januar 8, 2022

Du jukset, hun dro. Her er hvordan du kan vinne henne tilbake.

Kanskje det var en engangs ting. Kanskje du bare ikke tenkte rett. Uansett unnskyldning, du jukset på partneren din, og hun fant ut. Men, i stedet for å avslutte forholdet, alt du ønsker å gjøre er å gjøre det arbeidet. Vi forteller deg hvordan du kan vinne hennes tillit tilbake:
Eier opp til det
Ingen flere unnskyldninger. Du gjorde forbrytelsen, og nå må du gjøre tiden. Det betyr at hvis hun vil vite sannheten, fortell henne, uansett hvor vanskelig det er for deg. Hvis du faktisk planlegger å vinne henne tilbake, må løgnen stoppe og starten på konfrontasjonen er det beste stedet, slik at du ikke fanger deg selv i et nett av løgner igjen. Ikke en god måte å gjenvinne sin tillit.

Gi henne plass
det er en 100 prosent sjanse for at hun kommer til å skrike, rope og gråte. La henne og gi henne tid. Ikke bombardere henne med samtaler og meldinger om hvordan du elsker henne og kommer til å endre. La henne være alene og ikke forvent at hun snakker med deg i det hele tatt. Uansett hvor ensom du får, ikke ring henne og gi henne tid til å finne ut av situasjonen.
Gjør noe konstruktivt
du har sannsynligvis fortalt henne at du kommer til å endre, og at du aldri vil jukse igjen. Bevis det. Bli med terapi eller rådgivning, slik at du kan vise henne at du gjør en oppriktig innsats for å gjøre opp for dine feil. En annen ting du trenger å gjøre er å kutte kontakten med den personen du bedro henne med. Hvis du ikke kan gjøre dette, vil du ikke kunne vinne tilliten tilbake.
Legg deg lavt
selv om vi ikke mener at du må slutte å gå på jobb eller henge med vennene dine, hold en dempet profil. Takket være sosiale medier, alle vet alle andres virksomhet. Så mens kjæresten din ikke kan se deg på klubben, en venn av en venn av hennes tredje fetter bare kanskje. Og hva er ufarlig etter jobb drikker til deg, er ‘min-juks-ex-er-up-to-hans-gamle-triks’ til henne.
Start sakte
nøkkelen til å gjenvinne tillit er å starte sakte. Ikke forvent å plukke opp der du slapp, og ikke forvent ting å gå tilbake til det normale snart. Hvis hun tar deg tilbake, være forberedt på mye arbeid og argumenter. Du må tolerere sjalusi, usikkerhet og sinne problemer som er rettet mot deg. Mens utroskap gjorde brudd forholdet, du har sjansen til å gjenoppbygge en sterkere en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.