januar 21, 2022

Gjør Dette For Å Få Tilgang Til Facebook Hvis Det Er Blokkert På Skolen, Høyskole Eller Jobb

Så, du har avgjort for pause foran datamaskinen på jobb eller skole. Med kaffe i hånden, er du klar til å fange opp med alt som du har gått glipp av på sosiale medier. Du går til innlogging-bare for å finne Ut At Facebook er blokkert på nettverket ditt! Plutselig har planene dine fløyet ut av vinduet, og du har ikke annet valg enn å tilbringe den neste halvtimen googling kjendissladder for underholdning.

Føler du deg kjedelig allerede? Gode nyheter! Et virtuelt privat nettverk, ELLER VPN, er en sikker og pålitelig måte Å oppheve Blokkeringen Av Facebook og lagre lunsjpause.

Hurtigveiledning: Slik Får Du Tilgang Til Facebook På Skolen Eller På Jobb

  1. Velg EN VPN (Vi anbefaler CyberGhost).
  2. Installer VPN-ET og koble TIL en server på målplasseringen din.
  3. Len deg tilbake Og nyt Facebook!

Kom tilbake På Facebook Nå!

HVORDAN EN VPN Kan Hjelpe Deg Med Å Få Tilgang Til Facebook På Skolen Eller På Jobben

for de som er like avhengige av sosiale medier som jeg er, å forlate Facebook når Du går inn på skolen eller arbeidsplassen føles som en unødvendig begrensning. Vi vet alle at å ta pauser og hvile vårt sinn er avgjørende for optimal arbeidsytelse, men disse pausene er kjedelige og kjedelige når venner og familie er utenfor rekkevidde og blokkert bak en nettverksbrannmur.

mange nettverksadministratorer blokkerer tilgang til sosiale medier på selskapets eller skolens datamaskiner ved hjelp av sperreprogramvare eller brannmur for å fjerne distraksjoner og øke produktiviteten. Hvis disse reglene er i kraft på din skole eller arbeidsplass er det viktig å observere dem, men vi har også stor tro på åpen tilgang til informasjon og frihet på nettet.

Det er noen forskjellige måter å komme seg rundt denne programvaren, for eksempel å skrive Inn Facebook ‘ S IP-adresse i nettleserens URL-bar eller laste inn mobilversjonen av nettstedet, men den enkleste og mest pålitelige måten Å få Tilgang Til Facebook fra jobb eller skole er å bruke Et Virtuelt Privat Nettverk eller VPN.

ET VPN er et populært alternativ for nettsikkerhet, anonymitet og tilgang til nettsteder som har blitt sperret av en brannmur eller blokkert i din region. Denne typen nettverk kobler datamaskinen til en ekstern server via en høyhastighets, kryptert tilkobling. Serveren du kobler til vil tildele datamaskinen en virtuell IP som vil maskere sin opprinnelige IP-adresse, slik at det ser ut til at du har tilgang til internett fra et annet sted.

i Tillegg blir alle dataene dine kryptert slik at nettverksadministratorer og internett-leverandør ikke kan fortelle hva du har sett på. Ved Å BRUKE EN VPN, vil du kunne privat og enkelt få tilgang Til Facebook og andre blokkerte nettsteder du vil besøke fra hvilken som helst datamaskin i verden.

Hvordan Velge EN VPN For Å Få Tilgang Til Facebook

Å Finne Og sette opp ET VPN for Å få Tilgang Til Facebook på skolen eller på jobb er ekstremt enkelt, men det er noen viktige retningslinjer du bør huske på.

Du må se etter EN VPN-leverandør som tilbyr en tjeneste som er kompatibel med datamaskinens operativsystem. Hvis du planlegger å bruke tjenesten på mer enn en enhet, må du sørge for at leverandøren tilbyr flere enheter dekning, også. I tillegg, hvis du foretrekker å bruke mobiltelefonen din, iPad eller Android-nettbrettet for å få tilgang til sosiale medier, trenger DU EN VPN-tjeneste som har utviklet en app som er kompatibel med mobilenheten din. En app lar DEG sette OPP OG administrere VPN-tilkoblingen din med et klikk på en knapp.

Deling av morsomme videoer og GIFs er en sentral del av den sosiale medieopplevelsen, og hvis du ikke vil gå glipp av den nyeste meme som alle vennene dine fniser over i gruppechatten, vil DU ha EN VPN-tjeneste som tilbyr ubegrenset båndbredde og høye hastigheter. Dette vil sikre at internett-hastigheten forblir så rask og stabil som mulig, og at visning ikke blir avbrutt av irriterende treg lasting eller bufring. For ekstra fart, gå for en leverandør som annonserer at de eier servere nær byen eller staten. Jo nærmere serveren er til deg, desto raskere blir internetthastigheten din.

Fortsatt ikke sikker? Sjekk ut våre Beste Vpn-Er:

Rangering Leverandør Vår Poengsum Brukerrangering Besøk Nettsted
1 Leverandørlogoen Til ExpressVPN 9.8/10 Finn Ut Mer Kom I Gang > > Besøk Side
2 Leverandør Logo Av IPVanish VPN 9.8/10 Finn Ut Mer Kom I Gang > > Besøk Side
3 Leverandørlogo Av CyberGhost VPN 9.6/10 Finn Ut Mer Kom I Gang > > Besøk Side

Hvordan Sette OPP ET VPN For Å Få Tilgang Til Facebook

Når du har valgt en leverandør som dekker dine behov, er det raskt og enkelt å sette OPP ET VPN. Hvis du følger disse fire enkle trinnene, vil du være godt på vei til å bla misunnelig gjennom din svigerinne siste ferie snaps på kort tid i det hele tatt.

1. Først bør du bestemme hva DU trenger I EN VPN-leverandør og velge en tjeneste som tilbyr disse funksjonene. Hvis Du for Eksempel ser mange videoer På Facebook og ser etter optimal hastighet og lave bufferingshastigheter, vil du holde øye med leverandører som har servere i nærliggende byer eller byer.

MANGE VPN-leverandører tilbyr en gratis prøveperiode for sine tjenester, slik at du kan teste dem uten forpliktelser og avgjøre om nettverket fungerer best for deg. Registrering er en rask og enkel prosess, og mange leverandører krever bare grunnleggende detaljer for å åpne en konto, for eksempel e-postadressen din og et passord.

2. Når DU har registrert deg for en tjeneste, må DU laste NED VPN-leverandørens programvare og følge installasjonsprogrammets trinnvise veiledning for å sette den opp på datamaskinen eller enheten. Vpn-er er designet for å være veldig enkle og raske å sette opp, og ikke alle leverandører krever at du installerer programvare for å bruke tjenestene deres.

3. Etter at du har satt opp kontoen din og installert programmet, blir du bedt om å velge en server. Dette valget kan påvirkes av noen få faktorer, for eksempel hastighetskravene dine og hvilke blokkerte nettsteder DU ønsker å få tilgang til VED HJELP AV VPN.

for eksempel, hvis du også ønsker å få tilgang til annet geo-begrenset innhold, som videostrømmetjenester, velger du en server som ligger i et område der det blokkerte innholdet er åpent tilgjengelig. Dette vil gjøre det ser ut som du har tilgang til innhold fra denne regionen, også.

4. Gratulerer, DIN VPN er satt opp og klar til å gå! Nå er det på tide å slappe av og nyte ubegrenset tilgang Til Facebook!

Så hvis en nettverksadministrator på skolen eller jobben din har sperret Facebook på datamaskinen din, må DU bruke ET VPN for å gjenvinne kontrollen over internett-tilgangen din. EN VPN er en enkel, sikker og privat måte å omgå brannmurer og få tilgang til alle typer blokkert innhold på nettet.

Ved HJELP AV EN VPN, vil du være tilbake i loopen og en del Av samtalen På Facebook uansett hvor du er.

Prøv CyberGhost gratis!

Personvernvarsel!

dataene dine blir eksponert for nettstedene du besøker!

Din IP-Adresse:

Din Posisjon:

Din Internettleverandør:

informasjonen ovenfor kan brukes til å spore deg, målrette deg mot annonser og overvåke hva du gjør på nettet.

Vpn-Er kan hjelpe deg med å skjule denne informasjonen fra nettsteder, slik at du alltid er beskyttet. Vi anbefaler ExpressVPN- # 1 VPN av over 350 leverandører vi har testet. Den har kryptering av militær kvalitet og personvernfunksjoner som sikrer din digitale sikkerhet, pluss — det tilbyr for øyeblikket 49% avslag.

Besøk ExpressVPN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.