november 30, 2021

DU KAN FORTSATT LEGGE til FLERE!

teknologien bak en rettetang kan gjøre livet enklere når du styler, men har også stor innvirkning på hårets langsiktige helse. Her er en oversikt over hva som egentlig skjer inne i de mest populære rettetangene.

hva varmer opp flatt jern?

noen rettetang er batteridrevet, men de fleste kobles til en elektrisk kilde. Iron ‘ sheating element konverterer elektrisk strøm fra kilden til varme som overføres til håret via flatt jern plater. Platene kan være laget av en rekke materialer, inkludert keramikk, metall, keramisk belagt, turmalin, eller til og med belagt med gummi eller silisium, for å nevne noen. De to mest populære materialene som brukes til salongkvalitets rettetang er turmalin og titan.

hva betyr» langt infrarød varmeteknologi»?

et begrep du vil ofte se assosiert med et flatt jern varmeelement isfar-infrarød varme, som er en teknologi som brukes i allnume flat strykejern. I hovedsak betyr dette at rettetang varmer håret fra innsiden og ut, sender en mild varme direkte inn i hårsekken og ut til skjellaget. Denne teknologien forhindrer skade på håret fra gjentatt bruk av verktøyet. TheMegastar Hair Straightener går enda lenger med en integrert langt infrarød varme stripe.

er en temperaturinnstilling nødvendig?

høy kvalitet rettetang lar deg stille temperaturen på varmen, som kan variere fra 140 til 450 grader Fahrenheit. Avhengig av hårets tekstur og nåværende helse, er maksimal varme ikke alltid nødvendig. Faktisk er 365 grader Fahrenheit ofte sitert somideell temperatur. Uansett temperatur, er det viktig å bruke en varmebeskyttende spray før du bruker et flatt jern, eller noen varme styling verktøy. Det bidrar til å forhindre brudd og forhindrer skade på din naturlige tekstur. TheNuMe Watch Me Werk Thermal Heat Protectant beskytter tråder og lukter guddommelig.

hvordan varmeelementet varme turmalin keramiske plater?

Turmalin er aprecious mineral som kan knuses opp og brukes til å belegge keramiske flate jernplater. Brukes i Vår Megastar Hår Rettetang, tourmaline plater avgir negative ioner (et hemmelig våpen mot krusete hår), lukke skjellaget og forsegle i fuktighet. Megastar forsterker selv den negative ionfaktoren med En Ionbooster. Den største fordelen til turmalin keramikk, eller rene stein keramiske plater, er en jevn varmefordeling. Jevnt oppvarmede plater betyr at det ikke er noen «hot spots» som kan skade håret, eller «kalde flekker» som kan resultere i et behov for å trekke flatt jern over en del mer enn en gang.

hvordan varmeelementet varme titanplater?

når en rettetang, som ourStyle Setter Hair Straightener, bruker titanplater, vet du at det ikke bryr seg. Titan, som er et lett, glatt metall, er litt kraftigere enn turmalin keramikk. Denne platen anbefales for tykkere, vanskeligere å rette maner, men det er fortsatt trygt for alle hårtyper. Titanoppvarmer raskere enn andre typer plater og overfører også varmen til håret raskere, noe som igjen er nyttig for spesielt grovt hår. Det avgir også negative ioner for å motvirke frizz, men er lettere enn keramikk, noe som betyr at du skal håndtere mindre tungt jern. På grunn av sin kraftige oppvarming evner, sikre håret er beskyttet av sprøyting på en varmebeskyttende jevnt før styling.

det er mange produkter der ute som lover fantastiske resultater, så det er alltid nyttig å få tydelig på hva som skal pares best med hårtype og styling behov.For mer hår inspo, følg oss på @ NuMeHair På Instagram. Registrer Deg For Vårt NuMe Rewards & Lojalitetsprogram for å tjene poeng slik at du er på vei til å oppnå gaver, produkter, verktøy og til og med billetter til eksklusive NuMe-arrangementer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.