februar 28, 2022

Enkle Måter Å Feste Broderte Flekker På Klær

Patcher kan være en perfekt måte å krydre opp klær og tilbehør. Patcher brukes også til å fremme bedrifter og organisasjoner eller fremmer merkevarebevissthet og brukes til og med som markedsføringsverktøy. Men mange mennesker vet fortsatt ikke hvordan de skal feste en lapp på klærne sine. Så vi laget denne bloggen for å vise deg hvordan du legger patcher til klærne dine.

i å kjøpe broderte patcher for dine behov, må du huske på formålet med å bruke patcher. Formålet med lappen vil avgjøre hvilken måte vedlegg er best for deg. Dette er de få tingene du må vurdere om hvordan du vil feste lappen til klærne dine. Disse spørsmålene vil hjelpe deg å velge den beste måten å feste patcher.

 • skal patchene dine være midlertidige eller permanente?
 • vil du at plasteret enkelt skal fjernes og festes på nytt til andre klær?
 • må oppdateringen festes ordentlig?

hvis du bruker patcher som en midlertidig dekorasjon på klærne dine, er den enkleste og raskeste måten å feste dem på, ved å stryke. Iron-on patcher har en klebrig rygg, som aktiveres når den påføres med varme. Noen kommer med en backing ark som må fjernes. Sjekk ut instruksjonen som følger med patchene før du bestemmer deg for hvordan du legger dem til. For å sikre lappen på plass, brukes et jern til å smelte limet på kluten.

Butterfly Blå Morpho-lignende Jern På Lapp Captain America Shield Logo Jern På Eller Sy På Lapp Barn Kjøretøy – Politibil, Brannbil, Gravemaskin, Sement Lastebil, Dumper Jern På Lapp Rosa Pute Hjerte Jern På Lapp

Hvordan Stryke flekker På Klær

følg disse enkle stegene når du stryker broderte stryker på Klærne Dine.

 1. Klargjør stoffet-kontroller først klærne eller materialet der du skal feste plasteret for å sikre at klærne ikke er varmefølsomme, rene og fri for rynker. Planlegg hvor du vil sette det nye plasteret før du slår på noe.
 2. Still inn jerntemperaturen-Finn riktig innstilling på strykejernet for typen klær du bruker (vanligvis 350 grader). Forvarm strykejernet til riktig temperaturinnstilling (UTEN DAMP) og velg en hard, flat overflate.
 3. Stryk området-forvarm stedet for å sette det nye plasteret ved å trykke ned i 20 sekunder. Disse vil bidra til å varme opp området, noe som gjør det mer bidrar til å smelte lappen på klær.
 4. plasser plasteret på klærne – Plasser plasteret over det oppvarmede området. Dekk til plasteret med en tynn presseklut eller bakepapir. Pass på at du bruker en tørr, flat overflate med god plass.
 5. Stryk plasteret-Stryk plasteret, pass på at du ikke flytter plasteret i det hele tatt. Trykk rett ned, hold i 30-40 sekunder med konstant trykk (IKKE FLYTT FREM og TILBAKE). Bruk en langsom sirkelbevegelse. Vri deretter plagget innvendig ut og gjenta.
 6. Kontroller plasteret-Ta av dekselet og kontroller plasteret på klærne. Plasteret bør holde seg til kluten hele veien uten å skru opp noen ender. Gjenta prosessen hvis plasteret ikke stakk helt.
 7. Nyt dine nye patched klær-La det kjøle seg og teste det ut!

Hvordan Lim Flekker På Klær

Bruk av stofflim er en måte å feste flekker på klærne dine, men vær sikker på at du bruker riktig lim. Det ville være best å bruke stoff lim eller høy kvalitet lim for å sikre at lappen holder seg på plass i lang tid. Slik bruker du lim for å feste flekker på klærne dine.

 1. Start med å bestemme hvor plasteret skal plasseres. Ikke bekymre deg hvis du ved et uhell setter plasteret på feil sted. Med lim kan den fjernes. Bare les instruksjonene som følger med limet for å vite hvordan du fjerner det.
 2. Legg kluten på en flat overflate.
 3. lim forsiktig på plasteret Og kluten (området du vil feste plasteret på).
 4. Vent i 2 til 5 minutter. Limet vil skape et sterkt bånd som det sakte tørker ut.
 5. Legg plasteret på kluten og trykk dem godt sammen.
 6. plasteret og kluten fester seg umiddelbart. Du kan vaske, tørke og bruke kluten etter 24 timer.

Hvordan Hånd Sy Patcher På Klær

Sy patcher er den mest populære og mest permanente måten å feste patcher på klær. Det er ganske enkelt å sy flekker på klær, og det kan gjøres for hånd eller med en symaskin. Følg disse trinnene i sy patcher til klærne.

 1. Pass på at det ikke er sømmer eller folder på kluten, og plasser plasteret der du vil at det skal være.
 2. Bruk pinner til å holde oppdateringen. Pass på at pinnene er nok til at lappen sitter fast på kluten.
 3. bruk en tråd, fest nålen og knytt en knute på enden. Du kan øke tråden for å intensivere styrken.
 4. Om ⅛ » kjør inn kanylen fra kanten og baksiden av plasteret og kluten. Pass på at du holder plasteret godt fast. Plasser fingeren på bunnen og tommelen på toppen for et mer fast grep.
 5. Start syprosessen. Pass på at stingene er foret. Fjern pinnene som fester plasteret på plass når du kan holde det fast.
 6. Sy rundt plasteret. Når du er ferdig med å sy, knytt tråden. Trim overflødig tråd på bunnen av stoffet for en ren finish.

Hvordan Sy På En Lapp Med Maskin

det er så enkelt å sy lapper på klærne med en symaskin. Trishawna Fra Sewing Training Academy viser prosessen gjennom Denne YouTube-videoen.

Konklusjon

Du trenger ikke å være ekspert for å feste patcher til favorittklærne dine. Feste patcher er så enkelt at med riktig verktøy, kan alle gjøre det.

På Laughing Lizards kommer våre broderte iron-on-patcher med iron-on – klebende bakside. De broderte flekkene er klare til å stryke på noe stoff eller klær. Hvis du vil sikre at lappene dine er festet sikkert på klærne dine, er det beste du kan gjøre å stryke på lappen og deretter sy den enten for hånd eller maskin. På denne måten kan du sikre at patchene dine er permanent festet til klærne eller stoffet ditt.

Takk For at du leser bloggen vår. Sjekk ut vårt brede utvalg av stryker og applikasjoner og begynn å dekorere klærne dine nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.