november 30, 2021

Google Maps viser oss trafikkstatusen med en widget

 Google Maps iOS

Vi kan si mange ting om Apples kart, blant annet er mangelen på fortjeneste som selskapet selv tar ut av det. Google Maps har gjort dette i mange år, men Det har også mer fantasi Enn Apple når Det gjelder å bruke sine nye funksjoner. Gutta På Google oppdaterer kartene sine nesten hver måned, og legger til nye forbedringer og funksjoner slik at brukerne fortsetter å bruke plattformen i Stedet For Apples, som de siste årene har fått flere tilhengere, takket være forbedringene Som Cupertino har lagt til.

Den siste oppdateringen Av Google maps-tjenesten gir oss en widget som vi kan plassere i varslingssenteret, som informerer oss om trafikkstaten i vårt område uten å måtte åpne programmet når som helst. En veldig nyttig ny funksjon hvis vi planlegger å gå med bil til et nærliggende sted, men som på grunn av trafikken kan ta oss lengre tid enn vanlig.

Men Det Er ikke Den eneste nye funksjonen Som Google har lagt til karttjenesten, siden det også gir oss muligheten til å søke etter steder på ruten vår når vi får veibeskrivelsen, ideell for når vi går en tur og vi ønsker å gjøre litt turisme, eller vi er ikke veldig klare hvor vi vil gå.

For Øyeblikket Tilbyr Apple fortsatt ikke I Spania eller i mange spansktalende land, unntatt Mexico, informasjon om offentlige transportruter annonsert PÅ WWDC der han presenterte iOS 9. Denne nye funksjonen er knapt tilgjengelig i litt over 10 land, og for øyeblikket ser det ut til å gå på lenge.

hva er nytt I Google Maps oppdatering 4.25

  • Sjekk trafikkinformasjon på enhetens startskjerm med trafikk-widgeten I Nærheten.
  • Søk etter steder på ruten når du får veibeskrivelser.
  • feilkorreksjon.
Google Maps-rutas y comida (AppStore Link))
Google Maps-ruter Og foodFreeDownload App

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.