desember 21, 2021

Doctor Who Lands Sesong 13 Premiere Dato-Se En Anspent Ny Teaser

 YouTube Plakat

Jodie Whittaker går inn i sin siste sesong Av Doctor Who-og hun får definitivt ikke en fin, enkel sendoff.

Sesong 13 av den elskede sci-fi-serien vil premiere på søndag, Oktober. 31 PÅ BBC America, annonserte nettverket på lørdag, og den nye sesongen bærer med seg En ny tittel: Doctor Who: Flux. Vi ser hvorfor i en ny teaser-som du kan se over-med Whittakers Lege som gjør et nødanrop: «Lytt nøye . Vi har ikke mye tid. Fluxen kommer.»

«Flux» bringer med seg en parade av klassiske som skurkene inkludert Sontarans Og Weeping Angels sammen med skapninger kjent som Ravages «og fiender fra hele universet,» Legen advarer. «Dette er kampen i våre liv,» legger hun til før hun blir kalt bort av sine følgesvenner. «Det kommer. Vær klar.»

Den nye sesongen markerer Whittakers siste Som Den Trettende Doktoren: Hun og showrunner Chris Chibnall er stepping til side etter Sesongen 13 og en trio av helaftens specials, som vil luften neste år. Tidligere Doctor Who showrunner Russell T Davies er tilbake til roret serien igjen i 2023, akkurat i tide for å markere franchiseens 60-årsjubileum. Ingen ord ennå, skjønt, om hvem som skal spille Den Fjortende Legen.

Populært på TVLine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.