nettovarallisuus vuonna 2021:

200 miljoonaa dollaria

viimeksi päivitetty:

Joulukuu 2021

Rafael Nadal on kuuluisa espanjalainen tennispelaaja, joka on tällä hetkellä sijalla 1 ATP: n miesten tenniksen rankingissa. Nadalia pidetään tennishistorian parhaana ”savikentän” pelaajana.

ehkä tiedät Rafael Nadal erittäin hyvin, mutta tiedätkö kuinka vanha ja pitkä hän on ja mikä on hänen nettoarvo vuonna 2021? Jos et tiedä, olemme laatineet tämän artikkelin Rafael Nadalin lyhyen elämäkerran yksityiskohdista-wiki, ura, työelämä, henkilökohtainen elämä, nykypäivän nettovarallisuus, ikä, korkeus, paino ja lisää faktoja. Jos olet valmis, aloitetaan.

nuorena

Rafael” Rafa ” Nadal Parera syntyi 3.kesäkuuta 1986 Manacorissa, Baleaareilla, Espanjassa. Hänen isänsä Sebastian Nadal on liikemies, joka omistaa vakuutus -, lasi-ja ikkunayhtiön, ja hän hoitaa myös omaa ravintolaa. Hänen äitinsä Ana Maria Perera on kotiäiti. Hän kasvoi nuoremman siskonsa Maria Isabelin kanssa.

Rafael Nadal tulee urheilupersoonien suvusta. Hänen setänsä Miguel Angel Nadal oli ammattilaisjalkapalloilija, joka pelasi seuroissa kuten RCD Mallorca ja FC Barcelona. Miguel edusti myös maajoukkuettaan. Hänen toinen setänsä, Toni Nadal, oli tennispelaaja, se oli Toni, joka esitteli Rafael tennikseen, kun Rafael oli kolme.

Rafa aloitti tenniksen pelaamisen kolmevuotiaana, ja hetkessä hän oli jo alle 12-vuotiaiden alueellisen tennisturnauksen voittaja. Hänen setänsä Tony koulutti hänet, vaikka hän oli oikeakätinen, setä opetti hänet pelaamaan vasenkätisenä. Hänen setänsä pidensi harjoitteluaikojaan, ja kaksitoistavuotiaana Rafa voitti monia turnauksia.

yksityiselämä

Rafael Nadal seurustelee pitkäaikaisen tyttöystävänsä Maria Francisca Perellon kanssa, joka on vakuutustyöntekijä ja kauppatieteiden maisteri. Hän toimii myös Rafael Nadalin perustaman hyväntekeväisyysjärjestön RafaelNadal Foundationin projektijohtajana. Pari ei vielä kerro kihlauksistaan tai hääsuunnitelmistaan julkisesti.

Rafel Nadal harrastaa myös golfia ja jalkapalloa; hän on espanjalaisen jalkapalloseuran Real Madridin fani.

ikä, pituus ja paino

3.kesäkuuta 1986 syntynyt Rafael Nadal on 35-vuotias Tänään 30. joulukuuta 2021. Hänen pituutensa on 1,85 m ja painonsa 85 kg.

ura

16-vuotiaana Rafa teki ensiesiintymisensä ”Association of Tennis Professionals (ATP)” – ottelussa ja voitti sen Paraguaylaista Ramón Delgadoa vastaan. Näin hänestä tuli yhdeksäs tennispelaaja, joka on voittanut ottelun ennen kuin täytti kuusitoista vuotta. Kovan työn kautta koitti pian hetki, jolloin hän kukisti Roger Federerin ensimmäistä kertaa Miamin Masters-mestaruusturnauksessa.

Rafael Nadal kukisti Andy Roddickin Davis Cupin loppuottelussa voittaen pokaalin Espanjalle vuonna 2004. Tämän jälkeen Rafa voitti monia turnauksia, kuten Monte Carlo Masters, Rome Masters, jne. Hänen suurin voittonsa tuli, kun hän kukisti Ranskan avointen finaalissa argentiinalaisen Mariano Puertan. Samana vuonna hän voitti ”Grand Slam” – mestaruutensa ja nousi maailmanlistalla kolmanneksi. Hän on myös historian ensimmäinen Grand Slamin voittanut pelaaja.”

Vuosi 2007 alkoi Nadalin kannalta huonolla nuotilla; hän hävisi pari ottelua ennen voittokulkuaan Indian Well Mastersissa. Seuraavana vuonna hän kuitenkin hävisi jälleen monissa turnauksissa, muun muassa Australian avoimissa. Samana vuonna Nadal oli kuitenkin voitokas Wimbledonissa ja Ranskan avoimissa. Hän sai Rotterdamin turnauksessa polvivamman, joka pakotti hänet vetäytymään turnauksesta. Hän oli sivussa useita kuukausia, ja se vaikutti hänen peliinsä pahasti.

vuonna 2010 Rafa teki paluun Monte-Carlon Rolex Masters-turnauksessa jäätyään pois Australian avoimista. Samana vuonna hän voitti Ranskan avoimet seitsemännen kerran ja nousi maailmanrankingissa sijalle 1. Hän voitti myös US Openin saavuttaen uransa Grand Slamin. Vuonna 2011 hänet pudotettiin sijalle 2. Vuonna 2012 tilanne paheni hänen kohdallaan polvivamman jälkeen ja hänet pudotettiin maailmanlistalla sijalle 4.

silloin Rafa parani vuosi vuodelta, ja äskettäin 2017 hän voitti Ranskan avoimet kymmenennen kerran ja Yhdysvaltain avoimet kolmannen kerran. Rafa on tällä hetkellä ei.Maailmanlistalla sijalla 1.

palkinnot & saavutukset

Rafael Nadal on voittanut monia mestaruuksia ja saanut monia palkintoja panoksestaan tenniksen hyväksi. Hän voitti vuoden ATP-tulokkaan palkinnon. Hänet palkittiin myös ”ATP Most Improved Player of the Year” – palkinnolla ja ”Golden Bagel Award” – palkinnolla.”Hänen suurin saavutuksensa olisi voittaa” Vuoden urheilija ” ja ” Laureus World Sports Award.”