøver å forstå hvorfor han kaller deg kjære det ville være nyttig å vurdere flere aspekter av hans kroppsspråk.

hvis han bare viser et kroppsspråk tegn på noe så ville det være vanskelig å fortelle om han faktisk føler en bestemt måte siden enkelt kroppsspråk tegn kan ha mange forskjellige betydninger.

Mens, hvis han viser flere kroppsspråk tegn på noe så det ville være mer liker at han viser dem av den grunn.

Tenk på når han kaller deg kjære

tidspunktet for når han kaller deg kjære vil også være en nyttig ting å vurdere.

hvis han ringer deg kjære mye, og han gjør det vanligvis når han føler seg normal, ville det være mer sannsynlig at han føler seg komfortabel i forholdet, og at han anser det som en vanlig ting å si.

mens hvis han bare kaller deg kjære på bestemte tider, for eksempel når han snakker om et bestemt emne, ville det være et tegn på at emnet gjør ham engstelig av en eller annen grunn.

Relatert

hva betyr det når kjæresten din kaller deg min kjære? Det er sannsynlig at han prøver å vise at han er fornøyd med deg, forutsatt at han også viser positivt kroppsspråk rundt deg. Det kan også være at han blir nedlatende, defensiv eller at han ønsket å se hvordan du ville reagere.

hvis du vil lære mer om kroppsspråk, vil en bok jeg vil anbefale være Den Endelige Boken Av Kroppsspråk (På Amazon). Den viser deg hvordan du skal tolke kroppsspråk og forstå folks sanne intensjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.