desember 27, 2021

Grunner Til At Du Bør Lære engelsk

» hvis du snakker til en mann på et språk han forstår, som går til hodet. Hvis du snakker til ham på sitt eget språk, går det til hans hjerte. «- Nelson Mandela. Det er mange fordeler å lære engelsk som fremmedspråk, men i denne artikkelen vil jeg prøve å forklare bare tre grunner til at du bør lære engelsk som andrespråk. Som vi vet språk er den viktigste delen av kommunikasjon og spesielt i disse dager kommunikasjon har en stor rolle I Folks liv og de fleste utfordringer og konflikter i verden forårsaket av misforståelser og mangel på en god kommunikasjon .

ikke bruk plagierte kilder. Få din egendefinerte essay på
» Grunner Til At Du Bør Lære engelsk «

Få tilpasset papir

NEW! smart matching med writer

som vi nevnte ovenfor er det mange grunner til å lære engelsk som andrespråk. Først og fremst er engelsk morsmål I Usa, og når du bestemmer deg for å bo I Usa som innvandrer eller andre land, må du lære morsmål i ditt vertsland fordi du har bestemt deg for å endre hjemlandet ditt og i dette nye hjemmet må du føle deg fri, som om du følte deg i ditt tidligere hjem.

Få kvalitetshjelp nå
Doktor Jennifer
Verifisert forfatter

5 (893)

» Takk så mye for å akseptere mitt oppdrag natten før det var på grunn. Jeg ser frem til å jobbe med deg fremover «

+84 relevante eksperter er online

Ansett skribent

du kan kommunisere bedre med folk i ditt vertsland også du kan finne nye venner og for å finne nye venner i dette nye hjemmet må du kjenne deres språk for bedre kommunikasjon og nyte fritiden din.

Når du lærer engelsk, hvis ditt nye hjem Er Usa kan du finne bedre jobber, bedre muligheter også du kan nyte media som radio, TV og aviser av dette nye hjemmet.

Bli Kjent Med Prisestimatet For Papiret Ditt
Emne
Frist: 10 dager igjen
antall sider
E-Postvalid e-post

ved å klikke på «Sjekk Writers’ Tilbud», godtar du våre vilkår for bruk og personvern. Vi vil av og til sende deg promo-og kontorelatert e-post

«du må godta ut vilkårene for tjenester og personvern»

Skriv min papir

Du vil ikke bli belastet ennå!

For det andre er engelsk et internasjonalt språk. Engelsk er nå språket i global virksomhet. Dette betyr at i det internasjonale næringslivet, engelsk brukes for ‘ Kommunikasjon av folk som ikke snakker samme språk. Engelsk er generelt ansett for å være andre Bare Til Mandarin Kinesisk i antall personer som snakker språket.

Kommunikasjon spiller en viktig rolle i dagens globale utfordring, det være seg i forretninger eller personlige forhold. Blant de ofte brukte medier for kommunikasjon, fungerer det engelske språket som en sentral kraft i å bygge bro barrierer i kommunikasjon som kan gjøre eller bryte internasjonale relasjoner og tingenes tilstand. For det tredje er engelsk språk for datamaskin og internett. Disse nye oppfinnelsene, for første gang oppfunnet I Usa, og i begynnelsen av disse nye revolusjonerende oppfinnelsene var de bare tilgjengelige på engelsk. Selv om disse dager er de tilgjengelige på ost-språk i verden, men hvis du lærer engelsk, kan det være en preferanse for deg fordi de er mer brukbare på engelsk. Som jeg nevnte før engelsk er et internasjonalt språk og disse dager er æra av sosiale medier og med å vite engelsk kan du kommunisere med andre mennesker over hele verden online på den annen side disse dager er informasjon æra for og ikke bare kan du få mye informasjon gratis online. Du kan også få mange korte kurs og til og med universitetsgrad som betalt kurs på nettet, og de fleste av disse kursene er på engelsk.

Til slutt er det mange grunner til å lære engelsk språk, men vi nevnte ovenfor om tre av dem, og disse er: engelsk er morsmål I Usa og som innvandrer må du lære det, andre er det et internasjonalt språk for næringsliv og reise. Tredje, engelsk er et kjent språk av datamaskin og internett, og med å lære engelsk kan disse være mer nyttige og morsommere. Også har du sjansen til å lære noen kurs og tjene høyere grader online også. Du kan også lære engelsk språk online.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.