januar 4, 2022

Garth Brooks Mistet Massevis Av Penger Til Ex-Kone Sandy Mahl

garth Brooks’ kone, Trisha Yearwood, er kjent for sitt forhold til den andre countrysangeren, sin egen vellykkede musikkarriere og hennes matlagingsprogrammer. Men før Yearwood, Brooks var gift med noen andre. Han hadde et ekteskap Med Sandy Mahl som startet på 80-tallet, selv om de senere skilt. Og separasjon syntes å grave I Garth Brooks ‘ formue.

hvorfor skilte Garth Brooks og Sandy Mahl seg?

Garth Brooks og kona Sandy Mahl går hånd i hånd på en awards show
Garth Brooks og kona Sandy Mahl går hånd i hånd på et prisutdeling
Garth Brooks og Sandy Mahl under 20. Årlige American Music Awards / Ron Galella, Ltd | / Ron Galella Collection via Getty Images

Brooks og Mahl møtte angivelig tilbake på 80-tallet da Brooks var en bouncer på Tumbleweed Ballroom I Stillwater, Oklahoma. Som ryktet går, Mahl var i ferd med å komme inn i et slagsmål i kvinnenes bad med en kunde, og hun møtte Brooks etter å ha tatt en sving og få hånden fast i veggens trepanel. Andre kilder antyder de to møttes på college, selv om.

Brooks og Mahl giftet seg i 1986, og de knyttet bånd over musikk. Mahl hjalp Brooks oppnå berømmelse og suksess, og selv flyttet til Å være med ham i Nashville. Men deres forhold falt fra hverandre. I 2001 kalte de det avsluttes.

Som for hvorfor deres ekteskap endte i skilsmisse, bemerket Mahl Brooks’ tid på veien fikk Dem til å drive fra hverandre. «Folk stadig ønsker din oppmerksomhet og yanking og trekke på ham,» Mahl forklart I dokumentaren, Garth Brooks: The Road i ‘ m On. «Han ville være borte åtte til 10 uker om gangen . Han ville komme hjem, det ville være nummer en fester, eller show, Eller CMAs, Eller ACMs, American Music Awards, så det gikk hele tiden. Men vi begge vokste fra hverandre virkelig, veldig raskt.»

garth Brooks mistet mye penger under sin skilsmisse Til ex-kone Sandy Mahl

Garth Brooks med kone Sandy Mahl smilende sammen På Academy Awards
Sandy Mahl og Garth Brooks under 72. Årlige Academy Awards | Ron Galella, Ltd./ Ron Galella Samling via Getty Images

garth Brooks’ kone, Sandy Mahl, giftet seg absolutt ikke med ham for pengene hans. Men HUN gjorde ut OK TROSS alt ble sagt og gjort.

Country Fancast rapporterer Både Brooks og Mahl var enige når det gjaldt deres separasjon. «Sandy og jeg er begge enige om at vi trenger å bli skilt,» Sa Brooks på den tiden. «Akkurat nå er vi fokusert på virkningen det vil ha på barna og hvordan vi skal håndtere det best, å forbli foreldre selv om vi ikke forblir ektemann og kone.»

så, hvor mye Fikk Mahl i oppgjøret? Hun skal ha mottatt 125 millioner dollar.

Det ser Ut Til At Mahl og Brooks forblir på gode vilkår, skjønt. Mens Brooks fortsatte å gifte Seg Med Yearwood i 2005 (og angivelig alltid hatt En hunch Yearwood ville være den for ham), har Han gjort det kjent at hans barn og familie er hans prioritet, ettersom penger kommer og går.

Hva er Garth Brooks ‘ nettoformue?

HVEM Er Verdt Mer: Garth Brooks eller Trisha Yearwood?

Mens Brooks ga Sin ekskone, Mahl, ganske mye i bosetningen, er hans nettoverdi fortsatt gjennom taket. Garth Brooks ‘ nettoverdi står rundt $ 400 millioner. Han ga ut sitt første album i 1989, og fra 2020 har han ni diamant-sertifiserte album, noe som betyr at hvert av disse albumene solgte over 10 millioner eksemplarer. Brooks pensjonerte seg fra musikk i 2001, men kom tilbake i 2005.

» Ingen musiker kom inn i dette for penger, fordi alle vet at det ikke er penger i det når Du starter,» Forklarte Brooks Til Rolling Stone. «Det er to poeng som ikke handler om penger: begynnelsen og slutten. I begynnelsen er det ingen penger, og hvis du gjør det til denne ytre enden der jeg er nå, er penger så mye nå, det spiller ingen rolle.»

Sjekk Ut Showbiz Cheat Sheet På Facebook!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.