januar 8, 2022

‘Gold Rush’ Sesong 12 Er Tilbake Tidlig: Alle Detaljer!

Discovery Channel har en stor overraskelse For Gold Rush fans. Sesong 12 kommer snart. Takket være pandemien er gull på det høyeste det noensinne har vært. Det betyr at konkurransen er høy! Kan dette bety at rivaliseringen er mer voldsom?

Hvem kommer tilbake, og hva bør fans forvente i Den kommende Sesongen Av Gold Rush?

Når Starter Gold Rush Sesong 12?

På fredag annonserte Discovery På Twitter At Gold Rush Sesong 12 starter 24. September. Dette er nesten en måned tidligere enn normalt. Normalt starter gullgruveshowet i midten av oktober, Om Høsten. Det ser imidlertid ut til at med fire lag, ønsker de å få en start.

Hvem kan klandre nettverket? Gull er skyhøy, nær $2000 en unse. Det betyr at fortjenesten kan nå utrolige høyder. Videre betyr dette også at trykket er høyere. De trenger å komme til gull og få det raskt. Det er ikke tid til å gjette noen beslutninger.

Hvem Er Tilbake For Gold Rush Sesong 12?

de tre store er tilbake For Gold Rush Sesong 12. Den 27 år Gamle Parker Schnabel er klar til å slå sine tidligere poster. Men hans største problem er at han har gått tom for land. Han har utvunnet sine påstander.

Kan en smal lønnsstrek være rik med lønn? Han trenger å gamble millioner av dollar for å grave 50 fot ned under. Blir det gull?

I tillegg Er Tony Beets og hans familie av gullgruvearbeidere klare til å takle Yukon. Du kaller Ikke Tony Kongen Av Klondike for ingenting. Han har brukt $5 millioner på mer utstyr. Betyr mer utstyr større resultater?

Tony elsker de store maskinene. Han mener det er hemmeligheten til hans suksess. Nå som han gjenåpner Sin Indian River krav, Og gruvedrift Paradise Hill, han setter alt på linjen.

Men det er en hitch i hans planer. Tony trenger en vann lisens På Indian River. Fans Av Gold Rush vet at det er et stort lokalt problem med vann lisenser. Vil dette viktige dokumentet føre til forsinkelser?

Til Slutt Er Rick Ness også tilbake, klar til å vise at han kan konkurrere med de to andre. Han starter tidlig, og klar til å gjøre det skje. Han mistet to besetningsmedlemmer. Betyr dette at hans sesong vil lide?

Rick Ness vil bringe noen spesielle i år. Kjæresten Hans, Leese M. Arie, kommer sammen for å hjelpe. Det er ingen informasjon om hvorvidt hun vil være på kamera sammen Med Ness-Teamet.

Sett alle pedaler til metallet.💪
# GoldRush returnerer fredag 24. September kl 8p på @ Discovery og @ discoveryplus https://t.co/eXwhD9sRrs pic.twitter.com/Oq4UNLikWe

— Gullrush (@Gold_Rush) September 4, 2021

Fred Lewis I Yukon

Gold Rush fans, er Du klar For Fred Lewis å komme tilbake til Yukon? Han har flyttet sin operasjon nord, forhåpentligvis lære et par ting fra Hans Oregon gruvedrift feil.

men han trenger fortsatt hjelp. Hvem kjenner Han i Yukon? Parker Schnabel. Vil Parker mentor Fred? Du må se for å finne ut.

Gold Rush premiere på fredag, September 24, på 8 pm Eastern, På Discovery.

  • Forfatter
  • Siste Innlegg
Georgia Makitalo har vært frilansskribent i 14 år. Hun liker å skrive Om Hallmark, Lifetime, Gac, Britiske Serier, Samt Netflix-serier som Emily I Paris, The Witcher, Lucifer og noe Austen. På fritiden liker hun å reise, vandre og lære Om Pre-Rafaelittkunst.

Siste innlegg Av Georgia Makitalo (se alle)
  • ‘Dette Er Oss’ Justin Hartley Snakker Sofia Pernas Ekteskap; Grave På Chrishell? – 29. desember 2021
  • GAC ‘S’ Vinterpalasset ‘ Stjerner Danica McKellar, Neal Bledsoe-desember 29, 2021
  • ‘Yellowstone’ S ‘ Cole Hauser Kone Var En Tvilling Ungdoms Stjerne-desember 28, 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.