februar 11, 2022

Fem Måter Å Ta Kortere Dusjer Og Spare Vann

du vet å spare energi holder bruksregningene dine nede og begrenser bruken av fossile brensler. Men hvordan vann faktor i? Husk at det tar energi å behandle, transportere og varme vann, så det er en god ide å bruke så lite som mulig for å begrense strømmen du bruker for å få det. La oss snakke om din morgen (og sengetid) rutine, og hvordan du kan ta kortere dusjer for et fantastisk grønnere levende mål.

Hvis alle i Usa—alle 320 millioner av oss—reduserte sin gjennomsnittlige dusjtid med ett minutt hver gang, kan det spare hele 165 milliarder liter vann (pluss energien som brukes til å forberede den til bruk) årlig, ifølge Environmental Protection Agency (EPA). Det er lett å komme inn på det. Her er noen ideer for å hjelpe deg å redusere dusj tid.

Lag En Dusjspilleliste

Noen få positive melodier er bare tingen å vekke deg opp og øke hastigheten på dusjen. Kompilere to eller tre favorittsanger på iPod og jam ut mens du rydder opp. Sikt på en settliste som går mindre enn åtte minutter lang, som er gjennomsnittlig tid for en dusj i Usa. Hvert minutt du kan kutte sparer vann og energi!

Bruk En Eggtimer

Grav den gamle matlagingstimeren ut av kjøkkenskapet, gi det et nytt sted på badet forfengelighet, og utfordre deg selv til å slå klokken. Eller bruk stoppeklokken på smarttelefonen. På dager du ikke trenger å vaske håret eller barbere, se om du kan slå din forrige gang ved å skumme og skylle litt raskere (men effektivt).

Hold Deg Til En Rutine

 dusjtips

jeg finner ut at jeg er inn og ut av dusjen mye raskere når jeg gjør alt i samme rekkefølge hver gang. For å maksimere denne gangen gjør jeg to ting samtidig. Jeg begynner med å fukte og skumme håret mitt med sjampo, slik at det kan rense og fukte mens jeg vasker resten av kroppen min. Deretter skyller jeg håret mitt og legger til balsam. Mens det suger, barberer jeg. Så, etter en siste head-to-toe skylling, er jeg klar til å gå. Hvis du holder deg til en bestemt rutine, kaster du ikke bort dyrebar dusjtid.

Prøv En To-Syklus Dusj

den varme strømmen av vann kan føles bra mot nakken din, men du gjør ikke din elektriske regning noen favoriserer på denne måten. Det er lett å bryte dusjrutinen i to raske deler hvis du ikke holder vannet mellom dem. Begynn med å skylle hele kroppen, sørg for å få håret vått. Slå deretter av vannet. Påfør håret produktet, kroppen såpe, og barbere. Slå på vannet igjen for å gi kroppen din en endelig skylling.

Bestikk Deg Selv For Å Skynde Deg

Gjør din etterdusjtid ekstra overbærende. Ha en dampende kopp kaffe, en plysj kappe, og favoritt podcast klar til å spille så snart du kommer ut av dusjen. Jo raskere du rydder opp, desto raskere kan du skjemme deg bort.

hvis du ikke kan tenke deg å kutte ned på din tid i dusjen, hvorfor ikke vurdere å installere en lav-flow dusjhode slik at du bruker mindre vann? Eller se på et gråvannssystem som renser og resirkulerer dusj-og vaskevannet for å skylle toaletter i hjemmet ditt. For å holde ting spesielt enkelt, bruk en bøtte til å samle det kjølige vannet som kommer ut når du først slår på kranen. Dette vannet kan lett brukes til å fylle en pet vann bolle eller vann hagen din.

hvordan reduserer du dusjtiden? Fortell oss dine tips og ideer for hvordan du kan ta kortere dusjer På Twitter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.