januar 31, 2022

How To Add Websites to StumbleUpon using quick submit method

hei lesere, hvis du er en blogger så er det veldig viktig for deg å generere trafikk til nettstedet ditt. Det er mange gratis og betalte tjenester som vil utlede trafikk til nettstedet ditt. Så I Dag skal jeg fortelle deg » hvordan legge Til Nettsteder For Å StumbleUpon ved hjelp av quick Submit-metoden.»Denne metoden vil komme under sosial bokmerking.La oss starte med å vite «Hva Er StumbleUpon?»

Hva Er StumbleUpon?

StumbleUpon Er en oppdagelsesmotor (En form For nettsøkemotorer Som Google og Bing) som finner og anbefaler webinnhold til brukerne i henhold til deres interesse. Det har en funksjon som lar brukerne oppdage Og rangere Nettsider, bilder og videoer som er tilpasset deres smak og interesser ved hjelp av peer-sourcing og sosiale nettverk prinsipper. Her må du velge dine internettinteresser. Det betyr ganske enkelt at du vil se bare se de tingene du vil se og forlot alle verkene På StumbleUpon.

StumbleUpon er som en prediktor som bare gir deg det du virkelig vil se, for dette vil det bare spørre din interesse for mer enn 500 felt og 50 kategorier som Tech, Media, Nyheter, Filmer og mer.

Note-Toolbar versjon Av StumbleUpon er også tilgjengelig For De fleste nettlesere Som Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari og OperaMini. Snuble Over har allerede gitt apps For Android, ios Og Windows-Plattformer.Du kan laste den ned fra respektive butikker.

for å laste ned disse tingene besøk StumbleUpon Addon

Les Også: Hvordan Forhindre Google Adsense Fra Klikk Bombing Og Ugyldige Klikk?

Legg Til Nettsteder I StumbleUpon ved hjelp av quick submit-metoden

det finnes to metoder for å legge til et nettsted I StumbleUpon.

Metode 1: 1 er verktøylinjemetode. Her trenger du bare å laste ned nettleseren StumbleUpon verktøylinjen Og Bruke Snuble Ikonet Du Kan Snuble Nettsteder du er visiting.In denne metoden, du trenger ikke å sette inn tag, link og Interesse. Stubmle upon vil automatisk legge til nettsiden eller nettstedet ved å bruke metadataene.

Legg til nettsteder i stumbleupon ved hjelp av quick submit method

Metode 2: Legg Til Nettsteder I StumbleUpon ved hjelp av quick submit method

Vi vil få dette vite trinnvis prosess, Så la oss starte –

Trinn 1: Du Må Besøke Stumbleupons Offisielle nettsted

trinn 2: her kan du koble på facebook, google eller du Har også mulighet til å opprette en konto ved hjelp av Email.So Bare Opprett Kontoen din.

Legg til nettsteder i stumbleupon ved hjelp av hurtig innsendingsmetode

Trinn 3: Når Du Har Logget Inn På Din StumbleUpon konto, klikker du bare på min profil ikonet og gå til min profil.

 Legg til nettsteder i stumbleupon ved hjelp av quick submit method

Trinn 4: I min profil seksjon kan du enkelt finne alternativet «Legg til en side».Klikk På Legg til en side knapp.

Trinn 5: nå må du skrive inn noen detaljer –

1. Send denne siden Til StumbleUpon og legge den Til Dine Liker – Her må du skrive Inn Nettadressen til siden eller innlegget du ønsker å snuble.

2. Hva handler denne siden om? (velg en) – i dette må du velge en interesse for siden du vil sende Inn Som Seo, Tech og mer.

3. Legg til en eller flere koder-Legg til minst 5 relevante koder om siden du vil sende inn, Slik At Snuble Over Vet typen og arten av siden riktig.

4. Når du er ferdig, klikker du på send.

 Legg til nettsteder i stumbleupon ved hjelp av quick submit method

du kan vite sjekk din innsendte Side i «min profil Seksjon».

Hvordan Utlede mer trafikk Fra StumbleUpon?

hvis du får trafikk Fra Stumbleupon vil det bli regnet Med I Sosial trafikk.Hvis du vil øke den, må du sende inn siden din regelmessig når du har opprettet en ny side. Du kan også bruke E-Post Og Sosiale Medier Plattform Som Facebook og Twitter for å dele snublet innlegg og sider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.