mars 6, 2022

FetchMasters School Of Dog Training

Om / Kurskatalog | Kurskalender | Pet Dog Cert Program | Gun Dog Cert Program / FAQ

Utvikling Av Kunnskap Og Ferdigheter

Bli hundetrenervil du bli hundetrener? Så gjør de tusenvis som går på workshops, sluke bøker og videoer, og delta på online akademier for å forberede seg på hundetrening karriere. Kunnskap om hundetrening generelt-og positiv hundetrening spesielt – er rikelig og lett å finne.

men til tross for at de nærmer seg hundetreningsbransjen med lettere tilgang til kunnskap enn tidligere generasjoner, finner nye aktører i yrket at de mangler den virkelige verden erfaring som er nødvendig for å:

 • bli vurdert for jobber som mer enn en intern eller junior trener
 • Vellykket trene vanskeligere hund størrelser og temperament
 • Flytende arbeid i byttedyr-infisert eller høy distraksjon miljøer
 • Positivt løse noen av de tøffere hund atferdsproblemer På En måte som konkurrerer med strengere metoder.

som svar på ikke å kunne finne lukrativ sysselsetting etter å ha brukt tusenvis av dollar på det som utgjør mer av en akademisk utdanning, går mange nye trenere til selvstendig næringsdrivende. Lokke av høy timelønn, uavhengighet og mangel på statlig regulering gjør en god sak mot lav lønn alternativer. Men to ting står i veien for suksess:

 1. En høy grad av kunnskap skaper ikke dyktighet i hundetrening. Dyktighet kommer gjennom coaching, praksis og erfaring.
 2. en person som er en fantastisk hundetrener (dvs. en tekniker) har ikke nødvendigvis de ferdighetene som er nødvendige for å drive en vellykket bedrift (dvs.en entreprenør).

På grunn av disse to sannhetene Tilbyr FetchMasters School Of Dog Training to tjenester:

 1. Vi tilbyr en pedagogisk tilnærming som inkorporerer både nåværende og lyd hund trening kunnskap og gir et sterkt fokus på tungt trent hands-on kompetanseutvikling.
 2. vi veileder studenter gjennom vår tungt testede og vellykkede entreprenørtilnærming for å forberede dem på realitetene ved å drive egne virksomheter.

Hvorfor Snu Kunnskap Til Dyktighet Er Viktig

Ønsker å bli en hund trener og anskaffe en akademisk utdanning om emnet definitivt skaper et viktig fundament, men det er ikke nok.

mange nybegynnere hundetrenere (og entry level ansatte i andre yrker) feilaktig tror at kunnskap tilsvarer dyktighet. Faktisk er dette fenomenet så utbredt at det har et navn: Dunning-Kruger-Effekten (se video nedenfor).

sannheten er at ferdighet kommer fra syntesen av kunnskap, praksis og erfaring. Disse to eksemplene vil begynne å illustrere poenget:

 • du kan lese bøker om sporten boksing, lære sin historie og huske sine verdensmestere. Du kan studere sine teorier, og og lære mekanikken i sine slående teknikker. Likevel, hvis du går inn i ringen med enda en amatør bokser, vil du oppleve rask. Dyktighet kommer fra ekspert coaching og sparring med mange motstandere.
 • du kan studere utformingen av helikoptre og huske flytrafikkregler og forskrifter. Du kan til og med komme til en akademisk forståelse av hvordan du flyr dem. Men hvis du da kommer inn i en og prøver å fly den, vil du sannsynligvis ødelegge den og drepe deg selv. For å bli dyktig, må du trene under veiledning av en flyinstruktør som vil kritisere og veilede deg. Du må også logge inn mange flytimer før du er kompetent nok til å bli lisensiert.

Trening hunder er lik. I hundetreningsbransjen, unnlater å gjenkjenne sitt eget ferdighetsnivå — eller forstå koblingen mellom kunnskap og ferdighet — skaper flere uønskede konsekvenser, for eksempel:

 • Ladepriser som ikke er i samsvar med din faktiske erfaring og evner, noe som er uærlig.
 • Risikere velferden til både mennesker og hunder ved ikke å kunne levere det du bare tror du er i stand til.
 • Skader den positive hundetreningsindustrien ved å få misfornøyde kunder til å bevege seg tilbake mot strengere og potensielt mer skadelige hundetreningsmetoder.

for en mer detaljert forklaring På Dunning-Kruger-Effekten, sjekk ut denne videoen:

Vårt Oppdrag

å skape profesjonelle hundetrenere. FetchMasters School Of Dog Training eksisterer for å hjelpe aspirerende positive hundetrenere utvikle et ferdighetsnivå som står i forhold til en profesjonell praksis. Vi vil at våre studenter skal (med rette) være sikre på å representere seg selv som profesjonell og dyktig.

for å styrke og støtte omdømmet til den positive hunden trening nisje. For tiden er hundetreningsindustrien i Usa i stor grad uregulert. Hvem som helst kan kalle seg hundetrener. På grunn av dette, mange under-kvalifiserte hundetrenere kaller seg positive hundetrenere og gjøre en bjørnetjeneste til bransjen som helhet og positiv hundetrening spesielt. Vi må holde oss til en høy profesjonell standard Og FetchMasters Skolen Av Hundetrening er bygget på det grunnlaget.

å gi opplæring som kan mestres av ulike typer elever. Mens seminarer, nettkurs og fjernakademier gir mye god informasjon, er denne informasjonen vanligvis i statisk, skriftlig form eller overføres via mer eller mindre hermetisk innhold. Dette kan være en utfordring for de som er visuelle eller kinestetiske elever.

vår klasserommet tilnærming og oppslukende hands-on element tillater oss å tilpasse og effektivt kommunisere til folk i alle læringsstiler. Vi holder våre klassestørrelser små og personlige for å sikre at hver person mestrer materialet, både faglig og fysisk.

informasjonen i våre klasser representerer dagens vitenskapelige forståelse om hundetrening. Men, som viktigere, våre metoder er felt testet, praktisk, og teknisk nyskapende. Les mer om vår treningsfilosofi her.

for å gi uovertruffen hands-on trening og ekspert coaching. Bli hundetrener mens seminarer noen ganger har «arbeidsområder» og ulike online akademier ofte gir litt begrenset, grunnleggende praktisk praksis, er følgende begrensninger typiske:

 • De har ofte du jobber med din egen hund. Arbeide med din egen hund har noen fordeler i en workshop scenario. Siden hunden din allerede er bundet til deg, er det ikke så vanskelig å jobbe med det og hindrer ikke verkstedets fremgang. Det gir imidlertid lite i veien for å utvikle en allsidig, profesjonell ferdighet. Ferdighet krever å jobbe med mange hunder-hunder som vil utfordre deg og tvinge deg til å tenke utenfor boksen. Utfordrende hunder tvinge deg til å opp spillet ditt, noe som vil gjøre deg til en mer vellykket hundetrener. På FetchMasters stoler vi sterkt på de utfordrende hundene for å lære våre egne trenere hvordan vi positivt kan overvinne ulike treningshinder.
 • Begrenset omfang av treningsmål. For å være en profesjonell hundetrener, må du ha bredde og dybde av erfaring . De fleste internship / externship programmer tillater studenten å få bare en smak av trening med få vanskeligheter og lite variasjon. FetchMasters School Of Dog Training fordyper elevene i virkelige hundetreningsscenarier og utfordringer.

vår dypt sterke hands-on element gjør vår skole kanskje den beste hands-on utdanning i den positive hundetrening verden. Når du lærer et fremmedspråk, øker et oppslukende miljø fremgang. Likeledes, fordype deg i fysisk hundetrening under veiledning av våre trenere utvikler dine evner i et raskere tempo enn selv tempo eller for det meste akademiske programmer. Hvis du vil bli hundetrener, tror vi at vårt program vil gi deg en unik fordel i den positive hundetreningsverdenen.

Vi vil at du skal gjøre mer enn bare å bli hundetrener. Vi vil at du skal være profesjonell, dyktig, kunnskapsrik — og vi vil at du skal opprettholde idealene til den positive hundetreningsnissen. For å starte reisen og bli En FetchMasters godkjent og sertifisert hundetrener, vennligst fyll ut vår online søknad nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.