januar 31, 2022

Er Teppefargekostnaden Verdt Pengene ?

Er Teppefargekostnaden Verdt Pengene?

Teppe er en av elementene i vårt hjem som virkelig kan ta juling. Vi går over det, søler ting på det, og noen ganger ignorerer flekker og utslipp til det er for sent. Når familien er klar til å få teppet ser frisk og ny, ett spørsmål som du bør vurdere er om du bør erstatte hele teppet eller bare ren og farge din eksisterende teppe. Teppe farging kostnadene vil vise seg for å være mye billigere enn å kjøpe en helt ny teppe for ditt hjem.

Hvorfor Velge Teppe Døende?

Vi Dye Tepper vet at teppet farging kostnaden gir deg mer igjen for pengene enn å erstatte teppet gjør. Farging kan enkelt spare deg for 65%-75% i forhold til nytt teppe. Fargestoffer Som Vi Farge Tepper bruker er 100% permanent og vil ikke vaske ut eller rense ut. I de fleste tilfeller, fargestoffer som farging selskaper bruker er lik mill fargestoffer i forhold til kvalitet.

enda bedre, teppe farging er ikke bare for teppe fargeendring! Farging kan også brukes for fullstendig farge restaureringer, blekemiddel spot reparasjon, blekemiddel flekken reparasjon, spot reparasjoner, og sol falming. Enten du ønsker å blande opp fargeskjemaet eller fornye et slitt teppe, Kan Vi Dye Tepper hjelpe deg med å gjøre nettopp det!

disse reparasjonene alene kan føre til at noen kjøper nytt teppe. Et vakkert teppe er en av nøklene til å ha et vakkert hjem. I stedet for å bruke pengene erstatte en ny teppe, betale for installasjon, og måtte forholde seg til å velge tekstur, farge og dybde, kan du fortsette å elske teppet som du allerede har med tjenester levert Av We Dye Carpet!

Ring oss i dag for å komme i gang med å lage teppet du elsker. Ta det fra spotty og rotete til rent og uberørt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.